Haber, dedikodu ve muhabbet salonumuz artık hizmetinizde:)

hoşgeldin can suyum...............

hemşom hoşgeldin

kk sen neler yaptırıyorsun bu hatunlara

nasıl uyudun pc kucakta hiç beceremem öyle yatmadan uyumayı :sinifsinif:
hoşbuldum kızlar opuyorumnanaktan çok yorgundum ondan sızdım kaldım 2 çocuk kolay değilkafamçokkarıştı
boncugum noluyo şimdiden su koyulurmu hemen öle:mymeka:
dur daha bismillah ...
burda hiçmi okumadın bebek hikayelerini:eek:lmaz:
hem herşey allahtan muhakki vakti zamanı geldğinde olacaktır:Saruboceq:
diğer tarafada yazdım lütfen biraz sabırlı ve azimli olun:teselli: eğer kısmetde varsa ne yaparsan yap olur ,hiçbirşey yapmasanda olur zaten:teselli:

aa ağlama kıss gelmiyom ora ha ayagımın altına alacam şimcik seni kuşum...:mymeka:
hayırlısını dile...valla ben illa olsun olsun demiyom hep hayırlısını diliyom rabbimden..:Saruboceq:

bocuğum bak hiç maorl bozmak yok..anlatımm demin..menepoza giren hatun ben hamiş kaldıysam...rabbimden ümit kesilmes..

haklısın cnm öyle rabbim o kadar büyükki belki bunda da vardır bir hayır
üzülmedim desem yalan olur tabi ama ayakta durmaya çalışıyorum .....
bundan sonra ne olur zaman gösterecek artık............

gerçi ben bebişimi doğmadan kaybettim..rabbim ömür verirse olacağı varsa hiç birşey önüne geçemiyo...elbette insanız üzülebilirsin ama pes etmek yokk....yılmak yok yola devammmmmmmmmmm..bizde dualarımızla destekçiniz..

gülüm evet yarın verecek arayacak beni öle dedi..
sordum ona oda sakın sigortaya gitmesin dedi.ilk tepecik ssk da başladılar sonra ege üniversitesine sevk yaptırıp orda devam ettiler ama ilk flimi tepecikte çekilmişti.ve de sıra bekledi hemen günde vermiyolarmış bir ay beklemişti ve regli dönminde çekilmesi gerekiyormuş ve dahasıda var yarın anlatırım sana telefonda..
o yeşilyurt devlet hastanesinin karşında sina tıp merkezi var orda çektirmiş arkadaş .randevu almış önceden ve uygun zamanında gitmiş..25 milyon fark ödemiş geçen yıl sigorta haricinde..bu yıl ne kadar oldugunu bilmiyor ..

var çok şükür rabbime1ksım var.ama dediğim gibi menopazla kaldım..başka sebepten kaybettim..yani rabbime engel yok..ol desin yeterkii.bnede enbüyük duacılarındanım senin için..

X