Kızlar bu sabah idrar testi yaptım adetime 1 gün var.aslında genelde 2 -3 gün geçer ama..7 nisan adet tarihim 6 mayıs yani bugün sabah idrar testi yaptım ..baktım bişi çıkmadı negatif 30 saniye kadar baktım çöpe attım.2 saat sonra tekrar tolete gittim dedim çöpe bi daha bakiiim birde baktım ikinci çzigi çıkmış..:))silikten biraz koyu..sizce ben hamilemiyim....
canım çok teşekkür ederim bi tek sen cevap vermişsin 60 kişi içinde ..diğerleri bakığ hayırlı olsun yada ne biliyim umarım hamilesindir diyen bile çıkmamış.allah herkezin gönlüne göre versin..zaten dün akşam da başka markayla yaptım o negatif sonuç verdi.şaşırdım..demkki değilim dedim.bugün kan testi yapıcam birazdan çıkıcaz eşimle hakkımızda hayırlısı ne diyim..allahım seninde biran önce bebeğini versin inşallah...
canım çok teşekkür ederim bi tek sen cevap vermişsin 60 kişi içinde ..diğerleri bakığ hayırlı olsun yada ne biliyim umarım hamilesindir diyen bile çıkmamış.allah herkezin gönlüne göre versin..zaten dün akşam da başka markayla yaptım o negatif sonuç verdi.şaşırdım..demkki değilim dedim.bugün kan testi yapıcam birazdan çıkıcaz eşimle hakkımızda hayırlısı ne diyim..allahım seninde biran önce bebeğini versin inşallah...
CANIM inşallah bebeğn seninledir.Bende 2 tane üst üste test yaptım inanamadım 2 sinded de silik 2.çizgi.ama o da hamilelikten sayılıyormuş sanırım.yarın adet günüm.perşembe günü doktor randevum vardı zaten.o gün gideceğim ama hissetmiştim Allah o hissi içime vermişti.çok mutluyum allahım herkese yaşatsın inş.