• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hısar veya jumbo çatal bıçak takımı paslanan oldumu?

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.170
16
0
İçel Mersin
arkadaşlar hısarın ve jumbonun çatal bıçak takımı almak istıyorum.İkiside kalıtelı markalar.Diğer markalarda olduğu gıbı paslanma olurmu?

YILLARIN en kaliteli markaları paslanma olacağını zannetmiyorum
biraz beklersen, 1 yıl kadarcık sonra sonuçları yazarım :34:

merhaba canım ben jumboyu tercih ettim. Züccaciyeci komşumun söyledikleri çok mantıklı geldi. Öncelikle hisar firması da çoğunlukla çinden ithal etmeye başlamış üst sınıf ürünleri dışındaki ürünlerin hepsi ithalmiş. Jumbo firması ürünlerini Türkiye de üretiyor olması ürünlerle ilgili yaşanılan sorunlarda fabrikasının üretim yapmasından sebeple yaşayacağım sorunlarda tamirat yaptırabilmem ayrıca 50 yıllık paslanmazlık garantisi beni çok tatmin etti. Hisarın fiyat avantajının çin malı olmasından kaynaklandığını öğrenince pahalı da olsa Jumbo alacağım demiştim ama araştırmamda toptancı bir firmaya denk geldim. Piyasanın epey altında hatta hisarın bile altında 550 tl ye günlük takımlarımı aldım.

Jumbodan aldığım takım

Jumbo 7600 Parlak Model 84 Parça 12 Kişilik Set " KAMPANYALI " - Çatal, Kaşık & Bıçak Fiyatları ve Mutfak Gereçleri sahibinden.com'da - 97149131

umarım faydalı olmuştur yazdıklarım.

Back
X