• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Gzenekler skn yahu!

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

pearl:)

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2008
282
12
298
Giresun
slm kızlar pek bi cilt sorunum kalmadı ama şu gözenekleri nasıl küçültebiliriz?bilen varsa yardımcı olabılırmı lutfen yerimseniben

yaww sanki yaş ilerledikçe bu gözenekler daha da açılıyo sankii ??
21 yaşındayım ama ..

Evet canım yaş ilerledikçe cildin esnekliğini kaybetmesinden dolayı gözenekler genişleme eğiliminde olurnmuş. Ama senin yaşın itibarıyla böyle bir esneklik kaybının çok fazla olacağını sanmam. Sizdeki daha çok yağ salgısına bağlı olan gözenek genişlemesidir.
Bende de var aynı dert ama henüz bir çare bulamadım. Yağlanmayı önleyici kremler vs. kullanabilirsiniz belki ama onlar da uzun vadede cildin dengesini bozarak kurutuyor.

evde yapılan bir cilt bakım ürünü değil ama vıchy normaderm gece kremi gözenek konusunda çok iyi....ama genelde yağlı ciltler için veriliyor....

Benim gözeneklerimi de sıkılaştırın yahu...
Bıktım artık ben bunlardan.
ne kozmetikler kullandım, ne doğal yollar denedim ama geçmiyorlar.:oklava:

arkadaşlar selam,
bende aynı sorunla mücadele içindeydim.ama vıchy normaderm nuıt gece kremini kullandıktan sonra mücadelem bitti.her gece temizlenmiş cildime sürüp yatıyorum.2 aydır kullanıyorum.gözeneklerimi nerdeyse göremez oldum.ki benim gözenekler gözenek değil kuyuydu sanki.:))fiatı 49 milyon lr.benim için mucize bir ürün.gözenekleri açık arkadaşlara şiddetle kullanmalarını tavsiye ederim.bu güne kadar kullanmadığım ne ürün,ne maske,ne serum,ne doğal ilaçlar daha aklıma gelmediği ürünler,pahalı yada ucuz,hiç biri fayda etmedi...ama bu ürün başka bir şey...

arkadaşlar selam,
bende aynı sorunla mücadele içindeydim.ama vıchy normaderm nuıt gece kremini kullandıktan sonra mücadelem bitti.her gece temizlenmiş cildime sürüp yatıyorum.2 aydır kullanıyorum.gözeneklerimi nerdeyse göremez oldum.ki benim gözenekler gözenek değil kuyuydu sanki.:))fiatı 49 milyon lr.benim için mucize bir ürün.gözenekleri açık arkadaşlara şiddetle kullanmalarını tavsiye ederim.bu güne kadar kullanmadığım ne ürün,ne maske,ne serum,ne doğal ilaçlar daha aklıma gelmediği ürünler,pahalı yada ucuz,hiç biri fayda etmedi...ama bu ürün başka bir şey...

bunu duyduğuma sevindim...bende almayı düşünüyordum ama güvenemiyodum....cildim yağlı değil karma benim ...acaba olurmu bana....:uhm:

arkadaşlar selam,

Tek başına bu ürün etkili oldu yani?:1shok:
Temizlemeyi herhangi bir ürünle mi yapıyorsun canım yoksa vichy mi kullanıyorsun?

geçen esra ceyhanın programında söyledii dr.ibrahm saraçaoglu yüzünüz kaymak gibi olsun istiyorsanız bol bol haşlanmış mısır yiyeceksiziniz dedii bakalım denicem ben gözenekler içinn inş olur...

Test edilmistir!! , kil (aktardan aldım) iki kasık , gülsuyu alabildigince , zetinyagı (2-3 damla), karıstırıp yuzume suruyorum, 20 dk sonra yıkayıp, gulsuyu ile siliyorum cıldımı, sonra nemlendirici, ilk seferde bile fark ediliyor,, sevgilerrrrhihoyyyt

Back
X