Gzellik uykusuna yatmayan gzeller gzeli hatunlarn, uykusuz her an!

Ablam ben burdayım ama bıŞıler yazacak kadar ıyı deĞılım dÜnde Çok baŞım aĞrıdı bugÜnde ...alıŞverıŞe gıttık kızımın herŞeyını aldık Çok gÜzeller ablacım ya....Çok heyecanlıyız ama Çok streslı nolcak bakalım...hayırlısıyla pzt gÜnÜ bız baŞlıyoruz okula allh ızın verırse ablacım.....
Sen nasılsın?

[
sehitler olmez vatan bolunmez

srfsiz pkk
allah belanizi versin
sizinde ocaginiza yangin dussun

cok uzgunum cok
kana doymayan pkk

bu vatan sizin gibilere kalmaz​

turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
turkbayragiturkbayragiturkbayragi
turkbayragiturkbayragiturkbayragi​
[/COLOR]

cok gecmis olsun canim :1hug:
kizcen okulami basliyor hayirlisi olsun canimcim rabbim zihin acikligi basarilar versin
cok heyecanlisindir tabi basarilari bol olsun yüzceginiz gülsün insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:a.s.opuyorumnanaktan

aynen katiliyorum canim benim
allah köklerini kurutsun o hainlerin sehit haberi duydugum zaman icim kan agliyor
rabbim o analara ailelere sabirlar versin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:turkbayragi

yüzünüzde acı ve hüzün hiç olmasın
gözlerinizde mutluluğun en parlak yıldızı parlasın
dost eli elinizi hiç bırakmasın....
güzel hatunlar merhaba!

Bugün gerçekten ülkemiz için çok acı haberler alıyoruz.Sel felaketi ve verdiğimiz şehitler içimizi acıttı.
Allah kalanların ailelerine sabır versin.
:gitme: :gitme: :gitme:

bunların hepsi gelecekte olacak diye kahinlerin sölediklerinin aslında birazını yaşadığımız olabilir mi sizce ...hani hep derler ya istanbul sular altında kalıp yok olacak diye dünyanın sonunda ay benim aklıma böyle geldi ya ne dersiniz?

bu arada ben böyle resimli giriş yaptım kusuruma bakmayın canlarım takipte değildim özürdilerim!

Ben anlamıyorum yaa nasıl bir düşüncesizliktir bu...akannehiryağmur her zaman böyle yağabilir...dereleri ıslah edeceklerine yol kenarlarına bilmem ne çiçeği dikerler...kafamçokkarıştıyazık oldu ölenlere...maddi zararın haddi hesabı yok...ölenlere Allahtan rahmet diliyorum...:Saruboceq:

Hep yıldızımız ol ablacım.ışığın üzerimizde olsun......opuyorumnanaktan
Şeniz
ablam senle ben böle cool takılıoz ama bu hatunlar hayatın gerçekelrini yazıo netcez ablam be ? ayıp etmeyelim hatunlara ve acıyı yaşayan insanlara!
yazık çok yazık...:1closedeyes:senağlama

Hep yıldızımız ol ablacım.ışığın üzerimizde olsun......opuyorumnanaktan
resmi sonra eklesem daha ii olacak canım yeri ve zamana şimdilik uygun değil btnm af gör!

ablam çok haklısın ama butür hatalar sadece ve sadaece çarpık kentleşmeden ve üzeri kapatılan örtbas edilen olaylar ve yapılmış işlerden oluyor sadece....adamlar kalkıp dere yatağının üzerine kent yeri kurupta dere yatağını da bir asfalt parçasıyla örterse daha binlerce can kaybı olur allah korusun ama gerçek başımızdaki para avcılarının öküzlüğü değil de ne?

ışte ıstanbul'daki sel felaketinin bilançosu
ıstanbul'daki yoğun yağış nedeniyle su basan ıkitelli Basın Ekspres Yolu'nda araçlarının içinde mahsur kalan 50, Silivri'de 670, Çatalca'da 314 vatandaş itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

ıstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, önceki gün sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış, dün öğle saatlerinde Selimpaşa, Silivri ve Çatalca'da taşkın ve sele neden oldu.
Bu sabah, başta ıkitelli Basın Ekspres Yolu olmak üzere, Arnavutköy, Sultangazi, Bağcılar, Eyüp, Esenler, Bahçelievler, Başakşehir, Büyükçekmece ilçelerinde su baskınları, sele neden oldu. Ayamama, Tavukçu ve Papaz dereleri taştı.
ıkitelli Basın Ekspres Yolu'nda araçlarının içinde mahsur kalan yaklaşık 50 vatandaş, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Son yılların en büyük yağışını alan bölgeye, saatte metrekareye 90 kilogram yağış düştü. Eylül ayı ortalaması 45 kilogramken, bu sabah ıkitelli bölgesine bir saatte 90 kilogram yağış düştüğü belirlendi.
ve daha fazlası bekleniyormuş yağışın allah yardımcısı olsun bu suçsuz para avcısı kurbanı insanların!

evet sihirim çok haklısın...alkisalkisalkiskoskoca site sular altında kalmış walla...senağlamaölü sayısı daha da artmaz inşallah...:Saruboceq:

ve bugün kü son olan rezillik ...
barajda çok fazla su birktiği için barajın kapaklrı açıldı ve kıyı sular altında kaldı ... bu kadar esnaf iş ve işçi verene yazık eğil mi...2. yapılan köprü yolları tıkadığı için yani yol düzenine uygun olmadan yapıldığı için suyun gidişhattı üzerinde tıkama yapmasından dolayı büyükçemece felaket duruma geldi...
oysaki saygıdeğer insan mimarsinan yıllar önce yaptığı köprü ile sanki bu felaketlerin olacağını düşünmüş ve adam köprüyü bu sel baskınlarında hayat kurtaracak şeklde yapmış diğerleri gibi bugünü değil adam hep yarınlarını düşünmüş türkiyenin ...brawo mimarsinan ve yetişen ki inşallah yetişiyordur diyeceğim maalesef gelecekteki mimar sinanlar a!

Kardeşlerimi Allah yarattı, fakat dostlarımı ben buldum. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…