- 11 Ocak 2009
- 10.682
- 4
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanlış olmuş kıs o bnkide bak uyus adam karıştırmış paketleri ya benmdi ooooo benm.. kovucam hemn şöförümüüüüüüüüüüüüüüükötükedihüso
hediyenme bayıldım sihir merci :a015:
ay neler aldın kıs bizeeealkisalkisalkisalkisalkisalkis
hepinize hediyyeler aldım geldim 5 dk da herkes hediyesini açsında görelim neler almışım kızlar size!
kıs nireyee daakrpus kesecktikkk:gitme:bitomm güle güleee :gitme:
bende kaçıcam şimdi sonra gelebilirsem
yine gelirim arkadaşlar ok şimdilik boncuk kaçarrr
allah iyiliğini vermesin emi kıs millet nassıl girdin askeriyeyeden başlar nerelere götürübu lafı bilin mi sen gnydım yaaaaaaaaaa....
KOCİŞ BENİ BEKLER KOKLAŞCAZ SARILCAZZ
BANA MÜSADEEEE HEPİNİZEEEEE
he keselim karpuz demi gene geceki gibi!ay neler aldın kıs bizeeealkisalkisalkisalkisalkisalkis
aç ta görelim hatunum ben bilmiom artık baksana benim uyus şöför paketleri karıştırmış bnm pırlanta gitti boncuğuma yaa:gitme:
kıs nireyee daakrpus kesecktikkk:gitme:
unuttular galiba neyse çaktırmayalım hatuncum!delikafadulden:dance:
yok ya yapmazlar öyle :)
KOCİŞ BENİ BEKLER KOKLAŞCAZ SARILCAZZ
BANA MÜSADEEEE HEPİNİZEEEEE
iii geceler..tatlırüyalarr:gitme:Şeniz
hiiii bide soruyonmu dünürüm yaaaaa!iyi geceler kızlaarr... sihirim bana da varmı hediye?
iii gecelr fıstığım tatlı rüyalar!opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
bakalım hemen ama ben bunu biliom netten....piştbibakın bakalım erkeklerin ricası neymiş
erkeklerin ricası:)) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
hoş geldüünnopuyorumnanaktaniyi geceler kızlaarr... sihirim bana da varmı hediye?
ömrümü veririm kankama ben !kıs bana güzeller güzeli kızını verdin daha ne isterem:)
hoş geldüünnopuyorumnanaktan
tamma ama 30 dk geçerse kapılar kapanır haberin olsun sokakta kalırsan kurda kuşa yem olursun anam dikkat etcanlarım bana yarımsaat izin..sonahemen burdayımmmm