- 25 Aralık 2006
- 3.851
- 1
- 49
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deryacox hoşgeldin canım!
ablam valla daha yeni başladık sizi bekledik ...hoşgeldin ablam!noliyy burda...delikafadulden
kıs ben seni nassı görmemm ya.........ben yapışıktım burda bekliodum roşum gelip öpecek die e sende mi beni görmedin ki laaaaben sabahtan beri burdayım :bbo:
ablam valla daha yeni başladık sizi bekledik ...hoşgeldin ablam!
kıs ben seni nassı görmemm ya.........ben yapışıktım burda bekliodum roşum gelip öpecek die e sende mi beni görmedin ki laaaa
benimde aynı ya error verio napcaz bunlarla böyle ya!bende özliim ama ,kocişim sahurda otuduu için pc de çok kalmama kızıyo,eskisi gibin gelemiyom yaadelikafadulden
ay ablam kurbanın olurum gel valla evime şeref ver teşrifinle nolur!oyy oyy yemekler de yapılımış maşallah sihirime...yarın akşam iftara sendeyim dermişim...cokacimcoookhihoyyyt
haydi başlıyoz actiona bugün kim gelecek bilionuz demi?bütün kıslar toplandık toplandıkkkzemuszemusalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım benim uykusuzluğa hazır mısın?hosbuldum sihirim:1hug:
sizi beklerken facebookta oyuna dalmışım :))
hangisini oynuosun
ben pet society e bayılıyorumm
benimde aynı ya error verio napcaz bunlarla böyle ya!
ay ablam kurbanın olurum gel valla evime şeref ver teşrifinle nolur!
haydi başlıyoz actiona bugün kim gelecek bilionuz demi?
canım benim uykusuzluğa hazır mısın?
yemeklerine uyku hapımı atasakkkaydirigubbakcemile3benimde aynı ya error verio napcaz bunlarla böyle ya!
!
canım benim uykusuzluğa hazır mısın?
falla bunlarla bişe beceremeyiz bis,kıskanç şeeler nolcek:dilcikar:benimde aynı ya error verio napcaz bunlarla böyle ya!
ben anca geldim kociş kalktıda bana sıra geldii
benim kocam askerde kızlar
olsada kızsa keşke
zaten arada derdi
bide seni banlasalar diye :)))
sihirim gel seni bi öpem...Şeniz
Amannn burasına ne olmuş bööööleeeeee yıkılıyorrrrr
Yetişşşşş Sihrimmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sihirim gel seni bi öpem...Şeniz