E
EU2
Ziyaretçi
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sırnaşık şeysırnaşık şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol bebim hoşgeldin baksana ya bi yandan gülüoz bi yandan aşk yaşıoz nasıl bir ruh halindeiz bakar mısın ya!hayirli olsun topigin canim
guzel muhabbetlere inssssssopuyorumnanaktan
gerçek değil demi bukaydirigubbakcemile3
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sırnaşık şeysırnaşık şey
mirammmmmmmmmmmm hoşgeldin
saol bebim hoşgeldin baksana ya bi yandan gülüoz bi yandan aşk yaşıoz nasıl bir ruh halindeiz bakar mısın ya!
bu arada dışarıdsan bakınca nasıl görünüyoz acaba?
hosbulduk canim ya topigin gercekten yikiliyor ne cok konustunuz uykusuz guzeller
artikin bende buralardayim
optum bebekim seni tatli kizinidaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çok tatlıısn canım !:1hugpuyorumnanaktanharika canim:lepi::lepi:
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
OFSAYT NEDIR? (BAYANLAR ICIN)
Futbol oyununun icadından beri bayanların "ofsayt nedir ya?" sorusuna açıklık getiremeyenlere işte mükemmel bir anlatım kılavuzu %99 faydalı olacağı kananatindeyim
Şimdi bakın bayanlar;
Ucuzluktaki süper çantayı almak için Mango'ya girdiniz.
Sadece bir tane kalmış,o da kasanın (kale) hemen yanında.
Ama bu cantanın tek taliplisi siz değilsiniz elbette!
Çantayı gozüne kestiren diğer bir müşteri (rakip oyuncu) de sizin hemen yanınızda bitiveriyor.
İkiniz de durumun farkındasınız ve hızla kasaya (kaleye) yöneliyorsunuz.
Tam o esnada; biraz önce bluz aldığınız Zara'da ödemeyi yaptıktan
hemen sonra çalan cebinizi cevaplamak için cüzdanınızı çantanıza koymadan arkadaşınıza verdiğinizi ve onda unuttuğunuzu fark ediyorsunuz.
Bir yandan kasaya doğru koşarken diğer yandan da elinizi havaya
kaldırarak arkanızda kalan arkadasınızdan cuzdani (topu) istiyorsunuz.
Öyle bir durumdasınız ki, rakibinizin gerisinde kalırsanız kasaya daha uzak kalacağınız için avantajınızı kaybedeceksiniz ama eger arkaya gecmezseniz arkadaşınızdan uzak kalıyorsunuz ve arkadaşınız da o kalabalıkta size cüzdanınızı fırlatamıyor,herşey bir an meselesi.
Bu durumda yapmanız gereken rakibinizin arkasına geçip cüzdani (topu)almanız ve cüzdanı ele geçirdikten sonra rakibinizi gecmeye çalışmanız.
İşte ofsayt bu.
Top sana atıldığı anda kaleye rakibinden daha yakın olamazsın.
Anlamayan varsa bunun Versace'li versiyonu var.
:roflol:
çok tatlıısn canım !:1hugpuyorumnanaktan
Versace'li versiyonu istiyorum ben daha akılda kalıcı olsun diye !OFSAYT NEDIR? (BAYANLAR ICIN)
Futbol oyununun icadından beri bayanların "ofsayt nedir ya?" sorusuna açıklık getiremeyenlere işte mükemmel bir anlatım kılavuzu %99 faydalı olacağı kananatindeyim
Şimdi bakın bayanlar;
Çantayı gozüne kestiren diğer bir müşteri (rakip oyuncu) de sizin hemen yanınızda bitiveriyor.
hemen sonra çalan cebinizi cevaplamak için cüzdanınızı çantanıza koymadan arkadaşınıza verdiğinizi ve onda unuttuğunuzu fark ediyorsunuz.
Öyle bir durumdasınız ki, rakibinizin gerisinde kalırsanız kasaya daha uzak kalacağınız için avantajınızı kaybedeceksiniz ama eger arkaya gecmezseniz arkadaşınızdan uzak kalıyorsunuz ve arkadaşınız da o kalabalıkta size cüzdanınızı fırlatamıyor,herşey bir an meselesi.
Bu durumda yapmanız gereken rakibinizin arkasına geçip cüzdani (topu)almanız ve cüzdanı ele geçirdikten sonra rakibinizi gecmeye çalışmanız.
İşte ofsayt bu.
OFSAYT NEDIR? (BAYANLAR ICIN)
Şimdi bakın bayanlar;
İşte ofsayt bu.
gercekte annesi kadir gecesi dogurmus
yavrucugun hali nolurdu yaaaaaaaa:1shok:
yikiliyorrrrrrrrrrrrrrr akannehirakannehirakannehirakannehir
Versace'li versiyonu istiyorum ben daha akılda kalıcı olsun diye !
ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi ofsaytkaydirigubbakcemile3
doğru sölüyosun orda ki tek doğru sanırım kızın kadir gecesi doğmasıkaydirigubbakcemile3
kıss bölesi makbul yaaaaaaaaaaaa ohhhhhhhhhhhhhhhzemuszemushihoyyyt:teytey::kedi::kedi::kedi::kedi:
birazda gevezeyimdir amaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bunu görünü omu?