Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maske TarifleriGzel ve gen bir cilt iin maya
Konu SahibiBABSYY84
Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
arkadaşlar güzel,arınmış ve genç bir cildiniz olsun istiyorsanız maya kullanın mayanın çoğalma özelliği olduğu için cilde çok geliyormuş denedim güzel de oluyor size de tavsiye ederim..... bir tatlı kaşığı yaş mayayı sütle ıslatın(krem kıvamında olsun) yüzünüze sürün 20 dk beklerin daha sonra ılık suyla yıkayın...20 li yaşlarda olanlar ayda bir kez 30 lu yaşlarda olanlar ayda iki kez 40 lı yaşlarda olanlar haftada bir kez uygulasınlar... ellerinizede sürebilirsiniz.
suna dumankaya bu tarifi göz altları için söyledi bi çay kaşığı mayaya bi çay kaşığı süt bi çay kaşığıda zeytinyağıydı sanırsam.. bende denedim bi kez 20 dakika beklettim yapar yapmaz iyi oldu gibi geldi mayalandı sanırım :) ama sonra sanki dahada kırışmış gibi geldi :çok üzgünüm:
ben de uygulamak istiyorum ama korkuyorum açıkçası, maya nın bileşimindeki maddeler cilde zarar vermez mi ki, herşeyi de alıp yüzüme sürmek açıkçası tedirgin ediyor beni