Gzel olmak ona lm getirdi:((

minel axsxk

HİSLERİMİN TALEBESİYİM
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
1.200
15
merhaba sevgili kk arkadaşlarım

dün mahallemizde bir cenaze vardı kadın çok gençti ve açıkcası neden vefat ettiğini bilmiyordum

bugün annem söyledi ve ölüm sebebi yaglarını aldırmak için girdiği estetik operasyonundan aldığı mikropla vefat etmiş...(Allah rahmet eylesin):gitme:

aman arkadaşlar dikkat edin lütfen belki çok küçük bir operasyon gibi girilen ameliyat belki hayatınıza maal olabilir.

saglık olmayınca güzellik olmuş neye yarar:1no2:

herşeyiin başı sağlık

merhaba sevgili kk arkadaşlarım

dün mahallemizde bir cenaze vardı kadın çok gençti ve açıkcası neden vefat ettiğini bilmiyordum

bugün annem söyledi ve ölüm sebebi yaglarını aldırmak için girdiği estetik operasyonundan aldığı mikropla vefat etmiş...(Allah rahmet eylesin):gitme:

aman arkadaşlar dikkat edin lütfen belki çok küçük bir operasyon gibi girilen ameliyat belki hayatınıza maal olabilir.

saglık olmayınca güzellik olmuş neye yarar:1no2:

herşeyiin başı sağlık

bizim eski evsahibi safrakesinden ameiyat oldu kadın nerdeyse ölüyordu ama ameliyattan değil mikroptan

:eek:lmaz::eek:klava:

allah korusun ........ölüm bu ama bazende bizler ölüme davetiye cıkarıyoruz resmen.....
oldum olası korkarım bu amelıyatlardan......
ya rejım yapsa duzenlı spor yapsa yıne gıder yaglar kılolar ama olucak ya işte......
allah rahmet etsın......

kendıyle barısık olsa bıraz kendı gayret etse bu belkı başına gelmıyecek ama ömrümiütükendi yoksa .......
ihmal mı allah bilir artık........

bizim eski evsahibi safrakesinden ameiyat oldu kadın nerdeyse ölüyordu ama ameliyattan değil mikroptan

:eek:lmaz::eek:klava:

tabi emeliyatın yapıldıgı yer ve koşullar önemliii

izmir_35 yazık ya ne varki aldırmaya vereceğin parayı koşu bandına verseydin

duyguçıkmazı allah korusun ........ölüm bu ama bazende bizler ölüme davetiye cıkarıyoruz resmen.....
oldum olası korkarım bu amelıyatlardan......
ya rejım yapsa duzenlı spor yapsa yıne gıder yaglar kılolar ama olucak ya işte......
allah rahmet etsın......

kendıyle barısık olsa bıraz kendı gayret etse bu belkı başına gelmıyecek ama ömrümiütükendi yoksa .......
ihmal mı allah bilir artık........

Princess Allah rahmet eylesin..
ölümün nasıl geleceği belli olmuyor işte.

haklısınız arkadaşlar

aLLeGRia Allah rahmet eylesin..Yok yere gelen ölüm işte yazık olmuş ailesi perişan olmuştur

olmazmı canım

allah rahmet etsin yazık nerden bilebilirki insan başına böle bişiyin gelebileceğini ailesine sabır versin...

çok üzüldüm ankarada bir arkadaşım annesi de geçen ay vefat etti.
kocası aldatmıştı ayrıldılar kadının psikolojik bozukluğu ve estetik cerrahi için gittiği doktorunun paragözlüğü ile kadın bir diiz ameliyatlar geçirdi ve çok korkunç hale geldi..
ve kız arkadaşım eve girdiğinde annesini ölü buldu inthar etmişti..halen onun acısı içimde ve bu yazınlada çok burkuldum..
sakın arkadaşlar psikoljiniz bozuksa estetik operasyon düşünmeyin kadınlar ilk başta burun ve göğüsleri için düşünüyor..
bende gittim aile doktorumuz vardı ve burnum şöyle olsun böyle olsun dedim..
doktor bana eşinmle aramın nasıl olduğuna kadar bir dizi sorular sordu...bana değil aile danışmanına gidin piyano senin burnuna dokunan katildir.Herkes senin burnunu yaptırıyor..bence psikoljik olarak iyi bir dönemde olmadığından takıntı olmuş olabilir..bir daha gelme :) demişti...işte böyle dr'larda çok zor bulunur...

allah rahmet eylesin:Saruboceq: üzüldüm yaziksenağlama
benim arkadasimda gecen sene gitti TR de ameliyat oldu dr bir iki günde ayaga kalkarsin demis en az bir ay hareket edemedi calisamadi cok aci cekti pisman oldu keske yaptirmasaydim dedi:eek:klava:
aslinda ameliyata para verene kadar bir diyet uzmanina gidilse düzenli beslenerek spor yaparak cok daha kolay kilo verilir benceyerimseniben
ama ne yazikki böyle kolay yolu secelim derken yada hap kullanarak butür ameliyatlarla hayatini kaybedenleri cok duyuyoruz:çok üzgünüm:
nediyelim allah rahmet eylesin bundan sonra butür seyleri düsünenler yaptirmadan önce iki kez düsünürler umarim..

X