Göz Çevresi Bakımı Gz kremine balama ...

E

EU1

Ziyaretçi
merhaba kızlar :1rolleyes:

benim göz altımda bikaç tane incecik çizgi var, mimik çizgisiymiş, öyle dedi tekin acardakiler :lepi: ve bu çizgiler beni çokkk rahatsız ediyor, çok bi belirgin olmasada her aynaya baktığımda moralim bozuluyor :çok üzgünüm: göz kremine başlamayı düşünüyorum, ama 20 yaşındayım ve bana erken gibi geliyor sanki :uhm: annemler de, erkek arkadaşım da göz kremi diyince saçmalama bu yaşta ne kremi diyorlar, daha kötü yaparsın falan diyorlar :çok üzgünüm: cliniquedeki görevli kadınla konuştum, kırışıklık oluşmadan başlamak lazım kreme, bir kere kırıştıktan sonra geri dönüşü olmaz, 20 yaş çok uygun diyor. :sm_confused: kararsız kaldım :ecrin_bebek: sizce ne zaman başlanmalı böyle kremlere :sm_confused:

bide alırsam clinique-all about eyes rich, dermalogica ya da ddf alcam, bunlardan herhangi birini kullanan, yorum yapabilecek olan var mı? Şeniz

Sadece göz kremi değil normal kırışıklık kremine de 20'li yaşlarda başlamak gerektiğini söylemişti bir güzellik uzmanı televizyonda... Güvenilirliği tartışılır tabii CADIARZU Ama açıkçası kırışıklık kremle düzelecek bir şey değil bu yüzden bu tip kremlerin işe yaramamasına bu şekilde kılıf uydurulmuş da olabilir hani daha oluşmadan başlamak lazım o zaman olmuyor diye :kahve: Bence genç ciltler için besleyici özelliği de olan bir krem kullanabilirsin çizgileri geçirise de ne ala :lepi: clinique iyidir bence a.s

Bence göz kremi için erken olabilir emin değilim. Ama ben 20 yaşımdan beri cilt bakım ürünlerini düzenli kullanırım. Öğrenciyken param yettiğince alabiliyordum, market ürünlerinden. Şimdi biraz daha iyisini alabiliyorum. Ama ne olduğundan çok markanın, sabah akşam düzenli temizleyip nemlendirmek aslolan.
Sonucu denemiş birinin ağzından duymak isterseniz söyleyeyim. Kesinlikle işe yarıyor. Arkadaşlarımın hepsinden daha az kırışığım var ve daha canlı cildim.
Ha sivilcelerime bu yaşa geldim bir çözüm bulamadım ama... :)) O da ayrı bir ironi. Hala ergenlik sivilcesi gibi sivilcelerim var. :))

Ciltle fazla ugrasmamak gerekiyor kanımca.Gunluk temizleme ve nemlendirme yeterli bence 20 li yaşlarda..cevremde 50 yasına gelmis ama kırısık olmayan puruzsuz cilde sahip olan tum kadınların tek sırrı cildi ile fazla ugrasmayıp sadece yogun nemlendirme yapmıs olmaları..

Kozmetik shoplarda calısan guzellik uzmanlarına guvenmiyorum,aldıkları egitimi yeterli bulmuyorum,soz meclisten dısarı fakat aksini dusundurtecek hic kimseyi gormedim..
Satıs yapmak ve uzerinden komisyon almak için tabiki onerecekler...Cilt fazla ugrasmaya gelmez..20 li yaslarda gozune ayrı,yuzune ayrı,dudagına ayrı bakım yapan bircok arkadasım su anda sarkma ve kırısıklık ıle ugrasıyor..kesinlikle su yasta goz kremine baslama....

Son düzenleyen: Moderatör:
eskilerin cildi çok güzel, ama eskiler makyaj da yapmıyormuş ki doğru düzgün. ben hergün kapatıcı kullanıyorum :çok üzgünüm: cilde elbet zararı oluyordur :1ninca: en azından hafif 1 nemlendirici kullanmak gerekmezmi ki benneyaptımki

eskilerin cildi çok güzel, ama eskiler makyaj da yapmıyormuş ki doğru düzgün. ben hergün kapatıcı kullanıyorum :çok üzgünüm: cilde elbet zararı oluyordur :1ninca: en azından hafif 1 nemlendirici kullanmak gerekmezmi ki benneyaptımki

tatlım dedigim gibi nemlendirme dibine kadar kaba tabirle kaydirigubbakcemile3
sen makyaj oncesi,gunluk temizlik sonrası nemlendiricinini bol bol sur..ama kırısıklık kaz ayagı goz altı torbası vs vs olayına hic girme..inan cok erken..onlari da kullanacagimiz zaman gelecek..schwarzkopf un TR muduru bizzat teyzem ..TR deki nerdeyse tum unlu makyaj cilt bakımı distributorleriyle uzmanlarıyla tanısık..kendı tecrubeleri ve cevresinin tecrubeleri ve bilgileri dahilinde bana onerdigi tek sey su: ne kadar az kozmetik o kadar az cilt sorunu sarkması ve kırısıklık..bir de mutlaka gunes koruyucusu..o olmazsa olmaz..

bence kaliteli ve nemlendirme özelliği olan ( anti aging ürünü olmasın ), bir göz bakım kremi kullanmaya başlayabilirisn..krem seciminde de dermokozmetik ürünler secmeye özen göster cnm.
bir zararı olacagını düşünmüyorum , ileride oluşabilecek kırışıklıklara karsı önlem almış olursun..

netice de yüzümüze sürdüğümüz nemlendiriciyi göz altına uygulamak cokta dogru degil..
sevgiler

Son düzenleme:
pilarcım
senin göz altı morluğunda vardı sanırım
göz kremi diyince gözün korkmasın
sen jel tarzı olandan hem morluklara iyi geliyo hemde nemlendiriyo onlardan alacaksın
mimik çizgilerini yumuşatıp dahada belirgin hale gelmelerini engellemek için
sakın ağır bi ürün alma
dermolagica nın muhakkak böyle bi ürünü vardır
ben kızılayda bi eczane ile konuştum ama denemeden olmaz dedim vakti zamanında numaramı aldılar ayda bir iki sefer muhakkak bakıma gelirler sizi arayalım dediler neyse gittim bana bakım yaptılar
eğer tester ini bulma imkanın olmazsa bu şekilde deneyerekte alabilirsinŞeniz

smhsmh cim canım Şeniz
dün ykmdeki clinique görevlisiyle konuştum ben, all about eyes tam 20li yaşlara uygun dedi, ben all about eyes rich düşünüyordum, ona 25inde başlarsın dedi. çok uygun bu, çok hafif falan dedi :1ninca: kararsız kaldım almadım, clinique i çok severim ama cilt bakım ürünlerinde eczane markaları kullanmak daha iyi diyorlar. dermalogica, ddf ya da murad düşünüyorum eczane ürünlerinden de. murad ı barçman ablacım kullanıyordu, biliyorsun cildini maşallah :nazar: :jeyyar:

ddf ve murad ın böyle bi ürünü varmı bilmiyorum
çünkü o markalar daha ilerki yaşlara hitap eden ürünler üretiyo olabilirler
en iyisi gidip danışmak incelemek alabiliyosan tester almak veya denemek

dermolagica kullanan biri olarak asla tavsiye etmiyorum..
bi dünya para verdim.. pırıltılıymış da yok aydınlık veriyomuş da göz çevresine..
daha yorgun bi ifade veriyor o pırıltı dediği neyse.. morlukları ön plana çıkartıyor..
göz kremi alırken aman dikkat et..
fazla yoğun kremler alma cildinin yapısını bozma..
pahalı kremlere de gerek yok.. ben çok para verdim pahalı kremlere.. 250 ytl verdiğim olmuştur..
şimdi ise yüzümü hergün dalin ile yıkıyorum
tomik olarak gül suyu kullanıyorum.
bepantene ile nemlendiriyorum.
göz kremi tabi ki sürüyorum nemlendirmesi için..
göz kremlerine boşuna çok para verme tavsiye etmem.. ben verdim..diğerlerinden daha ii değil.
şuan neutrogena nın göz kremini aldım 18 ytl idi. memnunum nemlendiriyo sadece..
şuan arkadaşlarım cildine nasıl bakıyorsun da bu kadar parlak ve sağlıklı diye soruyor hep..
tavsiyem yorma cildini.. ve paranı harcama boşuna
sevgiler..

bence 20 yaş gözaltı kremi için erken bit yaş sen cildini sabah akşam kurutmadan temizle ve nemlendir.
göz altlarınıa birşey uygulama bence.ama göz çvresne küçük küçk parmak uçlarınla dokunmak.(masaya sırayla parmaklarımızı vurur ve geri çekeriz ya piano çalar gibi ) bu hareketi çok hafif şekilde 10 kez tekrarlamak sana fayda sağlauacaktır. çünkü kan akışını hızlandırıp hücrelere oksijen ulaşmasını sağlayacak. bunun dışında extra bir ürün kullanma derim göz altı yada çevresi için.sadece cildini düzgün temizlemen ve nemlendirmen yeter bence..

pilarcım, The Body Shop'un nemlendiricisini kullanıyordun sanırım. C vit.olanı. memnundun diye hatırlıyorum, bence ona devam et canum, kırışık kremleri ve bakımalrı cildini daha fazla yorabilir tatlım :)

20 li yaşlar kırışıklık giderici kremler için erken olabilir ama normal nemlendirmenin bi sakıncasının olacağını zannetmiyorum...ben de 20 yaşındayım ve pilar gibi her zaman olmasa da kapatıcı sürüyorum ve göz çevrem kış aylarında acayip kuruyor gereken nemi vermezsem daha kötü olmaz mı?..elime kullandığım ürünleri de o bölgeye süremem tabii çok ince ve hassas bir bölge...ben niveanın göz kremlerinden kullanıyorum..

Antiaging nemlendiriciler için erken ancak su bazlı-ince bir nemlendirici kullanabilirsin.. rutin olarak cilt bakımında kullandığın ürünler ne ise o seriden veya o markanın gerekirse başka bir serisinden bir göz çevresi nemlendiricisi tercih edebilirsin...hem nemlendirici sürersen, kapatıcıyı çok daha rahat uygularsın...

peki arkadaşlar evet bence de erken bi yaş 20 anti aging ürün kullanmak için..o zaman kaç yaşında başlanmalı bu anti aging kremlere ben 26 yaşındayım benim için de erken diye düşünüp normal nemlendirici alacaktım vichy oligo 25 kullandım göz altı şişlikleri için iyi geldi ama bırakınca tekrar aynı..ben de clinique all about eyes düşünüyorum..

peki arkadaşlar evet bence de erken bi yaş 20 anti aging ürün kullanmak için..o zaman kaç yaşında başlanmalı bu anti aging kremlere ben 26 yaşındayım benim için de erken diye düşünüp normal nemlendirici alacaktım vichy oligo 25 kullandım göz altı şişlikleri için iyi geldi ama bırakınca tekrar aynı..ben de clinique all about eyes düşünüyorum..

clinique standındaki kız bana clinique-all about eyes 20 yaşa çok uygun, all about eyes rich ise 25 inden sonra daha uygun demişti canım, araştır bi bence yerimseniben

bidee yanlış anlaşıldım sanırım :roflol: tabiki 20 yaşında anti aging ürünü kullanmayı düşünmüyorum, nemlendirici etkisi olan, mimik çizgilerinin derinleşmesini engelleeyecek, hafif bir ürün arıyorum ben benneyaptımki

clinique standındaki kız bana clinique-all about eyes 20 yaşa çok uygun, all about eyes rich ise 25 inden sonra daha uygun demişti canım, araştır bi bence yerimseniben

bidee yanlış anlaşıldım sanırım :roflol: tabiki 20 yaşında anti aging ürünü kullanmayı düşünmüyorum, nemlendirici etkisi olan, mimik çizgilerinin derinleşmesini engelleeyecek, hafif bir ürün arıyorum ben benneyaptımki

anladım canım ben vichy olugo 25 ten memnundum hem o da genç ciltler için ve gözaltı morluk ve torbalarını kullanıldığı süre içerisinde farkedilir derecede azaltıyo nemlendirmesi nasıl bilmiyorum ama mutlaka nemlendiriyordur eğer morluk sorunun varsa o ideal

20 yaş göz kremi kullanmak için çok erken bence...
İyi yapayım derken ilerde daha kötü bir görünüme sahip olabilirsin...
Bazı markalar ne kadar iyi olursa olsun ben onlarında çok sağlıklı olduklarını düşünmüyorum...
Eğer birşeyler yapmak istiyorsan alternatif tıptan yararlanabilirsin.
Zaten kapatıcıydı pudraydı fondotendi derken cilt yeterince zarar görüyor diye düşünüyorum.
Ben bitkileri tercih ederdim..
Yinede en son kararı vericek olan sensin tatlım kolay gelsin.a.s.

anladım canım ben vichy olugo 25 ten memnundum hem o da genç ciltler için ve gözaltı morluk ve torbalarını kullanıldığı süre içerisinde farkedilir derecede azaltıyo nemlendirmesi nasıl bilmiyorum ama mutlaka nemlendiriyordur eğer morluk sorunun varsa o ideal

benim yaşım 26 sanki bende geç kalmışım gibi geliyor Çok üzgünüm çoookbende vıchy olıgo 25 yeux kullanıyorum ama yeni başladım eşim kendisi için almıştı aslında ben kullanıyomkaydirigubbakcemile5göz morluğum çok yok ama rahatlatıp nemlendiriyor diyor açıklamasında
açıklaması
Vichy Oligo25 Yeux Göz Çevresi Bakım Kremi 15 ml Göz Yorgunluğuna karşı ilk stick bakım kremi. Kılcal damarlar tarafından oluşturulan aşırı nem göz kapağı dokusunda su birikimine sebep olur böylece göz altı torbası oluşur.

1-İçerdiği manganez ile ciltteki göz altı morluğundan sorumlu olan kılcal kan dolaşımını yeniden canlandırır.
2-Escin ve Vichy Termal suyu ile süzülmemiş toksinlerin toplanmasını engeller ve şişkin göz çevresi şişkinliğini azaltır. Sonuçlar: Göz çevresi rahatlar, nemlenir ve yorgunluğunu atmışçasına canlanır. Göz çevresi tazeliğini ve ışıltısını kazanır. Gözaltı torbacıkları azalır ve morluklar belirginliğini kaybeder.

KULLANIMI:Sabah ve akşamları göz çevresine uygulanır.

X