• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gypsymia Meme + Burun Estetiği Ameliyatı

gypsymia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
524
74
123
Ankara
Kızlar inanamıyorum sonunda yıllardır beklediğim şey olduuu :) dün sabah 3 saat süren bi operasyonla hem meme hemde burun ameliyatımı oldum. doktorum zühtü demir. 325 cc yarı damla silikon kullanıldı. dün kötüdüm gerçekten.. bgn biraz daha iyiyim ama zorlanıyorum tabi.. ne zaman rahatca yatıp doğrulabilcem acaba? şimdilik bukadar kızlar yazamicam daha fazla.

adına sevindim hayırlı olsunn :D

Kızlar inanamıyorum sonunda yıllardır beklediğim şey olduuu :) dün sabah 3 saat süren bi operasyonla hem meme hemde burun ameliyatımı oldum. doktorum zühtü demir. 325 cc yarı damla silikon kullanıldı. dün kötüdüm gerçekten.. bgn biraz daha iyiyim ama zorlanıyorum tabi.. ne zaman rahatca yatıp doğrulabilcem acaba? şimdilik bukadar kızlar yazamicam daha fazla.

Canımm...Geçmiş olsun :71: Birinci,ikinci haftadan sonra kendini daha iyi hissedeceksin canım,merak etme.Yat istirahat et.Kollarını zorlamamak koşuluyla hareket ettirebilirsin.Dinlen,kenidini iyi hissedince bize gelişmeleri yazmayıda ihmal etme..Çok öpüyorumm... :54:

canım sonunda diye diyee oldun:) cok geçmiş olsun sonuçta benim doktorum eline sağlık diyorum;) daha cok 1 gün oldu ameliyat olalı cok normal agrın olması 4 gün sonra kendini iyi hissedersin.buraya girip yazman bile iyi bişey 1 hafta sonra kendine gelir yatar kalkarsın. merak etme canım iki ameliyat oldun kolay değildir.bol bol dinlen bolbolda su içmeyi unutma narkozu atsın vucut yemene içmene dikkat at sulu gıdaları tüket cok cok geçmiş olsun öptüm seni

Hepinize cokk tesekkur ederim kizlar. Telefondan girdigim icin ayri ayri alinti yaparak cevaplayamiyorum. Burun hakkinda cok bi fikrim yok alcida cunku. Su hali cok kalkik diyebilirim. Yalniz bu kadar az moraracagimi tahmin etmezdim, morluklar neredeyse yok denecek kadar az. Tabi bgn yuzum sisti biraz.

Doktorum hastaneden cikmadan once beni kontrol etmeye geldi. Dikislerime pansuman yapti. O arada kardesime foto cektirdim hemen inanamadim muhtesem gozukuyordu. Ama bir sorun cikacak diye korkuyorum batmalar oluo ozellikle sol gogsumde. Yatarken pek bi problem yok ama hareket ettigimde hissediyorum bu batmalari. Normalmidir acaba? Buarada silikonlarim puturlu kullanildi. Puturlumu deniyordu unuttum valla :)

cnm çok geçmiş olsun kendine dikkat et ki biran önce iyileşesin,iki ameliyat kolay değil.herşey gönlünce olsun inşallah sağlıkla kullan inşallah..

Geçmiş olsun canım. Desene burun ve meme yenilendin maşallah:nazar: Güle güle kullan:34:

Hepinize cokk tesekkur ederim kizlar. Telefondan girdigim icin ayri ayri alinti yaparak cevaplayamiyorum. Burun hakkinda cok bi fikrim yok alcida cunku. Su hali cok kalkik diyebilirim. Yalniz bu kadar az moraracagimi tahmin etmezdim, morluklar neredeyse yok denecek kadar az. Tabi bgn yuzum sisti biraz.

Doktorum hastaneden cikmadan once beni kontrol etmeye geldi. Dikislerime pansuman yapti. O arada kardesime foto cektirdim hemen inanamadim muhtesem gozukuyordu. Ama bir sorun cikacak diye korkuyorum batmalar oluo ozellikle sol gogsumde. Yatarken pek bi problem yok ama hareket ettigimde hissediyorum bu batmalari. Normalmidir acaba? Buarada silikonlarim puturlu kullanildi. Puturlumu deniyordu unuttum valla :)

Canım bu batmaları hissetmen normal ameliyatın çok yeni henüz. Batmalar birkaç gün devam edebilir korkmana gerek yok inan:34:
Şimdilik yapman gereken, kendini yormaman ve hareketlerine çok dikkat edip ani kol harekettlerinden laçınman. E tabi birde sabırlı olman. Hepsi geçecek canım sonra sende keyfini süreceksin inşallah:34:

Saolun kizlar. Darisi butun isteyenlerin basina diyeyim :) ergenlikten beri gozumde kalmisti dolgun gogusler, cok iyi bilirim tahta gibi bi gogusle dolasmanin sikintisini; yaz gelince nasi bikini giyecegim derdini, hep duz destekli sudyen kullanmayi cici cici sudyenler begenip alamamayi cok iyi bilirim. Umarim isteyen herkes hayirlisiyla bu ameliyati olur ve mutlu olur. Telefon elimde surekli fotografa bakiyorum inanamiyorum hala benim olduklarina :)
Bu ameliyati normalde 31 martta olcaktim ama baktimki hayatimda bi cok sey kotuye gidiyor (evlillikten dondum diyebilirim) ve ben bunalimin esigindeyim gozumu kararttim ve bu tarihe cektim. Nerdeyse hersey bi hafta icinde gelisti karar verdim bankaya kredi basvurusu yaptim ve bi kac gun sonra ameliyatimi oldum. Sigarayi birakmaya bile vaktim olmadi yani :) burnumuda cok merak ediyorum doktoruma cok guveniyorum ama tabi ya yakismadiysa ya absurd duruosa diye tedirgin oluyorum. Bu arada doktorumdan muhtesem bi cicek aldim. Kocaman cokkk guzel bi cicek yaptirmis ve evime gondermis ne kadar ince birisi :) kendisinede soyledim hayatimda aldigim en guzel cicekler diye :D valla ne yalan soyleyim bir tane sevgilim bukadar guzel bi cicek yaptirmadi bana bu gune kadar :)

Son düzenleme:
snn adına cok sevindim,bende ankarada ameliyat olucam doktor araştırıyorum bakalım blıosun bu doktr seçimi en önemlisi ,kafama koydum en kısa zamanda silikon tktırmak istiyorum

çoook çooook geçmiş olsun şekerim, ne güzel ikisini birden olup kurtulmuşsun :)) inşallah en kısa sürede iyileşirsin arkadaşların dediklerini dikkate al, doktorunun sözünden çıkma, birde sabırlı ol yeter :))

şansın varki evlilikten dönmüşsün, bide evlenip mutsuz mu olsaydın, bak bahanesiyle senelerdir istediğin şeylere kavuştun, her şeyde bir hayır vardır derler, senin adına çok sevindim.

bende önümüzdeki ay göğüs ameliyatı olucam inşallah. ben de heyecanlı heyecanlı ameliyat günümün gelmesini bekliyorum.

tek tavsiyem özellikle burnunun sağlığı için şu dönemde sigara içmemen olacaktır, noolur noolmaz...

Saolun kizlar. Darisi butun isteyenlerin basina diyeyim :) ergenlikten beri gozumde kalmisti dolgun gogusler, cok iyi bilirim tahta gibi bi gogusle dolasmanin sikintisini; yaz gelince nasi bikini giyecegim derdini, hep duz destekli sudyen kullanmayi cici cici sudyenler begenip alamamayi cok iyi bilirim. Umarim isteyen herkes hayirlisiyla bu ameliyati olur ve mutlu olur. Telefon elimde surekli fotografa bakiyorum inanamiyorum hala benim olduklarina :)
Bu ameliyati normalde 31 martta olcaktim ama baktimki hayatimda bi cok sey kotuye gidiyor (evlillikten dondum diyebilirim) ve ben bunalimin esigindeyim gozumu kararttim ve bu tarihe cektim. Nerdeyse hersey bi hafta icinde gelisti karar verdim bankaya kredi basvurusu yaptim ve bi kac gun sonra ameliyatimi oldum. Sigarayi birakmaya bile vaktim olmadi yani :) burnumuda cok merak ediyorum doktoruma cok guveniyorum ama tabi ya yakismadiysa ya absurd duruosa diye tedirgin oluyorum. Bu arada doktorumdan muhtesem bi cicek aldim. Kocaman cokkk guzel bi cicek yaptirmis ve evime gondermis ne kadar ince birisi :) kendisinede soyledim hayatimda aldigim en guzel cicekler diye :D valla ne yalan soyleyim bir tane sevgilim bukadar guzel bi cicek yaptirmadi bana bu gune kadar :)

canım inşallah bu yeniliklerle hayatında cok mutluluklar getirir sana bunu diliyorum okuyunca üzüldüm. ama hayat böyle acı tatlı sen şimdi bu değişimle daha güzel günlerin ve daha güzel hayatın olacağını düşün pozitif ol..her şerde bi hayır vardır herzaman belki daha iyi günlerin daha güzel günlerin olcak fıstığım.. bu tarihte olanda en güzeli oldu bana göre bende kışın olmuştum yaza bomba gibi olacaksın...zühtü bey cok ince ve cok iyi bir insandır senelerdir gider gelirim saolsun bir kere ters bişeyini görmedim coktaa sabırlıdır.cok pozitif bir insan o ciceklerini bilirim:) cok ince bir jet yapıyor hastalarına morall veriyorr iyiki kendisine ameliyat olmuşuz;)

geçmiş olsun. :nazar: doğrulacaksın merak etme. sabır birazcık... iki ameliyat da kolay değil hani. maşallah diyeyim.

Back
X