- 16 Ekim 2023
- 19
- 5
- 1
- Konu Sahibi Melisaaacrush
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde sebepsiz infertilite var. Yani değerler normal ama gebe kalamıyorum. Önümüzdeki ay aşılama yaptırmayı düşünüyoruz bu ay da jeli denemek istedim umarım kendiliğinden tutar ve bir sürü iğneye ilaca gerek kalmaz diye. Jeli denemeye başladığımdan beri gördüğüm en büyük fark ilişkiden sonra spermin geri akmasının oldukça azalmış olması. Tutuculuğunu arttırıyor sanırım. Ve bence konforlu ilişki esnasında kuruluk yaşıyorsanız bir şans verebilirsinizKızlar ayıptır sorması bunu kullanmak için bi sorununuz var mı ? Bende Amh düşüklüğü var tüp bebek denemem oldu 1 kere olmadı şuan maddiyat ve psikolojik açıdan biraz ara vermek istiyorum bu zamanda doğal denemeye karar verdim doğal yoldan kimyasal gebelik yaşadım tüp bebekten önce bu jelle denesem bi yararı olur mu jel hakkında bilginiz nelerdir acaba ?
Spermin yumurtaya ulaşmasına yardımcı olduğu yazıyor. Ortama uygun ph ve kayganlık sağlıyormuş umarım öyledir tabi. Sperm hareketliliğinde düşüklük vs varsa tavsiye ediyorlar bakalım bu ay hem ovulasyon hem jel deniyorum umarım rabbim nasip eder dualarımız kabul olurJel ne işe yarıyor acaba
Sonuçlarınızı bizimle de paylaşırsanız çok sevinirizBende bu ay kullandım bakalım ne olucak
Ne güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahPreseed jel vardı bir zamanlar ben onunla hamile kalmıştım kızım 5 yaşında..inşallah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın güzel Allahım
Amin yoktu ben sadece 1 defa kullandım ve hamile kaldımNe güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahekstra kullandığınız bir şey var mıydı veya herhangi bir sorununuz?
Amin inşallahPreseed jel vardı bir zamanlar ben onunla hamile kalmıştım kızım 5 yaşında..inşallah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın güzel Allahım
merhaba gynella natal Ferro gel die bir jel verdi doktorum nasıl kullanmam gerekiyor kızlar siz nasl kullandınız vajina içine mi sıkılıyorBir gebenin günlüğü Gynoseed jel kullanıp da gebe kalan var mı ben bu ay kullanmaya başladım.
Merhaba kullandınızmı acaba sonuc ne oldumerhaba gynella natal Ferro gel die bir jel verdi doktorum nasıl kullanmam gerekiyor kızlar siz nasl kullandınız vajina içine mi sıkılıyor
kullandim ama malesef bu ayda olmadı canmMerhaba kullandınızmı acaba sonuc ne oldu
Ne kadardır deniyordunuz acaba?Merhaba ben bu ay ilk defa kullandım çok şükür gebeyim detaylı soru sormak isterseniz yazabilirsiniz :)