Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin peki yazıldığı gibi enfeksiyon yanma vs oldu muBende bu ay kullandım 12 gün var ama adetime canım henüz etkisini bilemiyorum
Enfeksiyon şuan olmadı kullanalı 4 gün oldu ana pik 3 kasımdı çünkü henüz bir şey yok yanma biraz oldu ama dayanılmayacak bir şey değildi çok hafif bi yanmaydıİnşallah güzel haberlerle gelirsin peki yazıldığı gibi enfeksiyon yanma vs oldu mu
Ya kimyasal gebelik yaşayan çok olmuş korkuyorum açıkçası ben 2 defa kimyasal gebelik yaşadım yaEnfeksiyon şuan olmadı kullanalı 4 gün oldu ana pik 3 kasımdı çünkü henüz bir şey yok yanma biraz oldu ama dayanılmayacak bir şey değildi çok hafif bi yanmaydı
Kimyasal olanlar gibi olmayanlarda var helle hamile kalanlar vs bakalım artık kısmet diyorumYa kimyasal gebelik yaşayan çok olmuş korkuyorum açıkçası ben 2 defa kimyasal gebelik yaşadım ya
Bana da haber versen olur mu sonucunuKimyasal olanlar gibi olmayanlarda var helle hamile kalanlar vs bakalım artık kısmet diyorum
Tabii söylerimBana da haber versen olur mu sonucunu
Sağlıklı gebelik oldu mu acabaBen kullandığım ay gebe kaldım ama jelden kaynaklı mı bilmiyorum tabi ay o ovülasyon teste kullanmıştım
Bebeğim doğdu dokuz aylık olduSağlıklı gebelik oldu mu acaba
Maşşallah darısı başıma diyeyim öyleyseBebeğim doğdu dokuz aylık oldu
Peki enfeksiyon yanma kuruluk vs oldu mu ? Birde sizin sorununuz ne eşinizde mi sizde miBen de kullandım 2 ay bir işe yaramadı
Peki bu süreçte yanma kuruluk enfeksiyon oldu mu2 defa kullandim birisi asilama olmadan dememek icindi
Birisi asilama zamani doktor kullan dedi
İkisinde de ise yaramadi maalesef
Enfeksiyon olmadı. Biraz yanma ve kuruluk oldu ama çok ileri değil.Peki enfeksiyon yanma kuruluk vs oldu mu ? Birde sizin sorununuz ne eşinizde mi sizde mi
Anladım canım bizde eşimde sorun yok bende pcos var iki defa kimyasal gebelik geçirdim bu jelde sağlıksız olam spermleri de ilerletiyormuş biraz endişe ettim bir de ben çok sık enfeksiyon geçiriyorum deneyip bakacam. İnşallah rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip eder bebekleriniEnfeksiyon olmadı. Biraz yanma ve kuruluk oldu ama çok ileri değil.
Bende bir sorun yok. Eşimde ileri harekette düşüklük var biraz.
İnşallah hayırısıyla sağlıkla gelsin tüm isteyenlere... Bence kimyasal olacağı varsa yine olur jelle ilgili olduğunu düşünmüyorumAnladım canım bizde eşimde sorun yok bende pcos var iki defa kimyasal gebelik geçirdim bu jelde sağlıksız olam spermleri de ilerletiyormuş biraz endişe ettim bir de ben çok sık enfeksiyon geçiriyorum deneyip bakacam. İnşallah rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip eder bebeklerini
Yok canim hicbiri olmamistiPeki bu süreçte yanma kuruluk enfeksiyon oldu mu