Gynoseed jel kullananlar

nurpinarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
1.192
331
26
Kızlar ilk başta karşı olsamda bu jele okuduğum yorumlar ve bugün %50 indirimi gördükten sonra aldım. İşe yarar mı bilmiyorum ama inşallah yarar. Kullanıp etkisini gören oldu mu

Enfeksiyon şuan olmadı kullanalı 4 gün oldu ana pik 3 kasımdı çünkü henüz bir şey yok 🥲 yanma biraz oldu ama dayanılmayacak bir şey değildi çok hafif bi yanmaydı
Ya kimyasal gebelik yaşayan çok olmuş korkuyorum açıkçası ben 2 defa kimyasal gebelik yaşadım ya

2 defa kullandim birisi asilama olmadan dememek icindi
Birisi asilama zamani doktor kullan dedi
İkisinde de ise yaramadi maalesef

Enfeksiyon olmadı. Biraz yanma ve kuruluk oldu ama çok ileri değil.
Bende bir sorun yok. Eşimde ileri harekette düşüklük var biraz.
Anladım canım bizde eşimde sorun yok bende pcos var iki defa kimyasal gebelik geçirdim bu jelde sağlıksız olam spermleri de ilerletiyormuş biraz endişe ettim bir de ben çok sık enfeksiyon geçiriyorum deneyip bakacam. İnşallah rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip eder bebeklerini

Anladım canım bizde eşimde sorun yok bende pcos var iki defa kimyasal gebelik geçirdim bu jelde sağlıksız olam spermleri de ilerletiyormuş biraz endişe ettim bir de ben çok sık enfeksiyon geçiriyorum deneyip bakacam. İnşallah rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip eder bebeklerini
İnşallah hayırısıyla sağlıkla gelsin tüm isteyenlere... Bence kimyasal olacağı varsa yine olur jelle ilgili olduğunu düşünmüyorum

X