- Konu Sahibi Coksukurbugunume
Kullanınca haber verebilir misin merak ettim bu arada uygulaması bu canım cok güzel kullanıyorum faydalı analiz filan yapıyor tavsiyeler veriyor indir canım istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüklü canım onu kullanıyorum bendeEki Görüntüle 3247520
Kullanınca haber verebilir misin merak ettim bu arada uygulaması bu canım cok güzel kullanıyorum faydalı analiz filan yapıyor tavsiyeler veriyor indir canım istersen
Birazdan yapıcam canım haber veririm atarım hatta burayaEki Görüntüle 3247520
Bu şekilde canım 5 dakika da çizgi çıkarıyorEki Görüntüle 3247520
Bu şekilde canım 5 dakika da çizgi çıkarıyor
Jeli kullanıcam umarım yetişir yumurtlama gününe bugün kargoya verilmiş daha sen kullanıcak mısınBenim gibi sabırsız olanlar için çok iyimis canım pik net gösterir gibi geliyor bana İnsallah güzel sonuçlar alırsın bu arada jeli kullancak misin
Jeli kullanıcam umarım yetişir yumurtlama gününe bugün kargoya verilmiş daha sen kullanıcak mısın
Sperm sorunu varsa biraz komik gelebilir size ama soğuk suyla eşiniz yumurtalıklarına tutsun çünkü spermler sıcak sevmiyor soğuk seviyor onu hergün yapsın ilişkiden 10 dk önce buz varsa buz koysunÇok kararsız kaldım canim sperm hareket sorunu var eşimde kürler devam ediyorum vitamin filan 3 ay deneyim olmazsa jeli kullanırım
Merhaba canım. Bende jeli sipariş ettim. Senin sonucun ne oldu memnun kaldın mı mrk ettimBende bu ay kullandım ilk defa sonuç henüz belli değil
Merhaba canım. Bende sipariş verdim ama henüz gelmedi. Senim sonucun ne oldu. Memnnun kaldın mı acabaBen 2 aydır kullanıyorum geçen ay bir faydasını göremedim ama bu ay olmuştur umarım bende kuruma yapmadı ama geçen ay ilk kez sıktığımda içerde baya bir yanma yaptı. Bu ay öyle bir şey olmadı belki geçen ay bende bir sorun vardır. Yumurtlamam 14. Gün oluyor genelde ağrılarım oluyor öyle anlıyorum ama 1 günde ağrı geçiyor şimdi 20. Gündeyim kasıklarım belim hala ağrıyor acaba o jel yüzünden mi yoksa başka bir sebebi mi var bilmiyorum.
2 ay denedim olumlu sonuclanmadıMerhaba canım. Bende jeli sipariş ettim. Senin sonucun ne oldu memnun kaldın mı mrk ettim
Ek olarak ilişkiden yarım saat önce acı kahve de spermleri hareketlendiriyor diyodu ben denemiştim ilk gebeliğimdeSperm sorunu varsa biraz komik gelebilir size ama soğuk suyla eşiniz yumurtalıklarına tutsun çünkü spermler sıcak sevmiyor soğuk seviyor onu hergün yapsın ilişkiden 10 dk önce buz varsa buz koysun
Eşim normal kahveyi içemiyorum onu hiç içmezEk olarak ilişkiden yarım saat önce acı kahve de spermleri hareketlendiriyor diyodu ben denemiştim ilk gebeliğimde
Yapacak bişey yokEşim normal kahveyi içemiyorum onu hiç içmez
Sonuç nedir? Hamile kalabildiniz miBende bu ay kullandım ilk defa sonuç henüz belli değil