Gynopol kullananlar? Pcos ve gebelik?

Yarım bardak su ile hazırlarsam tadı ve kokusu baskın oluyor benim de, 1 bardak ya da yarımdan daha fazla eklersem şeffaflaşıyor tat ve koku olarak
Tez zamanda faydasını görmek duasıyla, şu mübarek günler bitmeden o sevindirici haberi kolaylıkla alalım inşallah. Allah hayırlısını, sağlıklısını kolaylıkla nasip etsin. Allah kimseye aratmasın...

ya şu gynopolü kullananlar yazabilirmi tadı nasıl ben asla sıvı tüketemiyorum 1bardaktan fazla su içince bile midem kalkar çay kahve aman aman.. böyle şase ilaçlardan hep midem bulanır bir bardak içmek lazımmış günde 2 birde ay düşündükçe midem sızlıyo
bu arada trendyol gibi sitelerden bende gördüm şuan güncel fiyatı 295tl eczanelerde. bu 209tlye satılanlar kesinlikle sahteeeeee. alanlar bile yorum yapmış eczaneden alınanla bu intten alınanı yan yana çekmişler sahte oldugu görüntüsünden ve tadından belli oluyomuş. bence bu tarz sağlık konularında skaın girmeyin bu işlere. 209tl çöpe atıyosuınuz. şöyle ikna edeyim sizi. eczacı kuzenim geliş fiyatını gösterdi 245 tl adam geliş fiyatının altında satıyo var mı böyle saçmalık. sakın inanmayın kızlar

Moralini bozmak istemem ama tadından ziyade kokusu iğrenç. Tadı şekerli su gibi, ama içtikten sonra o kokusu ağzında kalıyor resmen burnumu tıkayıp içiyorum

Moralini bozmak istemem ama tadından ziyade kokusu iğrenç. Tadı şekerli su gibi, ama içtikten sonra o kokusu ağzında kalıyor resmen burnumu tıkayıp içiyorum
6gündür içiyorum aynen dediğin gibi nefesimi tutup içiyorum şekerli su gibi ama bittikten sonra ağızda sanki toz tadı/kokusu kalıyo öff neyse en azndan 100ml suyla içiiliyoda tek seferde bitiriyom. katlancaz artık bunlara razıyım :d

Canım gynopolun etkisini gördün mü

Roosaa G gguncesi kızlar yorumlarda gördüm sizii gynopol bende kullanıyorum adet düzeninize etki etti mi acaba
Bana genel olarak inositol iyi geliyor. Hatta geçtiğimiz ay aksattim kullanmadım 28-30 günde gelen adetim 50 günde geldi malesef. İnositol adetimi düzenliyor benim. Gynopol veya başka inositol fark etmiyor

Bana genel olarak inositol iyi geliyor. Hatta geçtiğimiz ay aksattim kullanmadım 28-30 günde gelen adetim 50 günde geldi malesef. İnositol adetimi düzenliyor benim. Gynopol veya başka inositol fark etmiyor
Bende düzenli regl görürüm hep ama pko görüntüsü var canım aldım oldum sandım olamadım sancım var kendisi yok meydanda kullanmasaydım diyorum benimde düzeni bozdu

Roosaa G gguncesi kızlar yorumlarda gördüm sizii gynopol bende kullanıyorum adet düzeninize etki etti mi acaba
Benim adetlerim düzenli. Yumurta kalitesi için kullandım uzun bi süre ama gebelik olmadı. Ucuz bir şey de değil ki... Benim yumurtalıklarım da kistik görünümlüymüş.

Benim adetlerim düzenli. Yumurta kalitesi için kullandım uzun bi süre ama gebelik olmadı. Ucuz bir şey de değil ki... Benim yumurtalıklarım da kistik görünümlüymüş.
Aynı durumdayız güncecim benimde 28 günde bir adet döngüm var hormonların normal ama polikistikover görünümünde yumurtalıklar Ben de bir ay oldu üç aylık aldım dengemi bozdu gibi içmiyorum korkudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…