- 1 Kasım 2019
- 208
- 48
- 98
- 32
- Konu Sahibi melis00000
-
Yalnış anlamayın birşey söyliyecegim. Benim bir arkadaş polikistik vardı. Bir ebeye gitti yaşlı bir teyze meğersem göbegi düşmüş o yüzden yumurtası çalışmıyor ve yumurta üretmiyormuş? Acaba sizde bir gözükseniz hani herşey olabilir.İyi günler arkadaşlar. Polikistik overim aynı zamanda kistin var çocuk düşünüyorum bir yıldan fazladır. Doktor bana gynopol verdi. Benim durumumda olup kullanan var mı ? Hamile kalan lütfen bilgisi olan yazabilir mi
Yalnış anlamayın birşey söyliyecegim. Benim bir arkadaş polikistik vardı. Bir ebeye gitti yaşlı bir teyze meğersem göbegi düşmüş o yüzden yumurtası çalışmıyor ve yumurta üretmiyormuş? Acaba sizde bir gözükseniz hani herşey olabilir.
Yani zor herkeze güvenemezsin sizi maf edebilir bu sefer hiç çozugunuz olmaz. Bende gittim geçen ay göbegim düştü kaldırdı ve yumurtam çalıştı. Benimde sol yumurtam çalışmıyordu. Doktorlar bunu anlamıyorNasıl bulacamki öyle teyzeyi:)
Hacamatla sülük duymuştum ama sizin söylediğinizi ilk defa duyuyorum bulursam tecrübeli birini sorarımYani zor herkeze güvenemezsin sizi maf edebilir bu sefer hiç çozugunuz olmaz. Bende gittim geçen ay göbegim düştü kaldırdı ve yumurtam çalıştı. Benimde sol yumurtam çalışmıyordu. Doktorlar bunu anlamıyor
Tabi sorun ben yaptım işe yardı çok şükür. Bugümde test yaptım çok hafifi bir silik çizgi çıktı ama emin değilim belki test bozuktur heveslenmek istememHacamatla sülük duymuştum ama sizin söylediğinizi ilk defa duyuyorum bulursam tecrübeli birini sorarım
Hadi ya inşallah hamilesindir banada haber verTabi sorun ben yaptım işe yardı çok şükür. Bugümde test yaptım çok hafifi bir silik çizgi çıktı ama emin değilim belki test bozuktur heveslenmek istemem
ama sanmıyorum bilmiyorum yani nasip kısmerHadi ya inşallah hamilesindir banada haber ver
Hadi ya inşallah hamilesindir banada haber ver
Çok sevindim hayırlı olsun kan testine baktırMerhaba
Pazartesi baktıracagım. Dualarım sizinle Rabbim sizede nasip eder inşallahÇok sevindim hayırlı olsun kan testine baktır
Kuzum sende hamilelik var test ver bence. Ben de bugun yumurtlama üzerinden 12 gün geçti çok ince bi çizgi görüyorum sen de görebiliyo musunSabah yatıgım test. 3 dk böyle çıktı. Şuan biraz daha koyulaştı
Belki kameradandır ama göremedim.Kuzum sende hamilelik var test ver bence. Ben de bugun yumurtlama üzerinden 12 gün geçti çok ince bi çizgi görüyorum sen de görebiliyo musun
Bak kuzum böyle çok hayali bişey var gibiBelki kameradandır ama göremedim.
Bak ne yap biliyormusun. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapBak kuzum böyle çok hayali bişey var gibi
Günlerdir sabah ilk idrarla yapıyorum artık kafayı yedimBak ne yap biliyormusun. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yap
Ahha yaa bence kameradan göremiyorum dün testimde öyledi kamerada görünmüyor ama ben görüyorumGünlerdir sabah ilk idrarla yapıyorum artık kafayı yedim
Test yaptın mı bugünAhha yaa bence kameradan göremiyorum dün testimde öyledi kamerada görünmüyor ama ben görüyorumAma şuan benden kahverengi akontı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?