Gynopeptyl 2 doz

ahesteeee044

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2024
22
2
6
27
Merhaba 3 Şubat Pazartesi günü 2 doz gynopeptyl iğne yaptırdım. Bugün 2. Günü iğne etkisi ne zaman başlıyor ve yapılınca ne gibi belirtiler oluyor yaptıranlar varsa neler yaşadınız iğne etkisini gözlemlemek içinde gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı.

Merhabalar bende bugün 2 doz gynopeptly kullandım.sizin sonucunuz nedir acaba

Özel değilse sizin sorun nedir acaba
Yok daha yeni evliyiz 9 ay kadar yumurtalıklarım yavaş çalışıyormuş ve pkos var ama adetlerim düzenli ve her ay yumurtam oluşup çatlıyor kendiliğinden ama gebelik oluşmadı doktor da hap iğne verdi oda tutmadı. Bu ay da femara başladı bakalım nasıl olacak ama saldım düşünmek iyi gelmiyor sizde düşünmeyin olacak olan olur sakin kalın inşallah en güzel sonucu verir Rabbim.

Ben 3 kimyasal gebelik yaşadım 2si gene kendiliğinden olmuştu ama 1 tanesini çatlatma iğnesiyle denemiştim tutmuştu ama kan pıhtılaşmam olduğu için düşük yaşamıştım bilmiyorum 1 defa tuttu bu sefer de tutar mı çok stresliyim ilk iğnem ovitrelleydi bunu gonapeptly verdi çok fazla kullanan göremedim bu gonapeptly iğneyi tedirginim

Stres yapma sakin olmalısın oviterll piyasada zor bulunduğu için bunu vermişti doktorum olacak olduktan sonra olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…