• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gyno-Lomexin fitil...

cmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
378
4
96
İstanbul
Kızlar 38 haftalık hamileyim.
Kaşıntım olduğu için dr.um mantar başlangıcı, bu zamanlarda olabilir diyerek bana gnyo-lomexin fitil verdi.

Dün gece uyguladın, uygulamaz olaydım.:oklava:

Uyguladıktan yakşalık 2 saat sonra uyandım, daha da kaşınmaya başlamıştı ve çamaşırım ıpıslak olmuştu.
Hemen duşa koşup yıkadım. Sonra Allah'tan biraz rahatladım.
Ama sabah kalktığımda yine ıslanmıştı çamaşırım.

Şimdi sorum şu, bu fitili kullanan arkadaşlar, bu akıntı ilaçtan mı kaynaklanıyor yoksa suyum mu gelmeye başladı.

Acil yardım bekliyorum kızlar...

:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

Kızlar 38 haftalık hamileyim.
Kaşıntım olduğu için dr.um mantar başlangıcı, bu zamanlarda olabilir diyerek bana gnyo-lomexin fitil verdi.

Dün gece uyguladın, uygulamaz olaydım.:oklava:

Uyguladıktan yakşalık 2 saat sonra uyandım, daha da kaşınmaya başlamıştı ve çamaşırım ıpıslak olmuştu.
Hemen duşa koşup yıkadım. Sonra Allah'tan biraz rahatladım.
Ama sabah kalktığımda yine ıslanmıştı çamaşırım.

Şimdi sorum şu, bu fitili kullanan arkadaşlar, bu akıntı ilaçtan mı kaynaklanıyor yoksa suyum mu gelmeye başladı.

Acil yardım bekliyorum kızlar...

:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
canım bende ikinci trimstirde kullandım memnun kaldım güzel bir ilaç sorunumu geçirdi ama gene başladı şikayetlerim hatta arttı artık bu sorunu doğuma kadar çekeceğiz sanırım

bende 24. haftada falandı sanırım kullandım ama senin gibi delirdim. bi de ben misafirliğe gitmiştim başka bi şehirde başkasının evindeydim. hem fitil hemde jel vermişti dr ve hemen kullna demişti bende saftrik kullandım tabii gece sabahı zor ettim çamaşırım ıslandı ve deli gibi kaşındı ama iki gün sonra normale döndüm allahtan. suyun değildir bence ama yine de doktoruna bi telefon edip sorabilirsin. bu yan etkisi gibi bişey sanırım. allah kolaylık versin ve kolay doğumlar diliyorum.

bende 24. haftada falandı sanırım kullandım ama senin gibi delirdim. bi de ben misafirliğe gitmiştim başka bi şehirde başkasının evindeydim. hem fitil hemde jel vermişti dr ve hemen kullna demişti bende saftrik kullandım tabii gece sabahı zor ettim çamaşırım ıslandı ve deli gibi kaşındı ama iki gün sonra normale döndüm allahtan. suyun değildir bence ama yine de doktoruna bi telefon edip sorabilirsin. bu yan etkisi gibi bişey sanırım. allah kolaylık versin ve kolay doğumlar diliyorum.

Çok saol canım ya, içimi rahatlattın, zaten su olsaydı hala gelmeye devam ederdi heralde

Canım ben o fitili hamile olmadan önce kullanmıştım. Bende de acayip bir kaşıntı , yanma ve ıslaklık olmuştu. Sabahı ağlaya ağlaya zor etmiştim ve hemen ilacı yazan doktora gitmiştim. Bana fitilin içeriğinde penisilin olduğunu ve bende alerjik reaksyon gösterdiğini ve tahriş ettiğini söylemişti. Alerji iğnesi yaptırmıştı. Ancak o zaman rahatlamıştım.

ben de kullanıyorum şu an idrar yolu enfeksyonu için verdiği antibiyotiğin etkisi olan mantarı iyileştirmek için verdi .2.dozu dn akşam aldım ama hala kaşıntı devam diyor.Beyaz topak topak akıntılar var mantardan mı yoksa ilaçtan mı anlayamadım ama

ben de kullanıyorum şu an idrar yolu enfeksyonu için verdiği antibiyotiğin etkisi olan mantarı iyileştirmek için verdi .2.dozu dn akşam aldım ama hala kaşıntı devam diyor.Beyaz topak topak akıntılar var mantardan mı yoksa ilaçtan mı anlayamadım ama
Bu ilacı doktorum adetliyken verdi acaba adetim bitince mi kullanmalıyım yoksa hemen mı? Bir bilgisi olan var mı arkadaşlar

Back
X