GYNO-LOMEXIN 600 mg Ovül Kullanan var mı ?

MetEzgi

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
48
3
6
34
Arkadaşlar merhaba 10 aydir bebek düsunuyoruz ve korunmuyoruz. 2 aydir tedavi goruyordum ksitim vardi ayni zamamda rahim.agzinda kücük bi yaradan dolayi iltihaplanma şukür aylardir hangi doktora gittiysem kurtulamadığim kist tamamen kayboldu bu 2 aylik tedavide. 2 tane fitil kullandim ayni zamanda bu 2 aylik süreçte 2 şer kutu. Akintim tamamen gecti diyebilirim. Bugun kontrolum vardi kistim tamamen yok olmus doktor sevindi ama rahim ağzindaki yaranin devam ettigini çok dikkat etmem gerektigini kesinlikle üşütmemem gerektigini söyledi ve gyno-lomexin 600 mg ovül fitil verdi yara için 2 kutu 3 gün arayla birer tane kullanicam. Kullanimj bittikten sonra cocuk calismalariniza devam edin dedi. Bu şekilde bu ilacı kullanan oldumu hiç işe yaradımi yarayı iyice kurutur mu acaba diye duşunce sardi beni kullanan varsa bilgi verebilir mi ?

Merhaba bende bugun dr a yogun akinti,kasinti ve vajina girisindeki kucuk tahrislerden dolayi gittim.vajinit dedi ve gyno lomexin ovul verdi.1 kere kullandim hemen rahatlatti.akintim gecmedi tabi hemen.ayrica sizin gibi bebek istiyoruz.
Allah beterinden korusunda her ay bisi cikiyor cok dikkat etmemiz lazim bebek isteyenler olarak.
Mutlaka takip edin ilac bittigi zamanda kontrole gidin.benimki arada tekrarliyor maalesef.umarim sizinki tekrarlamaz.gecmis olsun.

3 ay duzenli bir şekilde cocuk için calismalariniza devam edin dedi hala hamile kalmadiysaniz tekrar kontorole gelin dedi benim akintim tamamen gecti sadece tamamen yara iyilesmedi inşallah seninde iltihabın gecer ve sakin tedavi suresince ilişkiye girmeyin ki daha cabuk toparlasın iltihap yok olsun bu çok onemli biz 2 ay ara vermistik. Doktor çok umitli konustu inşallah bi bebişimiz olur bu süreçte inşallah sizinde tedaviniz çok iyi gecer ve muradıniza erersiniz bu ilaç ikimiz içinde işe yarar insallah

InsAllah olur allahin izniyle ikimizinde saglikli hayirli birer bebegi.
Ben yumurtlama donemindeyim bana dr um canin yanmazsa girebilirsin iliskiye dedi yumurtam buyumus cunku..ama girsek ne olacak iltihap spermlere zarar veriyormus.bekleyecegiz.

Evet yavaşlatoyomuş spermleri iltihap herşeyin hayirlisi gelecek ayi bekleyin o zamana kadar iyilesirsin allah ın izniyle daha sağlıklı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…