O jel nedir canımGynella marka ferti jele başladım kızlar ovulasyonla takip ettim yumurtam çatlamaya başladığı andan itibren 6 gün devamlı yapılacak daha önce kullanan oldu mu yorumlarınızı bekliyorum
Anladım bende bu ay gynoseed jeli denedim beklemedeyşm reglime 7 gün varHamile kalmak için yumurtlama döneminde uyguluyorsun vajinal yoldan daha sonra ilişkiye giriyorsun spermin daha kolay rahme gitmesini sağlıyormuş
Sen hangi günlerde uyguladın canım ve kaç gün kullandınAnladım bende bu ay gynoseed jeli denedim beklemedeyşm reglime 7 gün var
Ben yumurtlama günleri uyguladım 2 gün üst üsteSen hangi günlerde uyguladın canım ve kaç gün kullandın
Kendin ovulasyonmu yaptın peki doktora öı gittin yumurta takibi içinBen yumurtlama günleri uyguladım 2 gün üst üste
Evet canım zaten araştır sende internette çıkıyor tüm içerikleri vsKızlar gynoseed tamamen gebeliği kolaylaştırması için mi? Tedavi falan değil yani. Bi de içeriği temiz mi? Ben kayganlaştırması için istiyorum
Ay bende kullandım beklemedeyim regle 7 gün varBende gynoseed jel kullandım bu ay regle 9 gün var beklemedeyim
Evet canım spermin yumurtalıga cabuk ulaşmasını sağlıyor içeriği temiz ayrıca kayganlaştırıyorKızlar gynoseed tamamen gebeliği kolaylaştırması için mi? Tedavi falan değil yani. Bi de içeriği temiz mi? Ben kayganlaştırması için istiyorum
kendim ovulasyon yaptım canmKendin ovulasyonmu yaptın peki doktora öı gittin yumurta takibi için
Düzenli regl oluyorum zatenKendin ovulasyonmu yaptın peki doktora öı gittin yumurta takibi için
Canım ben bu ay kullandım inofolic takviye de aldım 4 aydır gebelik deniyordum olmuyordu .Bu ay test yaptım pozitif inşallah güzel ilerlerKızlar gynoseed tamamen gebeliği kolaylaştırması için mi? Tedavi falan değil yani. Bi de içeriği temiz mi? Ben kayganlaştırması için istiyorum
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinCanım ben bu ay kullandım inofolic takviye de aldım 4 aydır gebelik deniyordum olmuyordu .Bu ay test yaptım pozitif inşallah güzel ilerler