Gynella natal ferty jel kullananlar

parlass

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2024
5
1
Gynella marka ferti jele başladım kızlar ovulasyonla takip ettim yumurtam çatlamaya başladığı andan itibren 6 gün devamlı yapılacak daha önce kullanan oldu mu yorumlarınızı bekliyorum

Hamile kalmak için yumurtlama döneminde uyguluyorsun vajinal yoldan daha sonra ilişkiye giriyorsun spermin daha kolay rahme gitmesini sağlıyormuş

Kızlar gynoseed tamamen gebeliği kolaylaştırması için mi? Tedavi falan değil yani. Bi de içeriği temiz mi? Ben kayganlaştırması için istiyorum

Bende gynoseed jel kullandım bu ay regle 9 gün var beklemedeyim
Ay bende kullandım beklemedeyim regle 7 gün var
Kızlar gynoseed tamamen gebeliği kolaylaştırması için mi? Tedavi falan değil yani. Bi de içeriği temiz mi? Ben kayganlaştırması için istiyorum
Evet canım spermin yumurtalıga cabuk ulaşmasını sağlıyor içeriği temiz ayrıca kayganlaştırıyor
Kendin ovulasyonmu yaptın peki doktora öı gittin yumurta takibi için
kendim ovulasyon yaptım canm

Canım ben bu ay kullandım inofolic takviye de aldım 4 aydır gebelik deniyordum olmuyordu .Bu ay test yaptım pozitif inşallah güzel ilerler

Eklentiler

• 1000024449.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 7
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…