Güzellik Yarışması Yapmaya Ne Dersiniz...???

Güzellik Yarışması Yapmaya Ne Dersiniz?

• evet yapalım,harika olur....

OY: 54 83,1%
  • hayır yapmayalım,çok saçma...

OY: 11 16,9%

• Ankete Katılan
    65
Canım sacede kedi ve köpek yarışması düşündüm,
diğer cinslere girince karışık olur...
önce bir katılımı görelim,
bakalım evcil hayvan sahipleri ne kadar ilgililer...

Dün ankete katıldım ve yapalım diye oyladım. Çoğunluk da böyle demiş. Resimleri çektim, sitede göndermeyi bilmiyordum onu da deneme tahtasında öğrendim.
Ancak düşününce vazgeçtim. Çünkü hayvanların hiçbirini diğerine tercih edemem.
Oylamaya da katılmayı düşünmüyorum. Golden, husky, sokak köpeği, sokak kedisi, van kedisi, siyam hangisi olursa olsun hiç ayıramıyorum. Benim için hepsi güzel hepsi özel.opuyorumnanaktan
Benim gibi düşünüp katılmayan var mı bilmiyorum ama katılan arkadaşlara başarılar diliyorum. Ne kadar ilgililer dediğiniz için yazdım. İlgiliyim ama katılmama nedenim var.a.s

Dün ankete katıldım ve yapalım diye oyladım. Çoğunluk da böyle demiş. Resimleri çektim, sitede göndermeyi bilmiyordum onu da deneme tahtasında öğrendim.
Ancak düşününce vazgeçtim. Çünkü hayvanların hiçbirini diğerine tercih edemem.
Oylamaya da katılmayı düşünmüyorum. Golden, husky, sokak köpeği, sokak kedisi, van kedisi, siyam hangisi olursa olsun hiç ayıramıyorum. Benim için hepsi güzel hepsi özel.opuyorumnanaktan
Benim gibi düşünüp katılmayan var mı bilmiyorum ama katılan arkadaşlara başarılar diliyorum. Ne kadar ilgililer dediğiniz için yazdım. İlgiliyim ama katılmama nedenim var.a.s

burada tercih yapmıyoruz ki,
hayvanları da sınıflandırmıyoruz,
sadece yarışma yapıyoruz...hayvan beslemek,onun bütün ihtiyaçlarıyla ilgilenmek demektir...bakalım resimlerde dahi olsa ne kadar bakımlı,bakılan hayvancıklar...
ilk mesajımda da söylediğim gibi,
yıllar önce büyük bir organizasyon düzenlendi...
kedi güzellik yarışması,köpek güzellik yarışması..
katılım çok ama çok fazlaydı,bizlerde seyirci olarak gittik,
o yarışmaya katılan hayvanseverler de büyük heyecan yaşadı,
ama kimse bir tercih yapmak zorunda bırakılmadı...
göreceli bir yarışma,kimin hayvanı en bakımlı,en güzelse o dereceye girer...
amacımız ufak da olsa bir güzellik yaşatmak,
katılır ya da katılmazsınız o da sizin tercihiniz...
sevgiler...

Hanımlar yarın akşam son gönderme süresi olsun resimlerimizin resimlerimizi yayınlayıp anketimizi açalım olurmu:)

Haklısınız Songül Hanım. Katılanlara saygı duyuyorum. Bu sadece benim fikrim.
Konu dışına çıktıysam sizden ve herkesten özür diliyorum.a.s.

tam süper olur bu yarışma ...oyladım hadi bakalım görelim ...benim hiç bi evcil hayvanım yok ama..bizde takpiçiniz oluruz ..

O kadar saçma yarışmalar yapılırken, neden böylesine şirin bir yarışma için "yapmayalım" oylanıyor anlamıyorum, üzülüyorumda :gitme:Allahtan çoğunluktayız kaydirigubbakcemile5

ay bende katılmak istiyorum
muhabbet kuşum var benimde dişi
adı çapkın
geç kalmadım di mi
tek resim mi istiyorsunuz
bir kaç resmi birleştirsek tek karede olur mu

ay bende katılmak istiyorum
muhabbet kuşum var benimde dişi
adı çapkın
geç kalmadım di mi
tek resim mi istiyorsunuz
bir kaç resmi birleştirsek tek karede olur mu

Canım şu an sadece köpekler katılabiliyor diye biliyorum ben..Kedi de vardır belki, ama kuş var mıydı ya, yoktu galiba kafam karıştı fisfisfis

azelya baş sayfada 2 de kuş var ama bilmiyorumkismile
ben elife göndereyim fotoyu kabul edilirse ekler opuyorumnanaktan

Back