Güzellik Uzmanlığı Kursları | İzmir

Thewomanofdarkness

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
2
0
34
Güzellik Uzmanlığı Kursları fiyatları için Sevgi Akademi yi öneren arkadaşlarım oldu. Gerçektende kalitenin ve güvenin adresi olduğunu bir kere daha anladım. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Güzellik Uzmanlığı kursuna gitmek isteyen olursa izmir de Sevgi Akademi den şaşmasın. 7 ayrı uzmandan eğitim aldım, işimi de buldular artık kendime güvenim tam. İçimde kalmıştı tekrar beni burdan yonlendiren arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yılbaşından önce güzellik uzmanlığı kurslarına kayıt olmuştum, hatta mezun oldum ve bana söz verdikleri gibi iş buldular şuan güzellik uzmanı olarak çalışıyorum. Sevgi Akademi yorum yapan tavsiye veren arkadaşlara teşekkür ederim.

Dipnot: kitap, önlük, sınav harç bedeli ve kullanılan tüm ürünleri kendileri karşıladı. Kayıt ücreti dışından sonradan hiçbir masraf ödemedim.Bu benim için çok önemli bir ayrıntı oldu altını çizmek istiyorum.

Aslında nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum ama Sevgi Akademi adı gibi sevgi dolu, neşe dolu, dost dolu bir akademi. Başlarken nasıl karşılanacağım alışabilecek miyim diye düşünürken karşıma bir yuva çıktı. Sıcacık evde bulduğum huzuru Sevgi Akademi ailesinde de buldum. Bilgilerle dolu bu aileyi çok seviyorum. Sevgi Akademi iyikilerimin arasında, çok şanslı olduğumu biliyorum. Tek tek hocalarımızdan bahsetmek isterdim. Hepiniz iyi ki varsınız, samimiyetiniz, ilginiz, bilginiz, herşeyinizin hiç bitmeyeceğine inanıyorum. Hepinizi çok seviyorumm

Son düzenleyen: Moderatör:
X