• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amberveyasemen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
71
43
3
Göğüs ameliyatı olduğum için evde istirahat ediyorum. Forum vakit geçirmeme yardımcı oluyor. Bu süreçte hazır müsaitken birilerine faydam dokunsun dedim. Güzellik işlemleri ile ilgili sorunuz varsa yanıtlayabilirim💜

İnanmıyorum yeni bebeğim oldu. Sarkan inek gibi memelerle kafayı yemiş durumdayım. Emzirme işleminden sonra küçültme istiyorum ama hassasiyet kaybı oluyor deniliyor. Ne derece doğru acaba. Birde küçültme yapmayıp sıklaştırma yapsam beden küçülür mü acaba. 😀

Bende gıdıgımdan bıktım yüzüm çok yuvarlak çenem yok gibi ama ameliyat olmak istemiyorum açıkçası korkuyorum. En mantıklı ve kalıcı işlem sizce nedir ?

İnanmıyorum yeni bebeğim oldu. Sarkan inek gibi memelerle kafayı yemiş durumdayım. Emzirme işleminden sonra küçültme istiyorum ama hassasiyet kaybı oluyor deniliyor. Ne derece doğru acaba. Birde küçültme yapmayıp sıklaştırma yapsam beden küçülür mü acaba. 😀
Aslında meme ameliyatı konusu başka yerde , profilimden de girebilirsiniz. Ama yine de yanıtlayayım🌸 Beden küçülsün istemiyorsanız sadece dikleştirme ameliyatı olabilirsiniz. Bildiğim kadarı ile onda yağ dokusu çıkarılmıyor. Sadece sarkan deri dokusu çıkarılıp yukarı alınıyor. Beden büyütmek isterseniz de ek olarak protez koyuluyor. Benim dikleştirme ve protez beraber oldu, 🙂

Göğüs konusunun linki bu 🙂

Meme Dikleştirme+Protez Ameliyat Sürecim (Fotoğraflı) - İZMİR

Son düzenleme:
Bende gıdıgımdan bıktım yüzüm çok yuvarlak çenem yok gibi ama ameliyat olmak istemiyorum açıkçası korkuyorum. En mantıklı ve kalıcı işlem sizce nedir ?
Gıdı için iğneli lipoliz yaptırabilirsiniz. Cerrahi bir işlem değildir. İnce iğneler ile yağ eritme serumu enjekte edilir. Biraz ağrı ve ödem yapıyor sadece ilk iki gün. Birkaç seans sonrasında yağlar gidiyor. Tabi bol su, beslenmeye dikkat etmek de gerekli tekrarlamaması için. Bunun haricinde jawline dolgu işlemi yaptırarak çene hattınızı belirginleştirip gıdınızı geride gösterebilirsiniz 🙂🌸

Gıdı için iğneli lipoliz yaptırabilirsiniz. Cerrahi bir işlem değildir. İnce iğneler ile yağ eritme serumu enjekte edilir. Biraz ağrı ve ödem yapıyor sadece ilk iki gün. Birkaç seans sonrasında yağlar gidiyor. Tabi bol su, beslenmeye dikkat etmek de gerekli tekrarlamaması için. Bunun haricinde jawline dolgu işlemi yaptırarak çene hattınızı belirginleştirip gıdınızı geride gösterebilirsiniz 🙂🌸
Evet bunları araştırmıştım fakat kaynım pazarlama müdürüydü iyi bir hastanede çok kötü sıvılar kullanıyorlar ve genelde çene kısmı yamuk oluyor demişti sizce böyle bi şey var mı ? Hastane mi daha güvenli yoksa güzellik merkezlerinde de yapılabilecek risksiz bi işlem mi ?

Evet bunları araştırmıştım fakat kaynım pazarlama müdürüydü iyi bir hastanede çok kötü sıvılar kullanıyorlar ve genelde çene kısmı yamuk oluyor demişti sizce böyle bi şey var mı ? Hastane mi daha güvenli yoksa güzellik merkezlerinde de yapılabilecek risksiz bi işlem mi ?
Bu işlemlerde genelleme yapmak pek doğru olmaz her sektörde iyi-kötü ayrımı var maalesef. Bir de kişinin mesleğinden bağımsız el yeteneği, estetik bakış açısı da önemli. Örneğin her doktor sırf doktor diye harika işlemler çıkarır şeklinde kesin bir durum söz konusu olmadığı gibi, güzellik uzmanları da doktor değil diye kötü işlem yapacak anlamına gelmiyor. İğneli lipoliz ve çene dolgusu en risksiz işlemlerdendir (diğer işlemlere oranla) Ama yine de iyi bir yer seçmeniz, çok ucuza kaçmamanız işlem kalitenizi arttırır. Mümkün oldukça öncesi-sonrası görselleri , yorumları inceleyin. Kullanılan malzemelerin markasını sorun. Yaptırırken gözünüzün önünde açılmasına dikkat edin. Ve önceliğiniz uygun fiyat değil kaliteli güzel işlem yaptırmak olsun.

Bu işlemlerde genelleme yapmak pek doğru olmaz her sektörde iyi-kötü ayrımı var maalesef. Bir de kişinin mesleğinden bağımsız el yeteneği, estetik bakış açısı da önemli. Örneğin her doktor sırf doktor diye harika işlemler çıkarır şeklinde kesin bir durum söz konusu olmadığı gibi, güzellik uzmanları da doktor değil diye kötü işlem yapacak anlamına gelmiyor. İğneli lipoliz ve çene dolgusu en risksiz işlemlerdendir (diğer işlemlere oranla) Ama yine de iyi bir yer seçmeniz, çok ucuza kaçmamanız işlem kalitenizi arttırır. Mümkün oldukça öncesi-sonrası görselleri , yorumları inceleyin. Kullanılan malzemelerin markasını sorun. Yaptırırken gözünüzün önünde açılmasına dikkat edin. Ve önceliğiniz uygun fiyat değil kaliteli güzel işlem yaptırmak olsun.
Sorarım tabiki bu arada gerçekten saygılı üslubunuz ve anlayışınız için çok teşekkürler. Peki markalarda en iyisi hangisidir ben ona göre tercih yapsam ? Son olarak sizi biraz yordum ama gözenek küçültme de en mantıklı işlem hangisi genelde gözeneğe pek işlem yapılmıyor yapılsa bile sonuç pek alınmıyor ben beyaz tenli ve cilt deri bakımından ince derili ve narin ciltliyim. ❤️

Ben de bilginiz varsa size ameliyat dikiş izleri ve su çiçeği iziyle ilgili danışmak istiyorum.

Onun dışında evde kendime kirpik lifting yapıyorum, her zaman aldığım bir marka var ama sizin ayrıca önerebileceğiniz iyi bir marka (kirpik lifting seti) var mı acaba

Sorarım tabiki bu arada gerçekten saygılı üslubunuz ve anlayışınız için çok teşekkürler. Peki markalarda en iyisi hangisidir ben ona göre tercih yapsam ? Son olarak sizi biraz yordum ama gözenek küçültme de en mantıklı işlem hangisi genelde gözeneğe pek işlem yapılmıyor yapılsa bile sonuç pek alınmıyor ben beyaz tenli ve cilt deri bakımından ince derili ve narin ciltliyim. ❤️
Rica ederim ne demek🙂 Yağ eritme için marka tavsiyesi veremiyorum çünkü aktif kullandığım bir ürün değil. Sadece lipolab markası yasaklı diye biliyorum aklınızda olsun. Bunun haricinde dermaheal ve hyamax markaları var ancak hangisi daha iyidir deneyimlemedim dediğim gibi. Dolgu işlemleri için en çok Juvederm , Teosyal gibi dolgular kaliteli olarak bilinse de bu markalarda ürünlerin popülerliğine para veriyorsunuz. Tabiki güzel markalar ancak elasty, sardenya gibi markalarla da hem güvenilir hem güzel hem de daha uygun fiyatlı sonuçlar alabilirsiniz. Yine aynı şekilde hyamax, audrey gibi çok bilinmeyen ama güzel ürünler var. Gözenekler için de düzenli cilt bakımı ve cildinize uygun serumlar ile tamamen yok olmasa da gözle görünür oranda küçülme sağlayabilirsiniz. Kış aylarında dermapen işlemi yaptırabilirsiniz.

Rica ederim ne demek🙂 Yağ eritme için marka tavsiyesi veremiyorum çünkü aktif kullandığım bir ürün değil. Sadece lipolab markası yasaklı diye biliyorum aklınızda olsun. Bunun haricinde dermaheal ve hyamax markaları var ancak hangisi daha iyidir deneyimlemedim dediğim gibi. Dolgu işlemleri için en çok Juvederm , Teosyal gibi dolgular kaliteli olarak bilinse de bu markalarda ürünlerin popülerliğine para veriyorsunuz. Tabiki güzel markalar ancak elasty, sardenya gibi markalarla da hem güvenilir hem güzel hem de daha uygun fiyatlı sonuçlar alabilirsiniz. Yine aynı şekilde hyamax, audrey gibi çok bilinmeyen ama güzel ürünler var. Gözenekler için de düzenli cilt bakımı ve cildinize uygun serumlar ile tamamen yok olmasa da gözle görünür oranda küçülme sağlayabilirsiniz. Kış aylarında dermapen işlemi yaptırabilirsiniz.
Resmen bedavadan hizmet aldım ya çok teşekkür ederim 😁😁😁😁🥰 estetiktsiz burun küçültme yapıyorlar ama o işlem hakkında hiç bi bilgim yok o nasıl oluyor? Ben bunların hepsini yaptırmayı düşünüyorum.

Ben de bilginiz varsa size ameliyat dikiş izleri ve su çiçeği iziyle ilgili danışmak istiyorum.

Onun dışında evde kendime kirpik lifting yapıyorum, her zaman aldığım bir marka var ama sizin ayrıca önerebileceğiniz iyi bir marka (kirpik lifting seti) var mı acaba
Vücuttaki izler için içten tedavi olarak C vitamini, E vitamini, Kolajen takviyeleri kullanabilirsiniz. Emilimi en iyi olan ester C formudur solgar tavsiye ederim ama eczaneden alın mutlaka, sahtesi çok. Görsel ekledim💕Dıştan tedavi için erken dönemde kremler ve jel bantlar mevcut. İleri dönem için dermapen ile doku onarıcı serumlarla uygulama yaptırabilirsiniz. Fraksiyonel lazer ile tedavi düşünebilirsiniz. Harici olarak plazma pen yaptırabilirsiniz leke ve scar dokularda dokuya tekrar hasar vererek cildin kendini iyileştirmesini hedefler ancak bu kış ayında yapılabilir ve düzgün bir yere gitmezseniz daha kötü iz ve leke kalır. Bakımları da çok önemli tabi.. Eğer izleriniz 1 yılı doldurduysa ve renk tonundan şikayetçiyseniz kalıcı makyaj tekniği olan kamuflaj makyaj ile cilt tonunuzda işlem yaptırarak görünürlüğünü azaltabilirsiniz. Seçim sizin 🌸 Lifting konusuna gelince biz kabin ürünleri kullanıyoruz yani aldığımız setler salonlara özel üretiliyor minimum 50-100 kişilik olacak şekilde. Bunlardan sizin almanız ziyan olmasına sebep olur çünkü açılıp hava alınca hızla tüketmek gerekiyor etkisini kaybetmemesi için. Sizin daha çok 5-10 kullanımlık ev kitlerinden almanız daha mantıklı ancak onlar da ne kadar kalitelidir , kirpiklerinize zarar verir mi bilmiyorum 💕

Eklentiler

• IMG_1267.webp
    IMG_1267.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_1269.webp
    IMG_1269.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_1270.webp
    IMG_1270.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:
Resmen bedavadan hizmet aldım ya çok teşekkür ederim 😁😁😁😁🥰 estetiktsiz burun küçültme yapıyorlar ama o işlem hakkında hiç bi bilgim yok o nasıl oluyor? Ben bunların hepsini yaptırmayı düşünüyorum.
Danışmanlık hizmetimiz ücretsizdir 😋🤣🤣 Şaka bir yana, burun küçültme bildiğim kadarı ile fraksiyonel lazer benzeri bir cihaz ile yapılıyor. Hakim olduğum bir konu değil ancak burnunuzda çok büyük bir sorun yok ise dolgu işlemi ile de küçülmüş, şekillenmiş bir efekt verebilirsiniz.

Vücuttaki izler için içten tedavi olarak C vitamini, E vitamini, Kolajen takviyeleri kullanabilirsiniz. Dıştan tedavi için erken dönemde kremler ve jel bantlar mevcut. İleri dönem için dermapen ile doku onarıcı serumlarla uygulama yaptırabilirsiniz. Fraksiyonel lazer ile tedavi düşünebilirsiniz. Harici olarak plazma pen yaptırabilirsiniz leke ve scar dokularda dokuya tekrar hasar vererek cildin kendini iyileştirmesini hedefler ancak bu kış ayında yapılabilir ve düzgün bir yere gitmezseniz daha kötü iz ve leke kalır. Bakımları da çok önemli tabi.. Eğer izleriniz 1 yılı doldurduysa ve renk tonundan şikayetçiyseniz kalıcı makyaj tekniği olan kamuflaj makyaj ile cilt tonunuzda işlem yaptırarak görünürlüğünü azaltabilirsiniz. Seçim sizin 🌸 Lifting konusuna gelince biz kabin ürünleri kullanıyoruz yani aldığımız setler salonlara özel üretiliyor minimum 50-100 kişilik olacak şekilde. Bunlardan sizin almanız ziyan olmasına sebep olur çünkü açılıp hava alınca hızla tüketmek gerekiyor etkisini kaybetmemesi için. Sizin daha çok 5-10 kullanımlık ev kitlerinden almanız daha mantıklı ancak onlar da ne kadar kalitelidir , kirpiklerinize zarar verir mi bilmiyorum 💕
Çok teşekkür ederim dediğiniz tedavileri yaptırmaya çalışacağım. Benim bacağımdaki dikiş izi ameliyattan yirmi gün sonra kabardı, Keloid-Hipertrofik Skar haline geldi maalesef. Aşağıya görselini atacağım. O kabarıklık umarım iner, o kabarıklık inmeden tedavi yapılamıyor dediler. Kabarıklığın cilt seviyesine gelmesi için de iğnesi varmış diye duydum onu uygulayan bir yere giderim.

Tekrar aynı yerden ameliyat olacağım bu sefer dikiş izi için krem - silikon bant kullanacağım hala kabarırsa da kabarıklığı indirmek için tedavi olmaya çalışırım

Eklentiler

• IMG_20250112_221534.webp
    IMG_20250112_221534.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 11
Danışmanlık hizmetimiz ücretsizdir 😋🤣🤣 Şaka bir yana, burun küçültme bildiğim kadarı ile fraksiyonel lazer benzeri bir cihaz ile yapılıyor. Hakim olduğum bir konu değil ancak burnunuzda çok büyük bir sorun yok ise dolgu işlemi ile de küçülmüş, şekillenmiş bir efekt verebilirsiniz.
Valla çok tatlısınız çok çok çok teşekkür ederim ❤️

Çok teşekkür ederim dediğiniz tedavileri yaptırmaya çalışacağım. Benim bacağımdaki dikiş izi ameliyattan yirmi gün sonra kabardı, Keloid-Hipertrofik Skar haline geldi maalesef. Aşağıya görselini atacağım. O kabarıklık umarım iner, o kabarıklık inmeden tedavi yapılamıyor dediler. Kabarıklığın cilt seviyesine gelmesi için de iğnesi varmış diye duydum onu uygulayan bir yere giderim.

Tekrar aynı yerden ameliyat olacağım bu sefer dikiş izi için krem - silikon bant kullanacağım hala kabarırsa da kabarıklığı indirmek için tedavi olmaya çalışırım
Keloid maalesef zor evet, tekrar ameliyat olduğunuzda doktorunuz o dokuyu çıkarıp düzgün dikecektir. Siz de bu iyileşme sürecinde mutlaka içten tedaviye başlayın üstte bahsettiğim vitamin takviyeleri gibi. Önce kan testi yaptırıp eksik olanlara yönelirseniz çok daha iyi olur tabiki herşeyin fazlası da zarar. İçten tedavi sırasında mutlaka jel bantlar ve kremler ile de destekleyin. Daha iyi olacaktır. Hiç dokunulmamış gibi olmuyor tabi ama en azından scar oluşumuz engellenebilir ve rengi açılır. En sonunda da size sadece ten renginizde kamuflaj makyaj yaptırıp kamufle etmek kalsın inşallah ❤️ Bu arada krem olarak pahalı kremlere gerek yok Madecasol , Bepantol, Fito gibi kremler de gayet işlevsel , çok geçmiş olsun

Keloid maalesef zor evet, tekrar ameliyat olduğunuzda doktorunuz o dokuyu çıkarıp düzgün dikecektir. Siz de bu iyileşme sürecinde mutlaka içten tedaviye başlayın üstte bahsettiğim vitamin takviyeleri gibi. Önce kan testi yaptırıp eksik olanlara yönelirseniz çok daha iyi olur tabiki herşeyin fazlası da zarar. İçten tedavi sırasında mutlaka jel bantlar ve kremler ile de destekleyin. Daha iyi olacaktır. Hiç dokunulmamış gibi olmuyor tabi ama en azından scar oluşumuz engellenebilir ve rengi açılır. En sonunda da size sadece ten renginizde kamuflaj makyaj yaptırıp kamufle etmek kalsın inşallah ❤️ geçmiş olsun
İnşallah çok sağolun 💖 keloid, vücut kolajeni fazladan üretince oluşuyor diyorlar o yüzden kolajen ürünlerine mesafeliyim ama kemiklerimin düzelmesi için de tüketmem lazım bu konuda ikilemdeyim.
Evet kamuflaj vesaire o ameliyat izi vücut seviyesine bir kere insin ondan sonra birsürü tedavi yapan doktor buldum. Bakalım umarım iner. Size de çok teşekkür ederim burada herkese yardımcı oluyorsunuz yaptığınız çok değerli 💐💖

Selamlar, öncelikle geçmiş olsun. Yüzüm karanlık gibi, bıyık bölgesinde falan renk koyulaşması var sanki. Purest renk tonu eşitleyici kullandım ama pek işe yaramadı. Serumlar çok tüylenme yapıyor. Nasıl bir cilt bakım rutini önerirsiniz? Bir de saçlarım aşırı kötü. Kırık yıpranmış keratini yok mat, toprak dökülmüş gibi. Bebeğim olduğu için keratin de yaptiramiyorum. Evde ne yapabilirim. Şimdiden teşekkürler

Back
X