• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik uzmanıyım lazer,iğneli epilasyon gibi gibi bir çok şeyi sorabilirsiniz

Kol bölgemin üstünde inanılmaz bi tüy artışı oldu lazerden sonra ve sırtımla birleştiği yerlere kıllar sıçradı uzadı kıl gibi me yapacağımı bilemiyorum gittiğim cihaz alexandrite candela cihazıydı.
Şöyle söyliyim maalesef alexandret ince tüyleri görmez ve üst kolu görmediği için kalınlaştırma yapar ve yayar genelde ben danışanlarıma tavsiyem alexandirt ise yarım bacak genital yarım kol koltuk altı tavsiye ediyorum diğer kısımları soprano hallediyor

Merhaba ben 2020 senesinde lazere gitme kararı aldım vücudum için verdiğim en iyi karar fakat benim boynumda 1-2 tane siyah kıl vardı onlar da lazerle gider diye lazer yaptırdım ama ordaki çalışan “uzman” traş makinasıyla tüm boyunumu traşladı öyle işlem yaptı ve tüyler alınmadan lazer yapılmıyormuş edebiyatı yaptı bana yani anlayacağınız sarı ayva tüyleri de siyah kıllara dönüştü. O kadar çok seansa gittim ki boşa para. Her seferinde azaldı yalanı sonra yok işte yüz zor bir bölge yok zaman alır bilmem ne bahane üstüne bahane. Başka Merkeze gittim tabi yine onlar da azalma var vs. yine aynı döngü. Sene 2024 ve hala boynumdaki kıllar ile uğraşıyorum ama bu yıl şubat ayında iğneli epilasyona başladım ve 12ci seansıma gideceğim cuma günü. Evet kıllar inceldi ve azaldı ama hiç bitmiycekmiş gibi geliyor. Benim size sorum şu iğneli epilasyon kaç seansta kılları komple bitirir? Gerçekten bıktım artık aynaya bile bakasım gelmiyor
Şimdi şöyle iğneli epilasyon 1 sene de sürebilir 1.5 sene de sürebilir bu tamamen kıl yapısına bağlıdır ama şunu unutmayalım ki iğneli epilasyon kesin çözümdür maalesef 1-2 kılınız varken iğneli epilasyona başlasaydınız şuan bitmişti üzmek için söylemiyorum yanlış anlamayın lütfen eğer bir daha karşılaşırsanız böyle bir durumda birdaha yapmayın diye söylüyorum şöyleki sizin yüzünüze gelicek olursak lazer görmüş bir yüz bölgesi veya herhangi bir bölge iğneli epilasyona başlandığında bitmesi uzun sürüyor malesef ama biter sakın korkmayın

E tabi. Bütçem olduğu zaman bu sefer dermatoloğa gidip yaptırmak istiyorum. Lazer kolaylık ama işe yararsa 😫
Dermatologlar lazer yapmıyorlar malesef yine güzellik uzmanları yapıyor orda ve aşırı derece de faiş fiyatlara hangi il de olduğunuzu söylerseniz ben size iyi bir yer önerebilirim

Dermatologlar lazer yapmıyorlar malesef yine güzellik uzmanları yapıyor orda ve aşırı derece de faiş fiyatlara hangi il de olduğunuzu söylerseniz ben size iyi bir yer önerebilirim
İstanbulda yaşıyorum Anadolu yakası önceliğim ama Avrupa yakası da olur. Tüylerim sahte lazer cihazı yüzünden saç kılı gibi çıkmaya başladı çok mağdurum 😕

Back
X