Bundan bende alıcam çok iyi yapmışsın canımBunu ben de düşünüyorum. Rutinimi belirlersek elime geçtikçe almaya çalışırım, dolaba koyarım. Şu ürünü alıp kenara koydum şimdiden:
Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik 200 ml
THE PUREST SOLUTIONS GÖZENEK SIKILAŞTI.TONİK 200MLwww.watsons.com.tr
Diğer önerilerinizi de yazın ki gelecek ay alayım.
Ha bu çok mantıklı olur tabii bende uygun buldum mu alır stoklarım indirimleri takip de ederim nasılsa kullanılacak doğru şimdiden de alabilir dayanamayıp açmamak kaydıylaBence yavaş yavaş alsın fiyatlar gittikçe yükseliyor canım kışa girerken de elinde olacağı için hemen başlar
Valla bende alıyorum şimdiden napalım herşey çok acaip pahalanmaya başladı yavaş yavaş alıp kenara koyuyorum kış başında başlayacam..bence en mantıklısı bu canımHa bu çok mantıklı olur tabii bende uygun buldum mu alır stoklarım indirimleri takip de ederim nasılsa kullanılacak doğru şimdiden de alabilir dayanamayıp açmamak kaydıyla
Evet tatlım, o yüzden bana önereceğin ne varsa bir bir söyle ki indirim takip edeyim. Sonra hepsini bir anda alamam. Onlarca ürün alıp sıralarını karıştırıp kafa yormak da istemiyorum. Elimdekileri biliyorsun zaten. Almam gereken retinoldür, salisilik asitli bir üründür vs liste yaparsan çok sevinirim. Yine ücretsiz danışmanlık istiyorum, kusura bakmaHa bu çok mantıklı olur tabii bende uygun buldum mu alır stoklarım indirimleri takip de ederim nasılsa kullanılacak doğru şimdiden de alabilir dayanamayıp açmamak kaydıyla
Lorealin saf retinolünü kullanan çok kişide irritasyon meydana gelmiş ve kullanan kişiler de yüzleri asite alışık kişiler yani neden olabilir bilmiyorumretinol olarak bence uygun fiyatlı en iyiler
Nip+Fab Retinol Fix Serum Extreme
Dermoskin Retinil Serum
Cyrene Retinol Bakuchiol Serum
L’Oreal Revitalift Retinol
Svr A Ampoule
La Roche Redermic Retinol
Herbaderm Retinol Serum
The Purest Solutions %1 Retinol Serum
L'oreal Paris - Revitalift Lazer Saf Retinol Serum
saf olduğu içindir, asite alışık olabilir ama retinole de alıştırmak gerek birde ne olursa olsun ürünleri önce yüzün küçük bölümünde denemek gerek belki alerji olabilir hatta her zaman kullandığımız bildiğimiz ürünler bile alerji yapabilir ...Lorealin saf retinolünü kullanan çok kişide irritasyon meydana gelmiş ve kullanan kişiler de yüzleri asite alışık kişiler yani neden olabilir bilmiyorum
Gözenekler icin skinmiso cok iyinem Herbaderm Hyaluronik 30 ml 3D Superserum Yüz Serumu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
COSMED Day-to-day Ultra Moisturizing & Nourishing Cream - Su Bazlı Nemlendirici Cilt Bakım Kremi 40 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
COSMED Day-to-day Ultra Moisturizing & Nourishing Cream - Su Bazlı Nemlendirici Cilt Bakım Kremi 40 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com mia klinika Yaşlanma Karşıtı Ve Nemlendirici Hyalüronik Asit Ve Kolajen Serumu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
mia klinika Yaşlanma Karşıtı Ve Nemlendirici Hyalüronik Asit Ve Kolajen Serumu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com L
L'Oreal Paris L'oréal Paris Revitalift Filler %1.5 Saf Hyaluronik Asit Kırışıklık Karşıtı Serum- 30 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
gözenekli ciltler
Skinmiso Pore Corset Serum - Gözenekli Ciltler Için Serum Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Skinmiso Pore Corset Serum - Gözenekli Ciltler Için Serum yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Luv It Serum Siyah Nokta Gözenek ve Sivilce Karşıtı 30 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Luv it! Siyah Nokta Gözenek ve Sivilce Karşıtı Serum 30 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Mia Klinika Azelaik Asit Serum Sivilce Akne Siyah Nokta Giderici 30 ml Fiyatı - Trendyol
mia klinika Sivilceli Ve Hassas Ciltlere Uygun Azelaik Asit Serumu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com mia klinika Gözenek Siyah Nokta Gidermeye Yardımcı Serum 30 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
mia klinika Gözenek Siyah Nokta Gidermeye Yardımcı Serum 30 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com The NewLab Niacinamide 10% Zinc 1% Yüz Serumu Fiyatı - Trendyol
The NewLab Gözenek Sıkılaştırıcı Ve Sivilce Karşıtı Cilt Bakımı Serumu 30 ml (NİACİNAMİDE 10% ZİNC 1%) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Doa Kozmetik Niacinamide Serum %5 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Doa Kozmetik Niacinamide %5 Serum yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com The Purest Solutions Siyah Nokta Ve Sivilce Karşıtı Niacinamide Cilt Bakım Serumu 30 Ml (niacinamide 5% & Zinc Pca 1%) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
The Purest Solutions Siyah Nokta Ve Sivilce Karşıtı Niacinamide Cilt Bakım Serumu 30 Ml (niacinamide 5% & Zinc Pca 1%) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Maruderm Bha Tonik Gözenek Sıkılaştırıcı 250 ml Fiyatı - Trendyol
Maru.Derm Maruderm Bha Tonik | Gözenek Sıkılaştırıcı | Siyah Nokta Karşıtı | Salisilik Asit %2 | 250 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com retinol -kolajenLuv it! Tonik AHA BHA Arındırıcı ve Gözenek Sıkılaştırıcı 200 ml Fiyatı - Trendyol
Luv it! Arındırıcı Ve Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik 200 Ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
L
L'Oreal Paris Revitalift Lazer Saf Retinol Gece Serumu 30 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com mia klinika Cilt Yenileyici Ve Yaşlanma Karşıtı Retinol Kolajen Krem Fiyatı, Yorumları - Trendyol
mia klinika Cilt Yenileyici Ve Yaşlanma Karşıtı Retinol Kolajen Krem yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Twellness Kolajen GençleÅtirici Serum - 30 Ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Twellness Kolajen GençleÅtirici Serum - 30 Ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com The Purest Solutions Kırışıklık Karşıtı, Onarıcı Retinol (a Vitamini) Gece Serumu 30 Ml (1% Retinol + Ceramide) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
The Purest Solutions Kırışıklık Karşıtı, Onarıcı Retinol (a Vitamini) Gece Serumu 30 Ml (1% Retinol + Ceramide) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com çok amaçlı serumlarHC Care Retinol Serum %1 KırıÅıklık Ve YaÅlanma KarÅıtı Cilt Bakım Serumu 30 Ml. Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HC Care Retinol Serum %1 KırıÅıklık Ve YaÅlanma KarÅıtı Cilt Bakım Serumu 30 Ml. yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Luv It C Vitamini Serum Aydınlatıcı Brightening 30 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Luv it! Aydınlatıcı C Vitamini Serumu (vitamin C + Hyaluronic Acid + Panthenol + Niacinamide) 30 Ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Luv It Hyaluronic Acid Hydrating Serum Intensive Nemlendirici 30 ml Fiyatı - Trendyol
Luv it! Yoğun Nemlendirici Serum (hyaluronic Acid + Panthenol + Soluble Collagen) 30 Ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Luv It Centella Özlü Leke Kremi Hyaluronic Acid Niacinamide 50 ml Fiyatı - Trendyol
Luv it! Centella Özlü Leke Karşıtı Nemlendirici Krem 50 Ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Hada Labo Tokyo Kırışıklık Karşıtı Jel Losyon 150 ml No. 1 Super Hydrator Yorumları
Hada Labo Tokyo Kırışıklık Karşıtı Jel Losyon 150 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com The Purest Solutions Yenileyici Ve YatıÅtırıcı B Vitamini Cilt Bakım Serumu 30 Ml (%10 Niacinamide + Provitamin B5) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
The Purest Solutions Yenileyici Ve YatıÅtırıcı B Vitamini Cilt Bakım Serumu 30 Ml (%10 Niacinamide + Provitamin B5) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com mia klinika Cilt Tonu Eşitlemeye Yardımcı Aydınlatıcı Leke Serumu 30 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
mia klinika Cilt Tonu Eşitlemeye Yardımcı Aydınlatıcı Leke Serumu 30 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com The Purest Solutions Leke Karşıtı Arbutin Cilt Bakım Serumu 30 Ml (arbutin %2 + Hyaluronic Acid) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
The Purest Solutions Leke Karşıtı Arbutin Cilt Bakım Serumu 30 Ml (arbutin %2 + Hyaluronic Acid) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com The Purest Solutions Peptide Compex Serum Cilt Bakım Serumu 30 ml Fiyatı - Trendyol
The Purest Solutions Cilt Yenileyici Ve Yaşlanma Karşıtı, Onarıcı Peptit Cilt Bakım Serumu 30 ml (PEPTİDE COMPLEX) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
çok güzel nem ve canlılık verir propolis görevi işte :)Birde ben hafta da 3 kere yüzüme organik bal sürüyorum 15-20 dakika bekletip ılık suyla duruluyorum
Eşim hiç bakım yapmazdı adamı alıştırdım her gece ee bugün ne yapıyoruz diyorçok güzel nem ve canlılık verir propolis görevi işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?