“Güzellik DAYATMASI” ???

Ben kendime bakmayı seviyorum çünkü zor bir tipim var bakmazsam ucubeye dönüyorum ve aynaya baktığım zaman güzel bir kadın görmek isterim ama elbise etek giyer miyim yok giyim olarak tayt eşofman takılıyorum mesela. Takı takamam alyans bile. Bu bir dayatma mı bilmiyorum her dönemde kadınlar süslenmeye meraklı mö üretilmiş takılar var taraklar var. Lazeri vs küçük yaşta halettim ama hamileyken tekrar çıktı çok çirkinleştiğimi hissediyorum ben de. Memelerimin ucu kapkara oldu üstüne büyüdü kıllandı 🤣 umursamıyorum almadım bile. Hormonlar bu kadar etkiliyor işte. Her kadının aurası güzelliği farklı önemli olan iyi hissetmek ve bedeninle barışmak
Ne burcusun sen yavrum

O sosyal medyada müthiş gözüken fotoğraflı kişilerin yanında olunca gördüğüm yüze bakarak içimden wow diyorum bu kadar farklı olamaz 😂müthiş kandırmaca 😂hiçbirine inanmadığım için kendimi de kötü hissetmiyorum zaten güzel giyindiğinizde ve gün içerisinde bakımlı çıktığınızda kendinizi neden kötü hissedesiniz ki

Ben de zaman zaman böyle şeyleri kafama çok takıyorum hatta bundan dolayı takip ettiğim influencer'ları takipten çıkardım zamanla kendimi daha iyi hissetmeme ya da kendimi güzel bulmama vs. etkisi olur mu bilemiyorum

Yaşın gereği böyle şeyleri takman çok normal. O yaşlarda biz de güzel olalım, popüler olalım diye düşünürdük. Sosyal medyada görülen güzellikler makyaj, estetik ve filtrenin gücü. Onlara bakıp özgüvenin etkilenmesin. Günlük bakımlarını yaptıktan sonra, doğal güzellik daha önemli.

Yaşın gereği böyle şeyleri takman çok normal. O yaşlarda biz de güzel olalım, popüler olalım diye düşünürdük. Sosyal medyada görülen güzellikler makyaj, estetik ve filtrenin gücü. Onlara bakıp özgüvenin etkilenmesin. Günlük bakımlarını yaptıktan sonra, doğal güzellik daha önemli.
Ay teşekkür ederim ☺️

O yaşlarda bende de vardı güzellik takıntısı. Yirmili yaşların ortasına geldiğimde izlenimlerim doğrultusunda bazı kadınların süslü, güzel olmadan ve olmaya çalışmadan da etkileyici /aranılan /sevilen /mutlu olabildikleri dikkatimi çekmeye başladı. Bazılarının ise ne kadar güzel olsa da özel hayatında sevilemeyen ve mutsuz olabildiklerine şahit oldum. Çok süslü bir hanımdım o zamanlar. Özel hayatımda mutsuzdum. İlgi ve sevgi göremiyordum. Erkekler ve hemcinslerim meğer süse püse güzelliğe bakmıyormuş. Yıllar gectikçe fark ettim ki bir kadını güzel ve etkileyici kılan ÖZGÜVEN, kendini seven ve değer veren, içten, sıcak samimi olmakmış.
37 yaşındayım. Kapalıyım. Bir senedir kaşlarımı bile almıyorum.. Hem inancıma ters hem de kaşlarım yay gibi olmak zorunda değil !Kendine has bir şekli var. Çünkü Allah herkese farklı bir güzellik vermiş.Özgüvenimi ve özsaygımı yükseltmeye odakladım kendimi. Böyle çok daha mutluyum

O yaşlarda bende de vardı güzellik takıntısı. Yirmili yaşların ortasına geldiğimde izlenimlerim doğrultusunda bazı kadınların süslü, güzel olmadan ve olmaya çalışmadan da etkileyici /aranılan /sevilen /mutlu olabildikleri dikkatimi çekmeye başladı. Bazılarının ise ne kadar güzel olsa da özel hayatında sevilemeyen ve mutsuz olabildiklerine şahit oldum. Çok süslü bir hanımdım o zamanlar. Özel hayatımda mutsuzdum. İlgi ve sevgi göremiyordum. Erkekler ve hemcinslerim meğer süse püse güzelliğe bakmıyormuş. Yıllar gectikçe fark ettim ki bir kadını güzel ve etkileyici kılan ÖZGÜVEN, kendini seven ve değer veren, içten, sıcak samimi olmakmış.
37 yaşındayım. Kapalıyım. Bir senedir kaşlarımı bile almıyorum.. Hem inancıma ters hem de kaşlarım yay gibi olmak zorunda değil !Kendine has bir şekli var. Çünkü Allah herkese farklı bir güzellik vermiş.Özgüvenimi ve özsaygımı yükseltmeye odakladım kendimi. Böyle çok daha mutluyum
Ay ne kadar güzel yazmışsınız yaa,çoookkk teşekkür ediyorum 🥰💐

Yazdıklarınıza kesinlikle katılıyorum, son zamanlarda aura ve özgüvenin dış görünüşten daha önemli olduğunu farkettim. Bir youtuber var baya kilolu onun videoları sürekli karşıma çıkıyor belki incecik mükemmel bir fiziği yok ama kendine güveni tam, aurası ve özgüveni gerçekten yüksek biri öyle insanlara hep özenmişimdir açıkçası yakın bir zamana kadar göbeğimi, yanaklarımı vs kafaya çok takardım ama kendimi olduğum gibi kabul etmeye çalışıyorum artık

Back
X