- 21 Ağustos 2024
- 49
- 0
- 3
- 18
- Konu Sahibi kraliceada
-
Mücadele etmiyorum çünkü onlarin kıllı götü için kılımı kıpırdatmam
Misal gecen güzelce giyindim süslendim bi erkek arkadaşım gördü dedi kimle buluşacaksın dedim kız arkadaşlarınla kahve içicez hadi ordan dedi ( nasil güzel bulduysa) dedim sorry ben anca kız arkadaşlarım için böyle hazırlanırım erkekler i
Ne güzelBakım adına her şeyi en minimalinden yapıyorum. Bana ne mantıklı geliyosa. Kendimi seviyorum. Ben dönyanın en gözel garısıyam mottomdur. Bu ara giyim tarzımı değiştirdim beni 10 kilo filan fazla gösteriyo umrumda değil. Penye şal takıyorum asla yakışmıyo ama umrumda değil . Nasıl rahat ediyosam o.
Ay 18 mi kız seni yerimmAy konu tamamen erkelerden kaynaklanmıyor ki aslında. Mesela kızlar da yok efendim “şu parfümü kullanıyorum vücut spreyi kullanan kız yanımdan geçemez.” vs falan da diyor ya. İster istemez etkileniyorum . Belki de yaşımdan kaynaklıdır
18 olduğum çok mu belli oluyor yaAy 18 mi kız seni yerimmtek söyliceğim kendi keyfin ve kahyası istiyorsa yap kim ne düşünuyor umursama emin ol bu daha güzel ve daha dikkat çekici birsey ha sen gene güzel güzel kokular sür tabi o baska
Yazıyor müneccim miyim18 olduğum çok mu belli oluyor ya
ben “pro üye” değilim. Cahilliğimi mazur görsenizYazıyor müneccim miyim
Daha çok minnakmışsın. Zamanla algın tamamen değişecek. Kendini tanıyıp ona göre bir tarz belirleyeceksin. Kendine has tarzı tavrı olan kadınlar daha dikkat çekici merak etme. 35ime geldim en güzel zamanlarımdayım bence. Her şeyi bilinçli yapıyorum çünkü. Fiziğim saçım başım cildim makyajım giyimim daha yeni oturdu.18 olduğum çok mu belli oluyor ya
Evet ben oyumben “pro üye” değilim. Cahilliğimi mazur görsenizbir de siz daha önce Philips lumea yorumlarında görmüş olabilir miyim? Öyleyse birkaç sorum daha olacak :)
ne güzel yazmışsınız,teşekkür ederimDaha çok minnakmışsın. Zamanla algın tamamen değişecek. Kendini tanıyıp ona göre bir tarz belirleyeceksin. Kendine has tarzı tavrı olan kadınlar daha dikkat çekici merak etme. 35ime geldim en güzel zamanlarımdayım bence. Her şeyi bilinçli yapıyorum çünkü. Fiziğim saçım başım cildim makyajım giyimim daha yeni oturdu.
Kendi içine yatırım yap maddi olarak kendi kazancın olunca dışına da bolca yaparsın zaten. Sosyal medyadaki abartılara da inanma. Her şey alice harikalar diyarında değil.
ne güzel yazmışsınız,teşekkür ederimDaha çok minnakmışsın. Zamanla algın tamamen değişecek. Kendini tanıyıp ona göre bir tarz belirleyeceksin. Kendine has tarzı tavrı olan kadınlar daha dikkat çekici merak etme. 35ime geldim en güzel zamanlarımdayım bence. Her şeyi bilinçli yapıyorum çünkü. Fiziğim saçım başım cildim makyajım giyimim daha yeni oturdu.
Kendi içine yatırım yap maddi olarak kendi kazancın olunca dışına da bolca yaparsın zaten. Sosyal medyadaki abartılara da inanma. Her şey alice harikalar diyarında değil.
Evet ben oyum
Evet ben oyum
Ay sabahtan beri cevap yazıcam yazamıyorumEvet ben oyum
Yani ben birşey kullanmiyorum ama krem sürebilirsin 2. Seansda genitalde özellikle ne bekliyorsunne güzel yazmışsınız,teşekkür ederim
Ay sabahtan beri cevap yazıcam yazamıyorumlazer yaptıktan sonra kullandığınız bir ürün var mı? Yaptıktan hemen sonra yani. Az önce ikinci seansımı yaptım ne sürsem diye geziyorum etrafta. Bir de genitalde çok işe yaramıyor sanki sizde durum nedir? Son olarak nasıl da hatırladım şak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?