Güzellik algininizi merak ediyorum.Dünyada en güzel buldugunuz kadin kimdir?

falwlessone1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2023
1.103
-44
Ben çok zor beğenirim mesela.Goz zevkim öyle ne yapayım.Benim en güzel bulduğum kadinlar;
Kumral,mavi gözlü,hafif esmer özellikle kalin dudak benim genel güzellik algımdır.
Dünyada beğendiğim kadinlar ise Madelyn Cline.

Kadın yok ya benim. Adam desen var şurası şöyle burası böyle anlatırım uzun uzun. Ama kadınlardan cıks çok güzel gelmiyo kimse.
Ben de zor beğeniyorum.Dunyada 3.5-4 milyar kadından çok güzel bulduğum anca 100 kişi çıkar.
Mesela Müge anlidaki kıza herkes çok güzel,Müge Anlı da eşsiz bir guzelligin var diyor Nazmiye Tutanere bilemiyorum ben güzel bulamıyorum açıkçası.Siradan bir kiz.

Bir kadını beğenmeye sizi zorlayan nedir:)
Gelip geçici bir şey için genelleme yapmak çok sağlıklı bir bakış açısı gibi gelmiyor bana. Bugün güzel bulduğum bir kadını misal bir haksızlık yaparken görsem, güzelliğini sıfıra indirebilir benim gözümde.
Bir de zamana bağlı değişimler yaşanıyor ki değişiyor zaten sürekli algımız.

Bir kadını beğenmeye sizi zorlayan nedir:)
Gelip geçici bir şey için genelleme yapmak çok sağlıklı bir bakış açısı gibi gelmiyor bana. Bugün güzel bulduğum bir kadını misal bir haksızlık yaparken görsem, güzelliğini sıfıra indirebilir benim gözümde.
Bir de zamana
Ben kendimi çok güzel bulamadığım için takinti yapıyorum işte ya.Bahsedicem bundan doktora.

Kadın yok ya benim. Adam desen var şurası şöyle burası böyle anlatırım uzun uzun. Ama kadınlardan cıks çok güzel gelmiyo kimse.
+1. Ben de nedesne hiçbir kadına kendim de dahil çok güzel diyemiyorum. Güzel diyorum sadece.

Ben altın oran kaşı gözü dudağı orantılı kadınları hoş buluyorum. Sarisin esmer vb her farklı yapıda insan güzel gelebilir ama estetikle törpülu üçgen çene, dolgulu dudak hokka burun çıkık elmacık kemiği ile birbirine benzeyen kadınları beğenmiyorum.

Ben altın oran kaşı gözü dudağı orantılı kadınları hoş buluyorum. Sarisin esmer vb her farklı yapıda insan güzel gelebilir ama estetikle törpülu üçgen çene, dolgulu dudak hokka burun çıkık elmacık kemiği ile birbirine benzeyen kadınları beğenmiyorum.
Bende Adriana Lima ve Barbara palvinin abartıldığı düşünüyorum.Onlar benim güzellik algima uymuyor mesela.

Takıntım var benim 6 kasımdaki rabdevumda bahsedeceğim doktoruma zaten
Hâlâ takintiniz ile kadın beğenme olayını bağdaştıramadım 🤔 çok güzel kadınlar var siyahi, sarışın, kızıl, kumral... Her tarzın güzelliği kendine buradan nereye varacaksınız onu bilemedim 🤔 ama kaş göz bir yere kadar. İnsanı asıl güzel yapan şey havası bence 😬

X