Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
erin cummings spartacus dizisinde bambaşka ve kesinlikle daha güzel! hatta ben diziyi izledikten sonra merak edip araştırdığımda "bu muymuş ya?!" olmuştum :76:
spartacusta ilk görünce şok olmuştum harika bir kadın diye güzelliğine şaşırmıştım.tamam resimleri o kadar güzel değil.ama bu fotojenik olmadığını gösterir bence çünkü dizide muhteşem
spartacusta ilk görünce şok olmuştum harika bir kadın diye güzelliğine şaşırmıştım.tamam resimleri o kadar güzel değil.ama bu fotojenik olmadığını gösterir bence çünkü dizide muhteşem
evet haklısın ben de zaten kesinlikle çirkin bi kadın olduğunu düşünmüyorum. bence dizideki doğru makyaj ve ışık,hafif hüzünlü hali + fotojenik olmaması dizidekiyle fotografladaki hali arasında bu kadar fark yaratmış.