- 15 Şubat 2009
- 1.057
- 21
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dişmacunu lekeleri gerçekten açabilir benim bıyık lekelerim var dişlerimi fırçalarken dudağımın kenarlarının renkleri açık çünkü hep oraya geliyor diş macunum denicem ama nasıl yapcam bilmiyorum :)
canım dıs macunuyla yuzu yıkıyorsun bırde sıvılcelerı kurutmak ıcın kullanılıyor oda sıvılcenın uzerıne uygulanıyor.
hıc bır seyı bır ıkı kre kullanıp sonuc alamazsın zaten bır sure denemek gerekır..canım bilmiyorum ama ben bıyık lekelerime dişlerimi fırçalarken sürüyorum sanki faydası oluo gibi sositososito
hıc bır seyı bır ıkı kre kullanıp sonuc alamazsın zaten bır sure denemek gerekır..
Gizli "sivilce yok edici"
Malzemeler: Bir paket kuru maya ve su.
Maskenin hazırlanması: Mayayı bir kaba koyun ve üzerine damla damla su ekleyin. Bunu yaparken her damlanın ardından çok iyi karıştırmaya dikkat edin. Orta yoğunlukta bir macun kıvamına ulaştığında hazır olmuş demektir.
Maskenin uygulanışı: Hazırladığınız bu karışımı patlamış ya da patlamak üzere olan sivilcelerinize nokta nokta sürün. İster yüzünüz isterseniz de vücudunuz için kullanabileceğiniz bu karışım 30 saniyede kuruyacağı için rahatlıkla yatağınıza girip maskenizle uyuyabilirsiniz.
Sonuç: Maya bakterileri öldürdüğünden sivilcileri de yok etme gücüne sahiptir. Böylece yıllardır savaştığınız sivilcelerinizden kolaylıkla kurtulabilirsiniz.