Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Kesim Şekillerigüzelim kıvırcık saçlarımı mahvettim! hem ibret alın hem de önerileriniz paylaşın...
yıLdız asyaLı'nın evcıLık oyununDa saCı dıkkaTımı cekTı sanıRım tepeDen topLuyoR ama baNa daha ayRıntıLı sekıLde anlaTAbıLcek var mı .. TşkrLer :) opuyorumnanaktan
denizden uzak bi yerde yaşıyorsan tavsiyem nemli denize yakın bi yere git saç nem yiyince düzeliyor benm saçlarm nem gördükten sonra simdi nem görmesede gayet düzeldi kıvırcık hala ama düzgün kıvırcık :)
ya bende saçlarımı açtıra açtıra mafettim çok üzülüyorum ne şekle giriyor ne kıvırcıklı kaldı saçma sapan bi dalgası kaldı ne yapsamda eski günlerime dönsem sarı saçtan vazgeçemiyorum o yüzden hemö saçlarım sarı hemde bakımlı olsun istiyorum ne yapmalıyım
kızlar bende saclarımı ıkı defa ust uste boyamak zorunda kaldım kızılı tutmadı dıye donunda sacımın kıvırcıkları duzle sacma bı dalgaya donustu sac bakım yagları kullanıorum ama bı ıse yaramıo ne yapmalıyım sacım cok sönük ve sacmalastı artık :S:S:S
benim de saçlarım kıvırcık ve ben de yaklaşık 10 yıldır boyuyorum saçlarımı. Eskiden upuzun sağlıklı saçlarım varken şimdi omuz hizasına kadar bile uzatamıyorum sanırım sağlıklızlaştı ve yıprandı. Acaba bu keratin yüklemesini yaptırsam sonuç alır mıyım bilmiyorum önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
bende gür kıvırcık saçlara sahibim 17 yaşındayım şimdiye dek 5 ,6 kere boyattım :/ boyamak bu kadar zararlı demek ,ama ben bi yandan sürekli bakım yapıyorum, yağ bakımları vitaminler ,,korktum açıkcası