güzel yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum :)

pureblue

Kavanoz dipli dünya...!
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
1.392
32
683
merhaba kızlaaaar... bu hafta nikahım var ve bu ceketi çok beğenerek aldım.. altına istedğm gibi saten bi etek bulamadım maalesef ve diktirdim.. çok hoşuma gitmese de kombinasyonu sağlamış mı dersiniz? potluklar çok mu göze batıyo acaba. yüksek bel yapmaya çalışmış onda da bel kısmında potluklar yapmış :44: siyah mini eteğim de var onu da giyebilirm siyah pantalon da olabilir. ama beyaz etek daha şık olacak gibi geldi bana.. takı olarak nası bişiler taksam sizce?? teeşkkrüler şimdiden!

................................................................

ya bende oek byenemeıdm aıckcası ne etegı ne eceketı nıkahın avrsa bence duz bır elbıse alsan daha gzuel olurdru krem yada beyez rengınde jıle dıyorlarya uzerınede ceket gıyerdım bu cok kotu bır kombın olmus bence kılolu gorunuyorusn bu sekılde

öyle bi elbise çok aradım ama bulamadım istediğim gibi... ceketi çok beğenerek aldım ama ben :2:

canım bi arkadşının daveti falan olsa güzel olur aba kendi nikahınki bu gayet şık bi elbise falan giyebilirsin bu çok sıradan kaçmış bankacı arkadaşlarım işe giderken böyle giyiniyor gayet normal bi görüntü kusura bakma

bencede hoş olmamış bi davete gider gibi halin var.. kısa eteğim var siyah demişsin ama gördüğüm kadarıyla bacakların kalın onu giyme derim.. öteki arkadaşlarında dediği gibi krem-beyaz bi elbise çok güzel olurdu

bu yoruma aynen katılıyorum eteğiniz aşırı pot durmuşş hoş olmamışşş

kızlar hepinize yorumlarınız ve önerileriniz içi nteşekkür ederim... en başta düğündüğüm şekilde kırmızı dar bi elbise aldım üzerine de bu ceketimi giyicem siyah topukluyla içime sindi bu şekilde etekten vazgeçtn onu yarın terzinin kafasına çalıcam

bak bu iyi olmuş ama beyaz elbise hiç düşünmüyor musun genelde nikaha bembeyaz bi elbise ile gidilir
onun resminide çek canım aksesuar falan öneririz

ne bakımdan hoş değil? hoş olmayan kısmı söylesen de üzerinde düşünsem ben de

beyaz jile tarzı yada fildişi rengi sıfır kollu güzelbir elbise olabilirdi bence saten çok riskli...herkes dikemez saten i öyle. ve çok kötü dikmiş Allah yukarda yani hiç olmamış göbeğiniz vr sanırım hafif bir de potluk üzerine potluk yapmış bence en güzeli kesinlikle elbise.etek olmamış ama üst kısım cok hoş.

neden nikahında siyah vede ceketli bişiyler giyiyorsun canım genelde orta yaşlı insanlarda görüyorum ben bu tarz kombinleri tamam ceketin güzel ama ilerde onu farklı bir yerde giyersin resimlerine bakıp tüh dememek için bence arkadaşların söylediği gibi beyaz kırık beyaz bir elbise giy daha zayıf ve zarif gözükürsün ve saçlarını dağınık toplat aralarına kır çiçeği koydurabilirsin ararsan bulursun hemen pes etme derim ben mutluluklar

canim keske elbise giymeyi tercih etseydin. ceketini arkadasimin da dedigi gibi baska bir gün'de yine giyebilirsin.
ama bu kombin üzülerek söylüyorum ki olmamis. sonradan pisman olmaman icin söylüyorum bunu. ailen, arkadaslarin bu konuda ne düsünüyorlar? malesef ki bizim cevremiz hep yalan söylemeyi tercih eder. o yuzden iyi olmus bizede danisman.
simdi illa ki siyah blazerini giymek istiyorsan bence etegini beyaz tercih etme. cünkü beyaz etegin üstüne siyah ceket uymaz.
o zaman altina da siyah diz üstü bi etek giymeni öneririm. icine beyaz veya krem renginde güzel bir bluz giyebilirsin.

ama ben kesinlikle diz üstü hos bir, vücuduma oturan beyaz bir elbise tercih ederdim.Blazer Rock Slingpumps — bei heine.de

ceket-etek takim istiyorsan siyah blazerden vazgecmelisin malesef. yada herseyini siyah giyip icine beyaz giyeceksin.
ama söyle en güzeli bence (bembeyaz)
Blazer Rock Slingpumps — bei heine.de

bende tam yazıcaktım sakın giyme olmaz diye almışın sevindim cnm inş içine sinen bir elbisedir en özel günün şık olmak lazım

siz karar vermişsiniz sanırım ama ben yinede örnek olsun diye göstereyim ,kuzenimiz eşi nikahta böyle giyinmişti ve herkes hayran olmuştu bence sizde böyle birşey giyebilirsiniz yada başkalarına fikir olabilir ben böyle tatlı renklerden yanayım

Eklentiler

• $393200_10150455517959343_552229342_10148004_826581976_n.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…