güzel söz söyle dedim bana ne dedi ne yapacağım ben :(

Erkeklere hiç bir konuda ısrar etmeyin işi inada bindirip hiçten yapmıyorlar . Üstüne düşme biraz o dönmüş sana ilgilenmediğini anladığında seninle uğraşmaya başlar bülbül olur ;)

Canım bende 5 yıllık sevgilimden ayrıldım 3 ay falan oldu ben kendim soğudum sırf senin anlattığın konulardan ilgisizlik bir ilişkide en büyük sorun bence.
Hatta o ilgisizliğe rağmen sevdiğin için katlanıyorsun ama bir yerden sonra sevgide kalmıyor çünkü karşılık bulamıyorsun. Tek bende değil çevremde en yakın iki arkadaşımda böyle ayrıldı baya üzüldük hepimizde. Ama şuanda üçümüzünde hayatında bizle ilgilenen birileri var, ve eski sevgililerimizin eksiklerini o an farkedemiyoruz ama başkaları ile konuşunca farkediyoruz. Bana kalırsa o çocuğu tamamen çıkart hayatından bence mutsuz bir evlilik olacak. Hee şuna da inanma seven insan var ya öyle güzel ilgileniyorki yani bahanesi olmuyor. Bence senin gibi birini kaybetmek istemediğinden geri dönmüş. Yani evlenilecek kız bulmak zor bu devirde o da ondan dönmüştür bence. Benim eski sevgilim ağzıyla itiraf etti yani bunu. Sırf bana güvendiği için devam ettiğini. İyide sevgisiz ilgisiz nereye kadar demi. İyi düşün derim şimdi üzülmek mi evlendikten sonra üzülmek mi ?

aynencanım bende öyle düşünüyorum cünükü baslarda bana demişti sen tam ailemin istediği gibi birisin diye benden önce bi ilişkisi olms bes sene sürmüş arada hala o kız geliyor aklına sanırım kız simdi evlenms ama bence hala onun izlerini tasıyo sırf beni ailesi beğenir diye istiyo bencede:((

Güzel söz nedir sizce? Kimseyi kimseyle kıyaslamayın bu bir ölçü değildir kişilik meselesi bu? Herşeyi bayanın elinde söyletirsen sen söyletirsin mesela sen güzel sözler söylersen oda alıır sana der ...

güzel söz derken seni seviyorum mesela onu bile demedi sadece canım diyor o kadar bide cinsellik konusuyo başkada bisey yok:(

yok saka değildi çünkü seksi kötü bisey değilki dedi sonrada söyle ne istiyosun onu söyliyim diyo bende benim dememle olmazki dedim:(((((((

Senin gönlün olacaksa söyleyebilirim demeye getiriyor işte..
Ya ben böyle bir şey asla istemezdim..
Bu gibi duyguların içtenlikle söylenmesi lazım..
Şimdi karakterini bilemiyorum ama bazı insanlarda bu gibi şeyleri söyleme çekingenliği vardır. Nasıl bir insan sevdiğini karşı tarafa belli etmekte zorlanıyorsa, buda onun gibi bir şey olsa gerek..

merhaba arkadaşlar eski konularımı okuyanlar vardır ben sevgilimden ayrıldım 4 ay oldu kendisi 4 ay sonra barışmak istiyor bu süre içinde ne aradı ne sordu onu ben bırakmıstm çünkü ilgisizdi ve bana bir tane bile güzel söz söylemiyor yine ben bana güzel söz söylemiyorsun dediğimde benim yapım böyle öyle seyler söyleyemem dedi bana bitane güzel söz söylermisin simdi dediğimde ise bana seksi dedi bende yuh dedim ben bunu mu söyle istiyorum dedim söyleyemem diyor ben hala seviyorum onu sanırım döndüğüne göre oda seviyordur ne yapacaığımı bilmiyorum bu arada yaslarımız küçük değil o mezun oluyor isini kurdu sayılır artık evlenmek istiyor cok ciddi düsünüyorz bende bir sene sonra mezun oluyorm ama böyle biriyle yapabilirmiyim bilmiyorum birde cok kız arkadaşları var buda beni düşündürüyor sınıfından biride o cok çapkın kızlarla sakalasıyor sürekli sınıfta demiş arkadaşıma eski sevgilim için. ne yapmalıyım sizce kızlar fikir verirmisiniz

Bazi insanlar duygularini disa vurmakta zorlanir kelimelere dokemez kolay kolay.kisiligi ile ilgilidir.sevgilinin sana karsi diger davranislari nasil bunu tart.seni sevdigini ve deger verdigini mutlaka baska turlu ifade etmeye calisiyordur gercekten seviyorsa.bir de diger insanlarla iletisimi nasil onlara duygularini nasil ifade ediyor gozlemle.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

güzel söz derken seni seviyorum mesela onu bile demedi sadece canım diyor o kadar bide cinsellik konusuyo başkada bisey yok:(

Seni seviyorum u da demediyse ve muhabbet hep cinsellik uzerineyse demek ki cani isteyince konusabiliyormus.pek umut vadetmiyor gibi.

İnsan sevildiğini bilmek ister seni o kadar iyi anlıyorum ki.
15 yaşındaki çocuklar birbirine canım cicim derken benim neyim eksik diyorsun.
Anladığım kadarıyla çocuk sapık. Mezun oluyor dediğine göre 21-22 yaşında kızların orasını burasını elleyip oh bu da onun için bu şunun için mi diyormuş?
Öyle insanla hayat olmaz. Bahsini ettiğim olay iltifat etmesi etmemesi değil.
Sana seksi desin onuna bununla oynaşsın yani...

Bazi insanlar duygularini disa vurmakta zorlanir kelimelere dokemez kolay kolay.kisiligi ile ilgilidir.sevgilinin sana karsi diger davranislari nasil bunu tart.seni sevdigini ve deger verdigini mutlaka baska turlu ifade etmeye calisiyordur gercekten seviyorsa.bir de diger insanlarla iletisimi nasil onlara duygularini nasil ifade ediyor gozlemle.

Mesela ;benim ilgisi az,evlat olsa sevilmez; ben ayrılmak istediğimde bırakmak istemez,daha ilgili davranır.O zaman daha iyi hissediyorum sevdiğini ..Ama yine aynı olur..Sizce nasıl?

Son düzenleme:
içimden gelince söylerim zaten diyor ama kaç ay çıktık bir kere bile içinden gelmedi hic söylemedi ki sevmediğini göstermez mi bu
bak attraente ne güzel söylemiş.katiliyorum.
hem bana böyle çok sevgi pitirciklari gerçekçi gelmiyor

Güzel söz diye tabir ettiğin şeyler sevgi göstergesi değildir aslında
Herkesin bir tarzı, bir mizacı var
Çok zorlarsan böyle abuk şeyler çıkar ağzından
İnsanları olduğu gibi kabul etmek lazım

cnm bak evlenmek için evlenilmez.bir arkadaşım vardı aynı dertten muzdarip çocuk ilgilenmezdi onunla.beraber oturmuşluğumuz da vardır ,kız cocuğun gözlerine bakardı sürekli, cocuk başka alemlerdeydi,üstüne üstlük dekız yokmuş gibi davranırdı ilk oturmamda çözmüştüm bu işin iyi olmayacağını söylemiştim de ama noldu evlendi onunla..şimdi mutsuzluktan ölüyor..bebeğine isim koyma hakkı bile yok,kaynanası kaynatası herkes köle yerine koyuyor kızı nedenmi? eee kocası adam yerine koymazsa diğerleri de aynı şeyi yapar..boşnmıyorda... bunları düşün. sen onun için evlenilecek kız sında,o senin için evlenilecek erkekmi. evleneceğim erkekteki kriterlere uyduğun yok de.değer veriyorsa değişir belki.erkekleri birazda kadınlar terbiye eder. sınırlarını çizerek ,aynı erkeğin bir kadına it muamelesi, çekerken diğerine prenses gibi davranmasının sebebi budur işte

Senin zorlaman hata olmuş bu tip şeyler içten gelerek söylenir..
Veya bazı insanlar belli edemezler,ama seni araması sorması merak etmesi onun ilgisiz olduğu anlamına gelmez.
Bana kalırsa şuan için belki sürebilecek bir ilişki gibi duruyor ama evlenmek için kısmına gelinirse çok iyi düşünmen gerek.
Evlilik yalnızca merak etmekle olmaz.. Seksi sözcüğünü pat diye söylemesi ayrı bir ironi bence. Kimse güzel söz söyle diyince bu tip şeyler demez gibi geliyor bana...

Ben eski konularına baktım da canım bence hiç bulaşma bu çocuğa en azından kafan rahat olur.

aynencanım bende öyle düşünüyorum cünükü baslarda bana demişti sen tam ailemin istediği gibi birisin diye benden önce bi ilişkisi olms bes sene sürmüş arada hala o kız geliyor aklına sanırım kız simdi evlenms ama bence hala onun izlerini tasıyo sırf beni ailesi beğenir diye istiyo bencede:((
Benim eski sevgilimde ayrılırken işte bu devirde nasıl bir daha düzgün birini bulacağım hem annemgil de sevmişti seni diyip durdu. Ve hala beni arayıp soruyor ama sevdiği için değil tamamen bu sebeplerden dolayı ve de erkeklik egosundan dolayı. Hiç taviz verme ve de inanma hem ilgilenmek öyle bişey ki sözle falan olmuyor kalbinde hissedeceksin. Zaten böyle insan birisini sorguluyorsa uzaklaşmak gerekmiş. Hakkında hayırlısı olsun. Valla yanlızlığın tadını çıkar seninle ilgilenen birini bulacaksın ve bulduğunda anlayacaksın. Ben şuanda hem özgürüm hemde benimle ilgilenen birisi var ve ben 5 yıllık ilişkimde hissetmediğim şeyler hissediyorum. Daha sayısız örneği çok aynı senin durumunda olan.

o zaman gerçek sevgi değil amacı farklı olabilir.

yeni mezun olacak birisin hayatta karşına çok daha düzgün insnalar çıkar takılma buna..

merhaba arkadaşlar eski konularımı okuyanlar vardır ben sevgilimden ayrıldım 4 ay oldu kendisi 4 ay sonra barışmak istiyor bu süre içinde ne aradı ne sordu onu ben bırakmıstm çünkü ilgisizdi ve bana bir tane bile güzel söz söylemiyor yine ben bana güzel söz söylemiyorsun dediğimde benim yapım böyle öyle seyler söyleyemem dedi bana bitane güzel söz söylermisin simdi dediğimde ise bana seksi dedi bende yuh dedim ben bunu mu söyle istiyorum dedim söyleyemem diyor ben hala seviyorum onu sanırım döndüğüne göre oda seviyordur ne yapacaığımı bilmiyorum bu arada yaslarımız küçük değil o mezun oluyor isini kurdu sayılır artık evlenmek istiyor cok ciddi düsünüyorz bende bir sene sonra mezun oluyorm ama böyle biriyle yapabilirmiyim bilmiyorum birde cok kız arkadaşları var buda beni düşündürüyor sınıfından biride o cok çapkın kızlarla sakalasıyor sürekli sınıfta demiş arkadaşıma eski sevgilim için. ne yapmalıyım sizce kızlar fikir verirmisiniz

vah yazııık ne büyük dert :ssz:

eskı sevgılımde bana güzel bıse soyle dıye tuttururdu..

bende ınatla çiçek derdım,her seferınde..

ne saçma bı ıstek bu böyle yahu!

Back