güzel söz söyle dedim bana ne dedi ne yapacağım ben :(

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
merhaba arkadaşlar eski konularımı okuyanlar vardır ben sevgilimden ayrıldım 4 ay oldu kendisi 4 ay sonra barışmak istiyor bu süre içinde ne aradı ne sordu onu ben bırakmıstm çünkü ilgisizdi ve bana bir tane bile güzel söz söylemiyor yine ben bana güzel söz söylemiyorsun dediğimde benim yapım böyle öyle seyler söyleyemem dedi bana bitane güzel söz söylermisin simdi dediğimde ise bana seksi dedi bende yuh dedim ben bunu mu söyle istiyorum dedim söyleyemem diyor ben hala seviyorum onu sanırım döndüğüne göre oda seviyordur ne yapacaığımı bilmiyorum bu arada yaslarımız küçük değil o mezun oluyor isini kurdu sayılır artık evlenmek istiyor cok ciddi düsünüyorz bende bir sene sonra mezun oluyorm ama böyle biriyle yapabilirmiyim bilmiyorum birde cok kız arkadaşları var buda beni düşündürüyor sınıfından biride o cok çapkın kızlarla sakalasıyor sürekli sınıfta demiş arkadaşıma eski sevgilim için. ne yapmalıyım sizce kızlar fikir verirmisiniz

Güzel söz diye tabir ettiğin şeyler sevgi göstergesi değildir aslında
Herkesin bir tarzı, bir mizacı var
Çok zorlarsan böyle abuk şeyler çıkar ağzından
İnsanları olduğu gibi kabul etmek lazım

merhaba arkadaşlar eski konularımı okuyanlar vardır ben sevgilimden ayrıldım 4 ay oldu kendisi 4 ay sonra barışmak istiyor bu süre içinde ne aradı ne sordu onu ben bırakmıstm çünkü ilgisizdi ve bana bir tane bile güzel söz söylemiyor yine ben bana güzel söz söylemiyorsun dediğimde benim yapım böyle öyle seyler söyleyemem dedi bana bitane güzel söz söylermisin simdi dediğimde ise bana seksi dedi bende yuh dedim ben bunu mu söyle istiyorum dedim söyleyemem diyor ben hala seviyorum onu sanırım döndüğüne göre oda seviyordur ne yapacaığımı bilmiyorum bu arada yaslarımız küçük değil o mezun oluyor isini kurdu sayılır artık evlenmek istiyor cok ciddi düsünüyorz bende bir sene sonra mezun oluyorm ama böyle biriyle yapabilirmiyim bilmiyorum birde cok kız arkadaşları var buda beni düşündürüyor sınıfından biride o cok çapkın kızlarla sakalasıyor sürekli sınıfta demiş arkadaşıma eski sevgilim için. ne yapmalıyım sizce kızlar fikir verirmisiniz

bana güzel sözler söyle dıyıp kendi beklentınızı arttırıp adamıda sıkmayın derim...
Haklısın her kadın duymak ilgi görmek ister bana kalırsa en odun erkek bile aşık olduğu kadına küçük de olsa mutlu eder sözleriyle haraketleriyle, bunca zaman bu kadar ılgısız bırını hayatından çıkarmayı başardıysan hıc bır daha gerı alma derdim ömrün ilgi beklemekle mi geçsin istiyorsun...:52:

hayret dogrusu bu kadar şakacı adı çapkına çıkan biri nasıl oluyorda iki güzel söz söylemeye dili varmıyor... herhalde gerek duymuyor hem direk aklına güzel söz diye seksi gelmeside ayrı tuhaf.... bence yapamazsınız gibi geliyor.. sanırım şımartılmaktan ve romantik erkeklerden hoşlanıyorsunuz ilerde özel günleriniz olcak yine size iki güzel söz söyleyemeyecek mi iyi düşünün derim.. hele ki gerçekten çapkınsa kıskançlık sizi yer bitirir sanırım

Bence sizin tarzlarıniz farklı canım. Yani onun karakteri bole bazi insanlarin yapisinda yoktur yani mesela bende oyleyim. Bi erkek arkdasim vardi oda beni cok zorlardi hic bişe demiyosun diye. Icimden geldigi zaman derdim ama o bana soyle benle ilgilen dediginde sinir oluyodum hic bişey yapasim gelmiyodu. Bence seni sevdiginden eminsen onu oyle kabullen.

Yapısı böyle insanlar var yani güzel söz söyleyememek kendini karşı tarafa ifade edememek gibi siz ''Bana güzel bir söz söyle'' derseniz diyeceği varsa da adam hiç diyemez :) zamana bırakın... Böyle şeyler insanın içinden gelince olur,birinin onu zorlamasıyla değil

Güzel bir konu..
,

Tamam söylemiyor,kabul.İlgisi nasıl.Seni sık aryor mu?Koruyor mu?Başka kızlara bakıyor mu gerçekten?Güvenin var mı ona ,evleneck kadar?

Bunları kendi içinde olsun burda olsun cevaplamalısın..

Bazen bir şekilde güvenir insan..

Mesela benim de ilgisiz bir sevgili var,güzel sözler nadiren içindne gelirse söyler..Sık aramaz.Evlilik düşünür(maddi olarak hazır olmayı bekliyor da,daha hiçbirşey gelişim yok,ne yapacağını bilemiyor,oyüzden uzatıyor)..
..Kızlarla pek ilgisi yok..Kendi halinde ,içine kapanık...uzak mesafe,ülkeler arası bir bağ..
Böyle olduğu halde ona bir güvenim var..Bir his..Masum bir görüntüsü var.Yalnız biri,şevkatim de var..Öfkem de var..Sevgim de var..Biz ne olacağız bilmiyorum..Ama onla olsam bir ömür güvende olacağım hissine kapılıyorum..Bir his..Herkeste olmuyor bu bende..

Of of..

Son düzenleme:

hiç çekilmez bee kuzum:19:

Zorlarsan olmazki benim sevgilimde soyleyemiyorm der bende bunu kendime skinti etmem arada boyle soyler ve bes yillik bu iliskim sen aylardan bahsediyrsn ama capkinsa ve cok kiz arkadasi varsa omrunun hpsini heba etme derim ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bende 5 yıllık sevgilimden ayrıldım 3 ay falan oldu ben kendim soğudum sırf senin anlattığın konulardan ilgisizlik bir ilişkide en büyük sorun bence.
Hatta o ilgisizliğe rağmen sevdiğin için katlanıyorsun ama bir yerden sonra sevgide kalmıyor çünkü karşılık bulamıyorsun. Tek bende değil çevremde en yakın iki arkadaşımda böyle ayrıldı baya üzüldük hepimizde. Ama şuanda üçümüzünde hayatında bizle ilgilenen birileri var, ve eski sevgililerimizin eksiklerini o an farkedemiyoruz ama başkaları ile konuşunca farkediyoruz. Bana kalırsa o çocuğu tamamen çıkart hayatından bence mutsuz bir evlilik olacak. Hee şuna da inanma seven insan var ya öyle güzel ilgileniyorki yani bahanesi olmuyor. Bence senin gibi birini kaybetmek istemediğinden geri dönmüş. Yani evlenilecek kız bulmak zor bu devirde o da ondan dönmüştür bence. Benim eski sevgilim ağzıyla itiraf etti yani bunu. Sırf bana güvendiği için devam ettiğini. İyide sevgisiz ilgisiz nereye kadar demi. İyi düşün derim şimdi üzülmek mi evlendikten sonra üzülmek mi ?

burcu oğlak mı :)

Güzel sözler söylemiyor diye isyan ettiğin halde, yine de bunun o huyuna tutulmuş durumdasın..
Tam anlamıyla rahatsız olsan, ciddi düşünüyoruz ben hala onu seviyorum anlamında cümleler kuramazdın bile..
Çok zorluyorsun, bir insanı değiştirmek çok zordur.
Sen iki çift güzel laf et dediğinde bile ''seksi'' diyen bir adamın , duygularını yok say bence..
Bu zamanda seksi demek için illa birini sevmek gerekmiyor . Erkekler bir kız gördüğünde ettiğinde '' vayyy beeee çok seksi kadın çok seksi kızmış'' diyebiliyorken , senin bu adamda sevgi ve içtenlik araman çok zor ..
Boşver..

Evliliğinin her günün de ondan bir güzel söz bekleyerek geçirmeyi göze alıyorsan tabi buyur karar senin..
Ha ama böyle nereye kadar dersen , ayrıl gitsin..

içimden gelince söylerim zaten diyor ama kaç ay çıktık bir kere bile içinden gelmedi hic söylemedi ki sevmediğini göstermez mi bu

Güzel söz nedir sizce? Kimseyi kimseyle kıyaslamayın bu bir ölçü değildir kişilik meselesi bu? Herşeyi bayanın elinde söyletirsen sen söyletirsin mesela sen güzel sözler söylersen oda alıır sana der ...

Güzel sözler söylemiyor diye isyan ettiğin halde, yine de bunun o huyuna tutulmuş durumdasın..
Tam anlamıyla rahatsız olsan, ciddi düşünüyoruz ben hala onu seviyorum anlamında cümleler kuramazdın bile..
Çok zorluyorsun, bir insanı değiştirmek çok zordur.
Sen iki çift güzel laf et dediğinde bile ''seksi'' diyen bir adamın , duygularını yok say bence..
Bu zamanda seksi demek için illa birini sevmek gerekmiyor . Erkekler bir kız gördüğünde ettiğinde '' vayyy beeee çok seksi kadın çok seksi kızmış'' diyebiliyorken , senin bu adamda sevgi ve içtenlik araman çok zor ..
Boşver..

Evliliğinin her günün de ondan bir güzel söz bekleyerek geçirmeyi göze alıyorsan tabi buyur karar senin..
Ha ama böyle nereye kadar dersen , ayrıl gitsin..

ben pek katılmıyorum espiri eteneği yüksek biri zorlayınca öyle söylemiş ...

Bu herif evlat olsa cekilmez bence.

Evlendikten sonra da millete mavi boncuk dagitmasina razi olacaksan buyur. Bu ne bicim ciddi dusunmek anlamadim, ciddi dusunen adam "capkinlik" yapmaz.

Back