Güzel olmak istiyorum.

TheLavigne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2016
2
0
23
Merhaba ben yeni katıldım aslında kimseye açamadığım bir konu hakkında konuşmak istiyorum.Ben 15 yaşında bir lise öğrencisiyim.Yüzümü çok çirkin buluyorum.Yüzümde lekeler var ve şuan tedavi görüyorum ama çoğu kişi leke,sivilce vb. şeylerin güzelliği gölgelemediğini söylüyor.Ayrıca yüz şeklim çok tuhaf, alnım geniş ve çenem sivri. Ne yapsam güzel olmayacakmışım gibi geliyor.Çok ağladım ben bunun için kendimi çok kötü hissediyorum.İlerde güzelleşir miyim, değişir miyim? Lütfen tavsiye verin.

Saçların düzse kahkül yakışır.
Sivilce geçici oynama yeterki.
Şimdi bile güzelsindir eminim

Saçların düzse kahkül yakışır.
Sivilce geçici oynama yeterki.
Şimdi bile güzelsindir eminim

Ama kendimi çok çirkin buluyorum.Saçlarımın şekli bile iğrenç kabarıyor,elektrikleniyor vs. Kıvırcık değil ama tam düz de değil
Yüzümün şekli dolayisiyla alnimin açık olduğu modelleri yapamiyorum.

alnım geniş çenem sivri demişsin, gözümde üçgen yüz modeli canlandı. yaz google a üçgen yüzler nasıl saç keser, nasıl makyaj yapar onları uygula.

Daha 15 yaşındasın ergenlik geçiriyorsun yüz hatların bile tam oturmamıştır. Emin'im şade güzelliğin yeter. Eğer tedavi görüyorsun sivilce için ilaçlarını düzenli kullan. Hersey geçer sıkma bınun için Çan'ını. İleride bu duruma güleceksin :KK66: sıkma canını bunun için.

X