- 20 Ocak 2008
- 15.148
- 31.839
- 1.123
- Konu Sahibi peachblush
-
Calvin Klein ,Secret Obsession harika br çam ,ağaç ve çok az da sabun kokan bir parfüm.En sevdiğim , bir türlü sıklmadığım ve vazgeçemediğim parfümlerden.Kötü haber : açık parfümericilerde yok :/
Eki Görüntüle 478953
Zevkler farklı derler ya bin pişmanım bu parfümü internetten aldığıma bilmeden kokusunu.Aşırı ağır bir koku.Arkadaşım istersen sana gönderebilirim bu parfümü ben boşu boşuna dolaplara falan sıkıyorum bir iki fıs...Konuyu açan arkadaşın yaş aralığı kaç bilmiyorum ama orta yaş ve üzeri kullanılan bir parfüm bu.[/FONT][/I]
Odunsu bayan koku olarak SHE -WOOD ´u tavsiye ederim.
She WOOD, dsquared markasindan. Bu kokunun farkli versiyonlari var ama hepsi odunumsu agirkli kokular.
She WOOD, pembe sise.
She WOOD, golden light, sarimsi sise.
She WOOD crystal Creek, mavi sise, odunumsu olsada daha cok fresh kokuyor.
Yazdiklarini okudugumda ilk aklima gelen su versiyonu oldu :
She WOOD "velvet forest", aradigin bu olabilir. En cok odun kokan versiyonu budur cünki.
Iyi denemeler Tatlim
Calvin Klein ,Secret Obsession harika br çam ,ağaç ve çok az da sabun kokan bir parfüm.En sevdiğim , bir türlü sıklmadığım ve vazgeçemediğim parfümlerden.Kötü haber : açık parfümericilerde yok :/
Eki Görüntüle 478953
biliyor musun ilk defa obsession u seven birine rastladaım.şimdiye kadar hep tütün kolnyası gibi kokuyr yorumlarını okuyodum netten.
ama şanlısın fiyatı piyasadaki diğer parfümlerden çok daha uygun
Kesinlikle katılıyorum, azzora'nın erkeğini ben nişanlıma aldım.
Mavi şişe, tavsiye ederim. Çok beğendi o da...
ben deneyecektim bunu ama douglasta ve boynerde bulamadım gelmiyo artık türkiyeye dediler erkek versiyonu vardı ama anlamadım..d&p de sordum ordada yoktu..
ben deneyecektim bunu ama douglasta ve boynerde bulamadım gelmiyo artık türkiyeye dediler erkek versiyonu vardı ama anlamadım..d&p de sordum ordada yoktu..
mağazaları bilmiyorum ama alışveriş sitelerinde sürekli görüyorum ben bunu.hatta bugün markafonide de vardı galiba.
Yaaa ? Acaba son stokları mı bitirmeye çalışıyorlar son kullanım tarihleri geçmeden
Zevkler farklı derler ya bin pişmanım bu parfümü internetten aldığıma bilmeden kokusunu.Aşırı ağır bir koku.Arkadaşım istersen sana gönderebilirim bu parfümü ben boşu boşuna dolaplara falan sıkıyorum bir iki fıs...Konuyu açan arkadaşın yaş aralığı kaç bilmiyorum ama orta yaş ve üzeri kullanılan bir parfüm bu.[/FONT][/I]
gloria odunsu,(favorim) bayanssulusmile
sensi odunsu-oriantal, (favorim) bayanssulusmile
pour femme odunsu,
thurt odunsu,
attarction odunsu-çiçeksi,
alien odunsu-oriantal,
amour.......
DENE HASTASI OLUCAKSIN
Armani White odunsu bir koku. Dpde var ama. Gerçeği yokmuş piyasada.
Kereste gibi kokuyorsun sıkınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?