• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel odunsu bir koku arıyorum..??

Calvin Klein ,Secret Obsession harika br çam ,ağaç ve çok az da sabun kokan bir parfüm.En sevdiğim , bir türlü sıklmadığım ve vazgeçemediğim parfümlerden.Kötü haber : açık parfümericilerde yok :/

Eki Görüntüle 478953

Zevkler farklı derler ya bin pişmanım bu parfümü internetten aldığıma bilmeden kokusunu.Aşırı ağır bir koku.Arkadaşım istersen sana gönderebilirim bu parfümü ben boşu boşuna dolaplara falan sıkıyorum bir iki fıs...Konuyu açan arkadaşın yaş aralığı kaç bilmiyorum ama orta yaş ve üzeri kullanılan bir parfüm bu.

Zevkler farklı derler ya bin pişmanım bu parfümü internetten aldığıma bilmeden kokusunu.Aşırı ağır bir koku.Arkadaşım istersen sana gönderebilirim bu parfümü ben boşu boşuna dolaplara falan sıkıyorum bir iki fıs...Konuyu açan arkadaşın yaş aralığı kaç bilmiyorum ama orta yaş ve üzeri kullanılan bir parfüm bu.[/FONT][/I]

Kokusunu bilmeden parfüm satın almak büyük cesaret doğrusu.Nette okuduğum kadarıyla bu parfümü beğenmeyn, çok ağır diyen de var farkındayım.4 yıl içinde 3.şişenin yarısındayım.Keşke D.W de olsa da daha az kullansam orjinalini diyorum .O derece yani .Ama odunsu kokular bahar ve kış daha gzel oluyr .Neyse bu Kesinlikle br zevk meselesi.Mesala benim de ağır parfümlere tahammülüm yok.Bir çok kişinin çok severek kullandığı ,Hypnotic Poison, Jadore , Rush , Idylle ,Kenzo Flowerı ,dior madmoiselle ı çok ağır ,itici , tahammül edilemez buluyorum , başımı ağrıtıyor bir süre sonra.Ama kullananlara mis ,harika ,etkileyici ,çekici i!!! geliyor ben can havliyle oksijen bulmaya çalışırken :37: Meyve ,yiyecek gibi kokmayı da sevmem.Ama geçenlerde benim çok sevdiğim ve kullandığım bir parfüm için bu sitede 'x harika bir parfüm ,çok güzel kurabiye gibi kokuyor ' denmiş.Halbuki asla kurabiye kokusuna benzemiyor tabii bana göre.'Acaba bu parfümü artık kullanmasam mı niye kurabiye gibi kokmak isteyim ki 'diye düşünürken sonradan herkesin değil ama bazılarının kokuyu kurabiye gibi algılayacaklarını düşündm.Çok sevdiğim başka bir koku içinde buram buram çiçek denilmiş.Halbuki benim için çiçek değil o koku.Nasıl göz zevklerimiz, tad zevklerimiz farklı kokular da öyle .

Bu parfümü başka şehirde yaşayan bir arkadaşıma önermiştim.Testrından koklayıp beğenmişti ama daha yoğun bir kokuya ihtiyacı olduğunu , istediği yoğunluğu elde etmek için çok kullanması gerektiğni ayda bir parfüm parası vermek istemeyeceğini söyledi.Ona da hafif gelmiş .

Evet ağır kokulara benimde tahammülüm yok.Cacharel amor amor hediye geldi mesela.Tek damla süremedim.O da rafta yerini koruyor.Bunun dışında meyve kokularını bende sevmiyorum ama Şu anda dünyanın öbür ucunda da bulsam getirteceğim dkny be delicious candy apples jucy berry var mesela.Ahududulu.Mor olani.Limited edition bir parfüm.Devamı yok.İnternette aramadığim yer kalmadı.Bulamıyorum bir türlü :( Garip :)
Onun dışında diesel serisinin hepsi favorim.Şükür d&w da da diğerlerinde de var:) Beyaz olanı biraz keskin biraz erkeksi mesela.Seviyorum öyle kokmayı.Denim olani ise daha çok narenciye kokuları.Severim portakal ,mandalin aromalarını bende :))

biliyor musun ilk defa obsession u seven birine rastladaım.şimdiye kadar hep tütün kolnyası gibi kokuyr yorumlarını okuyodum netten.
ama şanlısın fiyatı piyasadaki diğer parfümlerden çok daha uygun

Odunsu bayan koku olarak SHE -WOOD ´u tavsiye ederim.

She WOOD, dsquared markasindan. Bu kokunun farkli versiyonlari var ama hepsi odunumsu agirkli kokular.

She WOOD, pembe sise.

She WOOD, golden light, sarimsi sise.

She WOOD crystal Creek, mavi sise, odunumsu olsada daha cok fresh kokuyor.

Yazdiklarini okudugumda ilk aklima gelen su versiyonu oldu :
She WOOD "velvet forest", aradigin bu olabilir. En cok odun kokan versiyonu budur cünki.

Iyi denemeler Tatlim :12:

çok mersi çok teşekkür ederim ilk kez duydum bu markayı araştırdım bir sevilde var sanırım sevile özel bi kokuymuş klasik olan golden light ve crystal creek var en son yazdığın yok galiba şimdilik sevile uğrama şansım yok yaşadığım yerde yok çünkü ama yolum düşer birgün o zaman muhakkak denerim:34:

Calvin Klein ,Secret Obsession harika br çam ,ağaç ve çok az da sabun kokan bir parfüm.En sevdiğim , bir türlü sıklmadığım ve vazgeçemediğim parfümlerden.Kötü haber : açık parfümericilerde yok :/

Eki Görüntüle 478953

ben deneyecektim bunu ama douglasta ve boynerde bulamadım gelmiyo artık türkiyeye dediler erkek versiyonu vardı ama anlamadım..d&p de sordum ordada yoktu..

biliyor musun ilk defa obsession u seven birine rastladaım.şimdiye kadar hep tütün kolnyası gibi kokuyr yorumlarını okuyodum netten.
ama şanlısın fiyatı piyasadaki diğer parfümlerden çok daha uygun

Evet canım tütün kolonyasına benziyor .Zaten bütün odunsu parfümler az ya da çok tütün kolonyasını andırır.Ancak o kadar sert birebir tütün kolonyası gibi değil.Aynı yorumu ben de nette okumuştum.Satın aldıktan sonra okuduğum için etkilenmedim.

ben deneyecektim bunu ama douglasta ve boynerde bulamadım gelmiyo artık türkiyeye dediler erkek versiyonu vardı ama anlamadım..d&p de sordum ordada yoktu..

Peaacblush , ben stawberryden almıştım .Geçenlerde de watsons da indirimli fiyata gördüm.Madem bitiyor ,Türkiye'ye gelmeyecekmiş :( stoklayım bir tane daha. Odunsu kokuları seven her iki kişiden biri severdi bu kokuyu diye tahmin ediyorum.Ama artık o yok ,bir daha gelmeyecek :14:

Zevkler farklı derler ya bin pişmanım bu parfümü internetten aldığıma bilmeden kokusunu.Aşırı ağır bir koku.Arkadaşım istersen sana gönderebilirim bu parfümü ben boşu boşuna dolaplara falan sıkıyorum bir iki fıs...Konuyu açan arkadaşın yaş aralığı kaç bilmiyorum ama orta yaş ve üzeri kullanılan bir parfüm bu.[/FONT][/I]

chelzy başlık sahibi olarak 24 yaşındayım:) ya bu başlığı dpde aradığım bir parfüm yüzünden açtım ilk mesajımdada belirttim sağolsunlar çok ilgilenen oldu bir sürü öneri verdiler hem dp den hem orjinal parfüm için aslında açık kullanamıyorum ama bahsettiğim koku dp den olduğu için ordan sorup öğrenmek istedim ekstra önerilerde çok iyi oldu tabi çünkü genel olarak seviyorum odun kokularını.obsesion da övüldüğü için merak ediyodum gerçi bulamadım deneyemedim hiç bir yerde..koku hakkında fikrim yok ama çok sevenlerde var ağır olsa bile bazı tenler kaldırıyor kokuyu ama bazılarının da teni kabul etmeyip ağır duruyo sende de belki öyle olmuştur. kalktığı için ben deneyemiycem sanırım artık :34:

esans ve bluemel arkadaşlarım haklısınız öyle bir durum olabilir stokları satıyolardır calvin kelin truthda da geçerli sanırım mağazalarda yok ama bende bir iki sitede denk geldim orjinaline kullandığımız parfümler her an tehlike altında aslında birden kaldırıyolar satışlar iyi olmazsa yada yeni koku çıkarmak için off kötü bi şey tabi:(

gloria odunsu,(favorim) bayanssulusmile
sensi odunsu-oriantal, (favorim) bayanssulusmile
pour femme odunsu,
thurt odunsu,
attarction odunsu-çiçeksi,
alien odunsu-oriantal,
amour.......

DENE HASTASI OLUCAKSIN

dün aldım obsession secret br tane daha :17:.Watsons 'da vardı.Acaba bayat olabilr mi diye kontrol ettim tabii satın aldıktan sonra :p.Çok mis yani istediğim gibi kokuyor .Aslında bu kokuyu uzun süre yumuşak baharatlı bir parfüm diye kodladığmı farkettim.Ama ağaç ,çam , odunsu kokulardan aslında.Tütün kolonyasıyla noa parfümün ya da bulgari blue nun karışımı gibi diyebilirim.Odunsu koku sevenler bu parfümün testrını denesinler derim.İçinde Mısır Yasemini ,Fransız portakalı çiçeği ve sümbülteber ??? varmış.

Armani White odunsu bir koku. Dpde var ama. Gerçeği yokmuş piyasada.
Kereste gibi kokuyorsun sıkınca.

nihayet denedim dp de armani white ı güzel koku ama çok hafif durdu bende ya hemende uçtu:14: obsessionla truthu denemek istedim onlar yokmuş lovely de yokmuş orda..bide çalışan kız pek anlamıyordu parfümlerden sinir oldum odunsular dışında armani code la hugo boss denetti code u beğenmedim rahatsız edici bir tatlılığı var ama orjinaline çok benziyo..hugo bossu beğendim ama fresh bi kokuydu orjinalinide denemiştim o da fresh gelmişti biraz bana ama yorumlara bakınca daha farklı anlatıyorlar benim tenimde öyle durdu demekki.

Back