• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel odunsu bir koku arıyorum..??

peachblush

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
217
3
118
Antalya
arkadaşımın bir parfümü vardı d&p den almıştı ahh o kadar güzeldi kii! odun kokusuymuşş:) sonra görüşemedik bir daha şimdi o kokuyu bulmaya çalışıyorum dp ye gideceğim ama seçenekleri aza indirmek istiyorum yani o kadar odunsu parfüm var ki hangi birini deneyeyim:( kokuyu tarif etmeye çalışcam belki kullananınız vardır ya da önereceğiniz kullandığınız güzel bi odunsu koku vardır. mis gibi bir odun kokusuydu gerçekten hani böyle acı çok yoğun değil arkadan ekstra çiçek kokusu falan gelmiyo sanki yapışıp bir ağac gövdesi kokluyosunuz gibi ama o kadar tatlı bi koku kii...(şekerli kesinlikle değil) çok yaygın bir koku değil ama özel bi koku olduğu belli orjinali de kesin vardır diye düşünüyorum ve eminim iyi bi markadır. umarım anlatabilmişimdir kokuyu bulmak ümidiyle önerilerinizi bekliyorum:)

Son düzenleme:
bu tarifime burnunda bi koku canlandıysa aynı kokudur belkide:) birine anlatınca bakıyolar öyle o nasıl bi koku diye koku zevkleri çok farklı gerçekten benim çiçek kokusu dediğime işte ağaç kokusu diyen oluyo..inşallah senin gibi böyle bi koku bilen vardır çok güzeldi ya ah bi bulsam :(

ilgin için teşekkür ederim:) ya hangi dp ye girsem sinir olup çıkıyorum 2 3 kokudan sonra istediğini bulamayınca surat yapıyolar sonra başka koku söylüyolar bu çok güzeldir şu şöyledir bilmem ne. odun kokusu yerine çiçek gösteriyolar yada çok acı odun kokularını. koku denetmeye tenezzül etmeyenler de var bulamayız öyle bi koku numarasıyla gelin diyolar:/ o yüzden deneyebileceğim bi kaç marka olsa kolaylaşır işim...

odunsu mu kocan için mi bu koku (şaka :1:)
ben misk, amber ve gül kokusu sürdüğüm için parfüm bilmem ama şaşırdım bu kokuya ilk defa duydum da

:)) iyi fikirmiş:))

doğal kokular da güzel bence..ama bu parfümü bulmayı çok istiyorum çok klişe bir tabir varya imza koku diye hah işte bu öyle bi koku olabilir benim için:)) çok bilinmiyo gerçekten bu koku türü daha çok çiçek meyve kokuları bilinir ama ben tatlı odunsu kokuları seviyorum..

Son düzenleme:
çok afrodızyak odunsu bır koku var şahane ama fazla sıkmadan kullanılmalı.Azzora kırmızı şişe.Yazın kullanılmaz sonbahar ve kış için harıka deneyin derim bir fıs yeter:):16:

çok afrodızyak odunsu bır koku var şahane ama fazla sıkmadan kullanılmalı.Azzora kırmızı şişe.Yazın kullanılmaz sonbahar ve kış için harıka deneyin derim bir fıs yeter:):16:

Kesinlikle katılıyorum, azzora'nın erkeğini ben nişanlıma aldım.
Mavi şişe, tavsiye ederim. Çok beğendi o da... :16:

canım bu markanın 2 tane mavısı var.Sen hangısını söyledin erkek için.

Azzora Chrome, kesinlikle tavsiye ederim!
Beyaz tenli bir erkek için, gayet ideal bir yaz kokusu... :34:
Ferah ve temiz kokuyor, ama aldığıma pişmanım yani, göz göre göre olacak şeymi yahu... :9:

çokmu güzel kokuyor merak ettim canım ya:)

Bana göre çok güzel kokuyor gerçekten, özellikle dediğim gibi yaz aylarında ideal.
Herhangi bir alışveriş mağazasına gittiğinde kokusunu deneyebilirsin, fikir edinmek için.
Fakat tabii kokular kişilerin zevklerine göre değişir, benim hoşuma giden birşey senin hoşuna gitmeyebilir.
Ama bir dene derim :34:

Bana göre çok güzel kokuyor gerçekten, özellikle dediğim gibi yaz aylarında ideal.
Herhangi bir alışveriş mağazasına gittiğinde kokusunu deneyebilirsin, fikir edinmek için.
Fakat tabii kokular kişilerin zevklerine göre değişir, benim hoşuma giden birşey senin hoşuna gitmeyebilir.
Ama bir dene derim :34:

ilk fırsatta deneyip yorumumu yazarım tamam:)

teşekkür ederimm:) azzaro'nun kırmızı şişeli visit diye bir parfümü var diye hatırlıyorum o mu? nerde bulurum bunu peki nerde vardır?

teşekkür ederimm:) azzaro'nun kırmızı şişeli visit diye bir parfümü var diye hatırlıyorum o mu? nerde bulurum bunu peki nerde vardır?

evet o dediğin
türkiyedeki buyuk mağazalarda mevcut canım bulabllırsın ama dediğim gibi yazın kullanılmaz:)

Son düzenleme:
bunlar da benim sevdiğim hem çok pahallı olmayan hem de yazın da kullanılabilecek odunsu kokular
$marcel.png oriflame den marcel

Son düzenleme:
Back