güzel mi?

wooer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
174
1
46
İstanbul
yaptırdım. oldu bitti :)

Eklentiler

• $gdg.webp
    $gdg.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
kasasını siyah deri, diğer kısımları kırmızı düşünüyorum. siyah perde. siyah gri karışık bir halı alırım diye düşünüyorum.
lütfen gerçek fikirlerinizi söyleyin.

bencede yakışmaz canım..bezı renkler vardır gayet asil durur ama başka bi renk eklenince tüm asaletini yitirir. söylediğiniz şekli ben pek hoş sanmıyorum

ben sahsen kirmizi siyah gri pek sevmiyorum ama bu tercih meselesi.
bu takim bu rengiyle gayet guzel durmus.

madem gerçek fikirlerimizi söylüyoruz ben artık bıktım bu siyah kırmızı beyaz gri renklerden evim güzel evimde hemen her evi gördüm çoğunun ya salonu ya mutfağı kırmızı beyaz siyah artık bıkkınlık geldi bence dinlendirici ferah bi renk seç evine bu eşyalara bi dünya para verilip alınıyor sonra da ha deyince değiştirilemiyor o anlık moda şeylerden değilde devamlı kullanılacak modası geçmeyecek renkler mobilyalar al bence bu koltuk çok güzel rengi de çok hoş dingin ferah ama kullanış açısından oturma kısımları biraz daha koyu olursa leke falan olması açısından diyorum yani yoksa bu halleri de çok hoş..

kasasını siyah deri, diğer kısımları kırmızı düşünüyorum. siyah perde. siyah gri karışık bir halı alırım diye düşünüyorum.
lütfen gerçek fikirlerinizi söyleyin.

EVKUR un koltukları. aynısı halam yaptırdı geçen ay. deri kısımları bakır rengi kumaş yerlerini ise orta koyulukta bir kahve tercih etmişti ama bana gre koyu . en güzeli modelin üzerindeki orjinal rengi sepet örgüsü sütlü kahve derisi ve vizon rengi kumaşı var. ben bu takımı kırmızı siyah kesinlikle düşünemıyorm çok çirkin olur. ayrıca çok göz cırmalar. arıtk ehrkesin evinde bir kırmızı-siyahtır gidiyor. güzel takımı boğucu hale getirmeyin derim ben :) yakından görünüşü cidden çk soft resimelrde çok belli olmamış ama .

Back
X