Güzel Kuran’da gecen kız erkek isimleri

israaa00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2020
71
13
30
Kız ve erkek Kuran’da gecen isimler ve anlamları güzel olan ısımlerı yazabılır mısınız ? Şimdiden teşekkür ederım cevap veren kişilere 🥰🥰

Kız ve erkek Kuran’da gecen isimler ve anlamları güzel olan ısımlerı yazabılır mısınız ? Şimdiden teşekkür ederım cevap veren kişilere 🥰🥰
14 haftalık hamileyim erkek olursa
Ömer Hamza
Hüseyin Ali
Ya da Ahmet Sait koymayı istiyorum tabi bir Urfalı olarak hemşehrisi olduğum Hz İbrahim'in ismini de düşünüyorum 😊
Kız olursa
Amine Meva
Aişe çok severim
Daha düşünüyoruz kız isimlerini 😊💞

İsim oneremeyecegim ama sirf kuran da geciyor diye anlamini arastirmadan cocugunuza isim koymayin demeye geldim.
Mesela aleyna Kuran da geciyor ama bir manasi yok arapcada bir harf.
Ve ya hüma bir zamir. hic bir manasi yok.
Genel olarak da boyle manasi olmayan harfler veya heceler cennette bir bahce veya irmak ismi oluyor.
İstiyorsaniz Kuran da gecen bir isim koyabilirsiniz ama onemli olan manasinin guzel olmasi ismin Kuran da gecmesi sart degil.

Güzel isimlermiş 🤲
İsim oneremeyecegim ama sirf kuran da geciyor diye anlamini arastirmadan cocugunuza isim koymayin demeye geldim.
Mesela aleyna Kuran da geciyor ama bir manasi yok arapcada bir harf.
Ve ya hüma bir zamir. hic bir manasi yok.
Genel olarak da boyle manasi olmayan harfler veya heceler cennette bir bahce veya irmak ismi oluyor.
İstiyorsaniz Kuran da gecen bir isim koyabilirsiniz ama onemli olan manasinin guzel olmasi ismin Kuran da gecmesi sart degil.
ben aslında sızın dedıgınız gıbı duydum kuranda gecmesı şart deyılmıs manası güzel olsun dıye duymuştum 👏 teşekkür ederım verdıgınız bılgı için

Güzel isimlermiş 🤲

ben aslında sızın dedıgınız gıbı duydum kuranda gecmesı şart deyılmıs manası güzel olsun dıye duymuştum 👏 teşekkür ederım verdıgınız bılgı için
cennette bahce veya irmak ismi derken uyduruyorlar demek istemistim yanlis anlasilma olmasin o noktada 😊

X