Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
14 haftalık hamileyim erkek olursa Ömer Hamza Hüseyin Ali Ya da Ahmet Sait koymayı istiyorum tabi bir Urfalı olarak hemşehrisi olduğum Hz İbrahim'in ismini de düşünüyorum Kız olursa Amine Meva Aişe çok severim Daha düşünüyoruz kız isimlerini
İsim oneremeyecegim ama sirf kuran da geciyor diye anlamini arastirmadan cocugunuza isim koymayin demeye geldim. Mesela aleyna Kuran da geciyor ama bir manasi yok arapcada bir harf. Ve ya hüma bir zamir. hic bir manasi yok. Genel olarak da boyle manasi olmayan harfler veya heceler cennette bir bahce veya irmak ismi oluyor. İstiyorsaniz Kuran da gecen bir isim koyabilirsiniz ama onemli olan manasinin guzel olmasi ismin Kuran da gecmesi sart degil.
14 haftalık hamileyim erkek olursa Ömer Hamza Hüseyin Ali Ya da Ahmet Sait koymayı istiyorum tabi bir Urfalı olarak hemşehrisi olduğum Hz İbrahim'in ismini de düşünüyorum Kız olursa Amine Meva Aişe çok severim Daha
İsim oneremeyecegim ama sirf kuran da geciyor diye anlamini arastirmadan cocugunuza isim koymayin demeye geldim. Mesela aleyna Kuran da geciyor ama bir manasi yok arapcada bir harf. Ve ya hüma bir zamir. hic bir manasi yok. Genel olarak da boyle manasi olmayan harfler veya heceler cennette bir bahce veya irmak ismi oluyor. İstiyorsaniz Kuran da gecen bir isim koyabilirsiniz ama onemli olan manasinin guzel olmasi ismin Kuran da gecmesi sart degil.