Güzel Kokmak

bu konuyu 5 yillik evlilik 2 minnak mucizeye sahip olan bir kadin olarak ve biraz once kizimin ogle yemegindeki domatesin sicradigi bir omzumda da oglumun sabah kusmugunun kaldigi tshirtimle okuyorum... kokuyu siz dusunun...
Ben de bu sıcakta 9 aylık hamile, fazladan 15 kilo ile, 2 yaşında çocuğun peşinden koşmaktan 30 kere terleyip kurumuş halimle cevapladım :))
Kokmuyor olmam uykumdan feragat edip gece-gündüz duş almamdan..
2 numara gelince feragat edecek uyku da olmayacak bakalım merakla bekliyorum :))

Ayh ben Givenchy'nin Parfümü + Vucut Losyonu + Duş peeling jelini... (Very Irresistible serisinden) kullanıyorum.

3 üde çok kalıcı.
Her gün 1 ini kullanıyorum ve yatağım 7/24 her zaman miss gibi kokar...

Fakat aşırı pahalı ürünler ama çok kalıcı.

esinin yanında temiz depdorantlı girdiğinde zatn güzel kokarsın hem insanın dogal kokusu daha güzel. zatn vucuduna sprey sıkmanınistemeyebilir yatarkende.

body shop gibi yerlerden biraz paraya kıyıp vucut yağları ve losyonları alın.
Hatta beraber seçin :)
Her gün duş alın ve parfüm kullanmadan önce sıkacağınız yere vazelin sürün. Uzun süre kalıcı olur.
Bir de biz almasak bile koku üzerimizde kalıyor merak etmeyin :)

Onerebileceginiz güzel yumusatıcı varsa paylasin bizimle. Bende takintiliyim. Çok severimmmm

bu konuyu 5 yillik evlilik 2 minnak mucizeye sahip olan bir kadin olarak ve biraz once kizimin ogle yemegindeki domatesin sicradigi bir omzumda da oglumun sabah kusmugunun kaldigi tshirtimle okuyorum... kokuyu siz dusunun...
Ahajajajjgüldurdun beni. Dünyanın en güzel kokulariyla yaşıyorsun. Allah bagaslasin

ahaha ikinci de gelsin bakalim uyku neydi uyku emekti diyerek gezeceksin. :) sukur cok sukur....

Güzel kokmaktan ziyade kötü kokmama takıntım vardır. Deodorantımı çantamdan eksik etmem, Eş için en güzel koku ten korkusudur. Duştan sonra deodorant ve gir yatağa
Ayrıca her parfüm her tende kalıcı olmayabiliyor. Kendi kokunu zamanla bulacaksın, arkadaşların önerilerini de bir değerlendir istersen.
Mutluluklar dilerim

yemek yaptıktan sonra mutlaka duş alırım (günde 2 kere yemek yaptıysam 2 kere duş, yaz kış farketmez.
the body shop vucut kremleri ve spraylerini kullanıyorum memnunum, buram buram kokmuyor ama hoş, temiz kokuları var.
bir ara eyüp sabri tuncerin body splashları vardı müthiş kokuyorlardı ama artık yoklar maalesef...

Söyleyenler olmuş, vücuda krem/parfüm tarzı şeyler sıkmak iyi hoş da tadı fena oluyor yani.. İnsanın kendine has kokusu var ya o daha güzel bence.. Ben eşimin kendi kokusuyla uyumayı çok seviyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…