Bebek Çocuk Odası Dekorasyonu Güzel kızmın odası

seyhanece

Güzel kızım benim
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
179
5
Günaydın Arkadaşlar

1 ay a yakındır kızmın odası ile uğraşıyorum . hala da bitiremedim ama bitmeden sizinle paylaşıp fikir almak istedim , perde seçemedim cam biraz büyük karar veremedim sadece pembe renk fon mu yapsam resimdeki sade tülün üstüne yoksa tül alsam mı , duvar süslerini çokmu abartmışım sizce bana kalsa daha süslüyorum ama eşim çok oldu diyor. işte güzel kızımın odası

$Fotoğraf0171.jpg $Fotoğraf0169.jpg $Fotoğraf0168.jpg $Fotoğraf0166.jpg $Fotoğraf0165.jpg $Fotoğraf0159.jpg $Fotoğraf0160.jpg

pembe-gri en sevdiğim renk iklilerinden...oda da çok hoş olmuş

tek eleştirim yatağın üzerindeki cibinlik...ben olsam onu koymazdım...ya da düz bir şey koyardım...

güle güle büyütün kızınızı güzel odasında.....

pembe-gri en sevdiğim renk iklilerinden...oda da çok hoş olmuş

tek eleştirim yatağın üzerindeki cibinlik...ben olsam onu koymazdım...ya da düz bir şey koyardım...

güle güle büyütün kızınızı güzel odasında.....

Teşekkür ederim .. cibinliği perde yaptırırsam onun takımı olarak yaptırırım diye düşünüyordum hep ama olmadı takımın cibinliği kullanıyorum bende perde yaptırırsam değiştirmeyi düşünüyorum aslında

Merhabaa

Bebeğinin odası güzel olmuş ,Allah sağlıklı sıhhatli bir yaşam versin miniğine.Ben senin yerinde olsaydım beşiğin olduğu duvarı yeni trend olan duvar kağıdı yapardım, beyaz üzerine toz pembe desenleri olan kağıt tercihim olurdu. Bu şekilde odanın uyku bölümü ayırmış olurdun. Daha fazla pembe kullanma tülünü ve cibinliğini beyaz seç ki odayı kapatmasın biraz ferahlık ve aydınlık getirsin ayrıca daha da süsleme sonradan daha değişik şeyler gözüne çarpınca onları koyarsın.

Minik askılık süper yaaa ona bayıldım.

Merhabaa

Bebeğinin odası güzel olmuş ,Allah sağlıklı sıhhatli bir yaşam versin miniğine.Ben senin yerinde olsaydım beşiğin olduğu duvarı yeni trend olan duvar kağıdı yapardım, beyaz üzerine toz pembe desenleri olan kağıt tercihim olurdu. Bu şekilde odanın uyku bölümü ayırmış olurdun. Daha fazla pembe kullanma tülünü ve cibinliğini beyaz seç ki odayı kapatmasın biraz ferahlık ve aydınlık getirsin ayrıca daha da süsleme sonradan daha değişik şeyler gözüne çarpınca onları koyarsın.

Minik askılık süper yaaa ona bayıldım.

Çok Teşekkür ederim . bi yerde okumuştum uzmanlar duvar kağıdı önermiyor bebek odalarında hatta boyanın çok iyi secilmesi gerekiyormuş o yüzden bende kağıt yapmadım gerçi kağıtlarında bebek odalarına uygun olanı çıkmıştır eminim.

X