Doğuma Hazırlık Güzel Kızıma isimler ve Sorunlar..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Benim Kararsiz Kaldigim isimler :)

• ECE

OY: 18 30,0%
  • ZEYNEP

OY: 20 33,3%
  • BÜŞRA

OY: 2 3,3%
  • NİSA

OY: 14 23,3%
  • MERVE

OY: 6 10,0%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
Böle seyler bazen gercekten kafami karistiyior hmm.. gercekmi degilmi diye cünkü dogruluk payi var yigenim Nisada cok yaramazdir ama yetistirmedenmi bu yoksa bu gercekten isimle mi alakali ? Yoksa tesadüfmü cünkü Peygamber efendimizin s.a.v kizinin ismide Zeynep ve babasina basina buyruk davrandigini zannetmiyorum cnm ama sanada hak veriyorum cünkü bazen gercekten bu isimle kisilerin cogu ayni kisilige sahip oluyor hmm...

zeynep ela nasıl bende kızıma bu ismi düşünüorum:16::16::16::49:

zeynep ela nasıl bende kızıma bu ismi düşünüorum:16::16::16::49:

Kısa ve öz isimleri hep severim Zeynep ismi harika bi kurtuluş bizim icin Sefaat hakkını vermis oluyoruz..

Zeynep isminin yannina bu tür isimler cok yakisiyor..

Zeynep Ela. Zeynep Nisa. Zeynep Eda. Zeynep Naz. Zeynep Ece.

Bence cok hoş bi isim :)

Zeynep ismi çok güzel.. Eskimeyen bir isim. Manasıda çok güzel.

Nisa ismini hiç bir zaman beğenemedim.

Büşra, Merve inanılmaz çok var zaten. Nereye başınızı çevirseniz Büşra ya da Merve. Özellikle Zeynep in yanına bu isimlerden koyarsanız güzel olmaz.

Madem eşinizde beğeniyor Masal Zeynep i neden düşünmüyorsunuz.:42:

Masal ismi bu aralar inanılmaz güzel geliyor bana.

Zeynep ismi çok güzel.. Eskimeyen bir isim. Manasıda çok güzel.

Nisa ismini hiç bir zaman beğenemedim.

Büşra, Merve inanılmaz çok var zaten. Nereye başınızı çevirseniz Büşra ya da Merve. Özellikle Zeynep in yanına bu isimlerden koyarsanız güzel olmaz.

Madem eşinizde beğeniyor Masal Zeynep i neden düşünmüyorsunuz.:42:

Masal ismi bu aralar inanılmaz güzel geliyor bana.

Eşimde cok begeniyor Masal ismini..

Kendisinin aklinda 4 isim vardi simdi 5 oldu :)

MASAL
HAYAL
İNCİ
ÖYKÜ
birde
ESİLA

:))

Madem ikinizin de isteği olacak anlamca birbirine uyan 2 ismi kullanın yani "İnci Zeynep". İnci değerli bi taş Zeynep ise mücevherler değerli taşlar anlamına geliyor. Böylece çocuğunuz anlamca aynı olan isimleri taşır kişilik sorunu yaşamaz.

Madem ikinizin de isteği olacak anlamca birbirine uyan 2 ismi kullanın yani "İnci Zeynep". İnci değerli bi taş Zeynep ise mücevherler değerli taşlar anlamına geliyor. Böylece çocuğunuz anlamca aynı olan isimleri taşır kişilik sorunu yaşamaz.

Haklisin aslinda birde benm bir sorum olucakti böyle isimlerle kişilik tablosu diye birsey var mi? ben aradim googlede bulamadim :)) merak etmistim..

Sadece Zeynep mi koysak acaba :)

Zeynep başlı başına güzel bi isim. Açıkçası ek bi isme gerek yok. Her ne kadar şu sıralar herkes zeynep ismini veriyor olsa da kulağa hoş gelen bir tınısı var.
Zeyn değerli mücevher süslemek ziynet eşyası anlamına geliyor.
Eb ise baba anlamında kullanılıyor.
Dolayısıyla babasının değerlisi babasının kıymetlisi gibi anlam kazanıyor.
Hadi artık karar ver :) Kararını yazmayı unutma ;) Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah.

Zeynep başlı başına güzel bi isim. Açıkçası ek bi isme gerek yok. Her ne kadar şu sıralar herkes zeynep ismini veriyor olsa da kulağa hoş gelen bir tınısı var.
Zeyn değerli mücevher süslemek ziynet eşyası anlamına geliyor.
Eb ise baba anlamında kullanılıyor.
Dolayısıyla babasının değerlisi babasının kıymetlisi gibi anlam kazanıyor.
Hadi artık karar ver :) Kararını yazmayı unutma ;) Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah.

Ne kadar muhteşem !!! Bu Gercekten dogru mu ??? ben nette bir iki yerde okudum ama başka bir kaynak var mı bu konuda cnm ?

Ne kadar muhteşem !!! Bu Gercekten dogru mu ??? ben nette bir iki yerde okudum ama başka bir kaynak var mı bu konuda cnm ?

:) evet gerçekten güzel bi anlamı var. Babasının kıymetlisi olur ya zaten bütün kız çocukları :)

OSMANLICA - TRKE SZLK, LGAT, ESK L BRMLER DNTRC
Ben bu siteden bakıyorum isimlere. Güvenilir bi kaynak.
Zeyn ve eb ayrı araştırılıyor zaten.. Verdiğim sitede zeyneb olarak araştırınca anlamı:
1. Eski fetva metinlerinde kadını temsil eden isimlerden
biri. 2. Gül. (Bak: Hatice)

:) evet gerçekten güzel bi anlamı var. Babasının kıymetlisi olur ya zaten bütün kız çocukları :)

OSMANLICA - TRKE SZLK, LGAT, ESK L BRMLER DNTRC
Ben bu siteden bakıyorum isimlere. Güvenilir bi kaynak.
Zeyn ve eb ayrı araştırılıyor zaten.. Verdiğim sitede zeyneb olarak araştırınca anlamı:
1. Eski fetva metinlerinde kadını temsil eden isimlerden
biri. 2. Gül. (Bak: Hatice)

insALLAH cnm bnm insALLAH :)) Ne güzel ya cok hosumma gitti benm :))

Back