Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar . Normal Doğum merak edenler için yazıyorum . Bugün 5. Günümüz. Kızımın topuk kanı için sağlık ocağına gittik. İlk 4 gün dikişlerim çok sızlıyordu. Kasık ağrım ve adet ağrısı gibi ağrım vardı . Bugün yürümem düzeldi şükür sıZlama sadece oturup kalkarken oluyor yürürken sorunum yok. Hala temkinli oturup kalkıyorum. İlk kızımda 3. Gün gezmelere gitmiştim sadece Dr kesiği vardı 3 dikiş. Bunda Dr kesiğim yok Bebeğimin çıkarken yırttığı dikişlerim var biraz fazla. Dr la görüştüm söylediğine göre Dr yırtığı daha erken iyileşirken doğal yırtık daha geç iyileşirmiş . Her wc den sonra batikonu kaynamış ılımış suya döküp pamukla bolca pansuman yapıyorum ve mutlaka ılık su işe taharet yapıyorum . Dr pomad krem vermişti dikişlerime sürüyorum . Batikon kuruluk yaparmış tel başına. Bugün eşim ve bebişlerimle yemeğe gidicez çünkü iyiyim çok şükür artık. Ağrım kalmadı . Günlük işlerimi yapıyorum ilk günden beri. Büyük tuvalete çıkamama sorunum vardı ilk doğumumda da olmuştu. Kabız değilim ama çıkMaya ödüm kopuyordu . Dikişe bişey olcak korkusu ile. İlk kızımda tam bi hafta tuttum tuvaletimi çıkmadım artık ağrıdan duramaz olunca çıkmıştım bunda bi cesaret 3. Gün çıktım şükür . Hergün çıkıyorum artık. Acı sızı Yok pskolojil bi korku. Çiş yaparken yanma olmuyor hiç ilk gün bile. Ama korkudan iki gün ayakta işedim o ayrı
Canım çok sevindim aklım sendeydi Allah hayırlı uğurlu etsin. Merak ettiydim bebek den fırsst bulamadım ki girip bakim :) bebek uykuya hasret bıraktı ya