Canım benim yA tebrik ederim allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun inşallah darısı bizlereSaat 18:25 te güzel kızım kollarımdaydı ve suni sancının normal sancıdan tek farkı suni sancının yarım saatte işi hızlandırdığını kadar normal sancıyı saatlerce çekersin. Korkulacak hiç bişey Yok. Sütüm geldi hemen şükür. :)
Allah analı babalı büyütsùn gözlerim doldu okurken allahım hepimize yaşatsın o mutlu günüSaat 18:25 te güzel kızım kollarımdaydı ve suni sancının normal sancıdan tek farkı suni sancının yarım saatte işi hızlandırdığını kadar normal sancıyı saatlerce çekersin. Korkulacak hiç bişey Yok. Sütüm geldi hemen şükür. :)
Canım gözün aydın Hayırlı olsun sürekli takip ediyodum seni boşuna doguramayacam diye endişlenmişsin bak oldu işte :) benimde bebegim olmuyo darısı benim başıma inşallah bende senin gibi anlatabilirimRAbbim hepinizi bi avazda kurtarsın hep dua ettim bebeği olmayanlar için hamileler için inş kolayca kurtulutsuuux sizde. Benim iki minnoş oldu evde büyük kızım çok ilgi istiyor haliyle giremiyorum çok fazla . Hepinizden Allah razı olsun iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Normal Doğum yaptığım inçin çok mutluyum bu Arada. Bunu soranlara tek söyleyeceğim şuan büyük kızım kucağımda küçük yanımda ben ikisine koşabiliyorum çok şükür. Dikişlerim düne göre biraz daha iyi. Ama dayanılmaz değil asla. Rabbim en hayırlı olanı nasip etsin
Hadi gozun aydin bak minigin ne guzel anne karnindan sonuna kadar faydalandi :) darisi bizim basimiza. Dikis kisminda cok mu aci hissediyosun? Ay acaba bende dogurdum bebegim kucagimda yazabilcek miyim.. tek istegim kolay bi dogum ama dr lar bile ilk bebek zor olur diyolar. Allah im yardım etSaat 18:25 te güzel kızım kollarımdaydı ve suni sancının normal sancıdan tek farkı suni sancının yarım saatte işi hızlandırdığını kadar normal sancıyı saatlerce çekersin. Korkulacak hiç bişey Yok. Sütüm geldi hemen şükür. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?