Güzel kadınlar beni de güzelleştirin (:

ya yok o kadar vermem zaten ordaki çantaları fikir olsun diye kydum...avondan parfüm gelir bu hafta veya haftaya cumartesi çıkıcam alışverişe de yalnız bi prob. var beyaz bi pant. alcam dedim aneme tutturdu olmaz diye :KK43::KK43::KK43:

bihteri çok fazla seyrediyorsun sanırım bence çok çok yanlış bu marka takıntılı fikirler herşeyde bir marka ne gerek var kışın beyaz pantolon çok çok iğrenç üzerinede kırmızı ne giyersen giy hiç yaşına uygun değil hem büyük gözüküp yada okuldaki herkes öyle giyiniyor diye senin bu takıntın çok yanlış onlar atlasa bir uçuruma sendemi peşlerinden gideceksin bence bu saçma sapan takıntılarla aileni üzme mücceniz neye yetiyorsa ona yakın şeyler al yok ben çok zenginim diyorsan bile bunlar 15 yaşa uygun şeyler değil bir kot bir penye bir mont neyinize yetmiyor bilmem........

bihteri çok fazla seyrediyorsun sanırım bence çok çok yanlış bu marka takıntılı fikirler herşeyde bir marka ne gerek var kışın beyaz pantolon çok çok iğrenç üzerinede kırmızı ne giyersen giy hiç yaşına uygun değil hem büyük gözüküp yada okuldaki herkes öyle giyiniyor diye senin bu takıntın çok yanlış onlar atlasa bir uçuruma sendemi peşlerinden gideceksin bence bu saçma sapan takıntılarla aileni üzme mücceniz neye yetiyorsa ona yakın şeyler al yok ben çok zenginim diyorsan bile bunlar 15 yaşa uygun şeyler değil bir kot bir penye bir mont neyinize yetmiyor bilmem........

dünyada bihter karekterinden başka bnişi yok sanki..aklıma hiç bihter gelmemişti..okulda zaten forma giyiyorum diğerleri de beni entere etmiyo..hem ben çok öyle karda çamurda yürümüyorum ki genelde arabadayım .özentilik yapmıyorum yani (:-) :kahve:

Bence beyazın üstüne kırmızı giyme ya...Çantalarda güzelmiş biraz kadınsı ama güzel biz ne desek sen alıcaksın o yüzden al gitsn hevesin gitsin en azından ..(=

ben 15 yaşındayken takıodum çakma LV karanfilden almıştım ben dehihoyyyt 22me geldim hala durur dolabmda herkeste çok beğenirdi,benimkide beyaz üstüne renkli desenliydi,küçücüktü ama dünyayı sığdırıdım sen de öle bişe alabilirsin canım,kahverengli olanında küçük çapraz takılanlar var ya onlarda vardı onda çok severdim öle bişey de uygun olur zemuszemus çok büyük olammak şartıyla küçük şirin bişeler yaşına gider die düşünüorm opuyorumnanaktan:eek:
beyaz pant. napcaksın şimdi kış günü ankaranın ayazında,kendine güzel bi kot al ya da kadife bi pantalon krem rengi,gri fln olabilir mesela hem herşeyle uyar ..beyazı yazın alırsın daa kard çamurda kışın alıp beklemesin dolabında daha elzem bi pant. al canım benim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ya beyaz pantolonun yazı kışı olmaz bence ben kahve botlarımla kahve kemerimle kombinliyorum çok da güzel oluyor üstelik en yakın arkadaşım bile benden özenip daha yeni beyaz pantalon aldı :) okulda da tek tük görmeye başladım. benim yarattığım akım oralara gelmeden sen de orda bi akım başlat tatlım :) artık şu şu zamanda giyilmez diye birşey yok çünkü herşey moda. hatta ne kadar absürdse o kadar moda :)
ayrıca moda herkesin giydiğini giymek değil bence içinden ne giymek geliyorsa onu giy. bak ben lise 1de erkek kot pantolonu almıştım senelerce de giydim hala daha da giyiyorum ama zırt diye boyfriend jean diye bişey çıktı şimdi ortaya millet özenip aldım sanıyor :)

biz 15 yaşındaykene :)
en azından herşey daha anlamlıydı daha değerliydi daha güzeldi .içim kabardı sabah sabah...

su marka takıntısını anlamam
eskıden ayıptı marka gostermek baskalarına nıspet yapmak sımdı moda oldu
marka gıymelerının manası ben zengının bana saygı duy ımajı mı yaratmak acaba
bence zengınlık sadece kagıtparcası denılen seylerın sahıbı olmaktır
kısılık kabılıyet yetenek ıyılık dostluk denen degerler daha önemlidir
ah gencık nereye gıdıyor boylee

yaşının taşıyabileceği kıyafetleri giymezsen kendini komik duruma düşürürsün. opuyorumnanaktan

niye kizin fikirlerine direk karsi cikyosunuz istiyo ve begeniyosa alsin
yasla canta markasi arasinda nasil bi bag kurduysaniz artik
ben 15 yasindaykende takardim daha once begensem oncede alirdim hic annem yasin kucuk bunlar buyunce alinir demedi
gerci ben taklit alinmasina karsiyim
sonucta herkes aldiktan sonra kotu olyor ve bellide oluyor zatn cakmalar ama madem annen almiyor cakmasini ama genede iyi duran bi modelini bul al

Son düzenleme:
yasına gore çok pahalı ve fazla ağır seler ıstıyosun ınun yerıne çok daha guzel seyler bulabılrsın:

X