Güzel kadınlar beni de güzelleştirin (:

cemre25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
1.681
18
Ben şimdiye kadar pek takmazdım giyimime.Ama şu sıralar biraz kokoşum herşey için.

15 yaşındayım,yaşıtlarıma göre daha küçük gibi duruyorum ama bunu dert etmiyorum hihoyyyt

Kumralım .En sevdiğim renk KIIIRMIIZII .Haftaya alışverişe çıkıcam sizden bi yardım istiyim dedim.

Öncelikle beyaz bir pantolon kırmızı herhangi bi üst vede bi ceket almak istiyorum.

Bot ta almam lazım.Ugg botu eskiden sevmezdim ama şimdi sevmeye başladım.Ama okuldaki her kızda bi ugg.Pembe örmeli bi ugg ı beğenmiştim ama alamam.Çok param olsa alırdım her rengini.

Şu botu da beğendim

http://www.kadinlarkulubu.com/ayakkabi-cizme-terlik/326694-gri-suet-botlar-sizce-guzelmi-yardim.html

E takı falan da almak istiyorum.

Vakko ve Louis Veitton çantaları çook beğendim.

http://urun.gittigidiyor.com/LOUIS-VUITTON-MINI-ALMA-WHITE-BEYAZ-1YTL_W0QQidZZ21903497

http://urun.gittigidiyor.com/LOUIS-VUITTON-MULTICOLORE-KEEPALL-SIYAH-45-LIK_W0QQidZZ20878312

vede işte o bayıldığım çanta...Louis Vuitton LV Monogram Canvas Boetie MM Bag, #17791212 Gittigidiyor.com

Biraz da kilo versem çok güzel olcam.Önerilerinizi bekliyorum.

Yalnız o çantaları annem almaz bana e kendi param da yetmez .Mecbur taklitlerini alcam.Ankarada o en son gösterdiğim çantayı gören varsa lütfen yazsın buraya ya da özel mesaj atsın.

Önerilerinizi bekliyorumyerimseniben

canim 15 yasindasin daha ne gerek var öyle pahali cantalara ..
büyünce alirsin .. bosver .. :)

ben 15 yasindayken Louis Vuitton nedir bilmezdim :KK70: :KK70:

15 yaşındasın Louis Vuitton ne alaka ya? daha cici şeyler beğenmeye çalış bence. :eek:lmaz:

bncede yaşının getirdiği doğallık en güzelidir...
bak bnmde yaşım daha küçük 17yim ama doğal olmak bu yaş için en güzeli.. bnce öle marka konusunda da takıntılı olma kendine ve yaşına yakışanı giy yeter.. sadece kendi fikrim ama umarım kızmazdın:-)

Louis vuittonu alıcak parayı öncelikle bulamazsın bence..
Yani öğrenci halinle aylarca para biriktirmen gerekir ki pahalı çantalar aldığın kıyafetler seni güzelleştirmez..
Güzelleştirmekten kastın giyim tarzını değiştirmek sanırım..

Louis vuittonu alıcak parayı öncelikle bulamazsın bence..
Yani öğrenci halinle aylarca para biriktirmen gerekir ki pahalı çantalar aldığın kıyafetler seni güzelleştirmez..
Güzelleştirmekten kastın giyim tarzını değiştirmek sanırım..

kısaca özetleyivermişsin canım.bence de yani.

15 yaşındayken ,belimde bir bel çantası içinde sakız çikolata ,sokakta ip atlardım ..ahh ahh louis vuitton da neymiş ...gençlik dünyaya dönün ..

canatalar hoşda bi tanesinin fiyatı 239 tl vermem ben o parayı ona ya :)

dipnot olarak belirtmek istedim birinci derecede cakmasının fiyatı 100 ile 300 civarıdır kesinlikle o fiyata orjinal bulmanız mümkün değil en düşük orjinal Louis Vuitton çantasının fiyatı 500 dolardan baslar 3500 dolar kadar çıkar

ben sizin gibi düşünmüyorum altına converse üstüne t_shırt ve Louis Vuitton çanta harika olur özelden sana yardımcı olabilirim cnm

Son düzenleme:
Bende 17 yaşındayım seviyorum böyle şeyleri heveslenmiş o da alsın işte (=
Ben burda çakmasını buldum 60 tl ye çok güzel hem geniş te..almayı düşünüyorum...
Benm beğendiğim kahve tonlarında biraz daha sade sende böyle birini alabilirsin yaşına uygun tatlım zemuszemus

Benim beğendiğim çantalarıda beyaz üzerine renkli desenleri olan çanta.ama onu koymamışım.kendi paramı kendim kazansam bile bu kadar pahalı bişey alamam diye düşünüyorum alırsam pazardan alcam zaten yada karanfilden herangi bir çanta cevaplarınız için teşekkür ederim...bot olarak ne öneririsiniz?

Son düzenleme:
20im.. ve daha bu sene yeni kullanmaya başladım böyle çantalar..LV diil ama burberry aldım.. aşkı memnuda bihter mi ne varmış onun çantasıymış ..izlemem bilmem.. girdim.. burberry speedy istiorum dedim..bihter çantası mı dedi..hey allahım ya dedim.. :/
bencede ablacım..
yaşını yaşa biraz...
boşverr..
zamanı gelince emin ol bıkcaksın bu tantanalardan zaten

Arkadaşlar, Ankarada yaşıyorum ve mütevaziliği bir yana bırakırsak ne nerede uygun aşağı yukarı biliyorum. Çantalardan konuşmuşsunuz, AnkaradaBahçelide cadde üstünde bir yer var, adı yok:) Ama bu Kamil Koçun şubesinin yanınd aolması lazım, ordan aşağı iniyorsunuz, hatta çay ocağı var yanında, orada hem çok uygun (en son 20 ye almıştık) sezon çantalar bulabilirisniz. Onun dışında gerçeğinden ayırt edilmesin istiyorsanız Karum da 2. katın sağ kanadındaki en son köşe dükkanında (Sheraton girişindeki kapı yanı) bol çeşit ve sezon bulabilrisiniz fiyatlar daha pahalı ama deiğim gibi burberry de gucci de YSL de sezonda ne var ord abulabilirsiniz:KK66:

daha yasın bu tarz seyler ıcın kücük fakat sımdı bız nedesek sen dınlemıyıcen o yuzden alıs verıse cıkmadan önce bnce aklına alacaklarını koy istedıklerını belırle kafanda o zaman daha cobuk bulursun aradıgın seylerı ve daha ısıne yarar esyalar alırsın gerci beyendiğin kıyafetler o kadarda ılle buyuklerın gıyecegı seyler degıl ıyı secılmler yapmışsın begendıklerını ınşallah bulurusun bızede resmını ceker gösterırsın yenı cıcılerını
yanlız yaşın ıhtıbarı ıle sadece makyajına dıkkat etmenı önerırım bıraz hafıf tercıh edersen kımse yadırgamaz ama bı 25 yasında bırının yaptıgı makyajı yaparsan bır cok kısı tarafından beyenılmezsın bu neyapmış boyle dıye vee alış verıs lıstene guzel bırde parfum ekle kı misler gıbı kok ille kokosluk kıyafetle olmaz cunku temızlıgınede dıkkat etmelısıın hergun dus al deo kullan dişlerını fırçala o zaman temız guzel bı genç kız olursun

hayatım o çantalar sahte hiç boşuna 169 lira werme orijinal louis vitton en az 1000 dolar bunlar mlleti keklio yurtdışndan gelcek fln die

X