Bu bebek kıza benziyor :)Mrb hanimlar 11+4 olduk tahminde bulunur musunuz ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlık Guzel hamisler cinsiyet tahmini
- Konu Sahibi elifiso
- Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Doktorun ölçtüğü çizgiden net anlaşılmasa da kız gibi bence.Kızlar banada tahminde bulanabilrmisnz ve neye göre bakıyorsunuz ona göre resim atım
Bna da bakarmsnDoktorun ölçtüğü çizgiden net anlaşılmasa da kız gibi bence.
Pardon yeni gördüm başka resim atımDoktorun ölçtüğü çizgiden net anlaşılmasa da kız gibi bence.
Canım onu sana yazdım zaten. Ama çizgiden dolayı emin değilim. Kıza daha çok benzettim sadece.Bna da bakarmsn
Olur bekliyorum :)Pardon yeni gördüm başka resim atım
Geç gördüm canm k.bakmaCanım onu sana yazdım zaten. Ama çizgiden dolayı emin değilim. Kıza daha çok benzettim sadece.
Eklentiler
Burda arkası dönük yatıyor amaGeç gördüm canm k.bakma
Bunda da kıza benziyor. Eğer görüntüden kaynaklanan bir sıkıntı yoksa paralel duruyo nubu. Yani kız bebek. Ama sanırım biz kızın varmış canım inşAllah hayırlısı ile bu oğlan olur ve ben yanılmış olurum :)Peki bu
Bir de bazen erkek olsa bile bebek nubu paralel oluyo. Bu bebek kesin kız diyemiyorum çünkü çok net değil sadece kıza daha çok benziyo. Ama gerçekten emin değilim.Peki bu
Hayirlis ins.nasıl anlıyorsun önü arkası ben hiç bişey anlamıyorum valla bide renkli ultrason resmi var ama biz çözemedik ne diye kordon olabilirmi acabaPeki bu
Eklentiler
Birtek siz erkek demiştiniz herkes kiz diye yorumlamisti..bugun öğrendim oğlum olcakmiserkek cnm
aaaa çok sevindim tatlım Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin :))Birtek siz erkek demiştiniz herkes kiz diye yorumlamisti..bugun öğrendim oğlum olcakmis
Çok tsk ederimaaaa çok sevindim tatlım Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin :))
Cinsiyeti belli oldu mu bebisin kız gibi burda ama merak ettimMerhaba, ultrason görüntüsünden tahmin etmeniz için haftası önemli değilse, banada tahminde bulunur musunuz? 5+2 burda. Şimdiden çok merak ediyorum.