elifiso Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi elifiso #1 6+2 haftalık hamileyim..vallahi ilk defa burda gordum ultrason fotosuyla cinsiyet tahminini :) hadi bize de bi tahminde bulunun tskler Eklentiler IMAG1371.jpg 67,6 KB · Görüntüleme: 888
6+2 haftalık hamileyim..vallahi ilk defa burda gordum ultrason fotosuyla cinsiyet tahminini :) hadi bize de bi tahminde bulunun tskler
H haticehetice123 Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi elifiso #2 Ben 21 haftalik hamileyim hiçbişey anlamıyorum bu resimlerden doktor elimize veriyor öyle acayip acayip bakıyorum:)
Ben 21 haftalik hamileyim hiçbişey anlamıyorum bu resimlerden doktor elimize veriyor öyle acayip acayip bakıyorum:)
simeranyam defne, giray Kayıtlı Üye 4 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi elifiso #3 Kesenin bulundugu yere gore bakacak olursa kiz.. Nub belli bile degil. O yuzden nuba gore tahmin etmek icin 6 hafta daha beklemen lazim :)
Kesenin bulundugu yere gore bakacak olursa kiz.. Nub belli bile degil. O yuzden nuba gore tahmin etmek icin 6 hafta daha beklemen lazim :)
elifiso Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi elifiso #4 Aynen bakıp bakıp bisey anlamayanlardanim bende evet nub yok ortada hala...tskler yorumlariniz için
E erikcanavari Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi elifiso #5 Merhaba. Benim de ultrasonuma göre bakar mısınız?
serramina Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi elifiso #6 elifiso .!.: 6+2 haftalık hamileyim..vallahi ilk defa burda gordum ultrason fotosuyla cinsiyet tahminini :) hadi bize de bi tahminde bulunun tskler Genişletmek için tıkla... erkek cnm
elifiso .!.: 6+2 haftalık hamileyim..vallahi ilk defa burda gordum ultrason fotosuyla cinsiyet tahminini :) hadi bize de bi tahminde bulunun tskler Genişletmek için tıkla... erkek cnm
elifiso Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi elifiso #7 serramina .!.: erkek cnm Genişletmek için tıkla... Nasıl anladınız
serramina Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi elifiso #8 elifiso .!.: Nasıl anladınız Genişletmek için tıkla... kese elips seklinde fasülye gibi o nedenle...
G gulum66 Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi elifiso #9 Bide bana bi yorum lütfen bu bi kaç hafta önce ki ultrason tşkler Eklentiler 20150225_150140.jpg 64,1 KB · Görüntüleme: 675
elifiso Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi elifiso #10 gulum66 .!.: Bide bana bi yorum lütfen bu bi kaç hafta önce ki ultrason tşkler Genişletmek için tıkla... Ay ne guzel ne kadar belirgin cikmis bebisiniz :) ama ben malesef anlamıyorum arkadaşlar yardımcı olur umarım
gulum66 .!.: Bide bana bi yorum lütfen bu bi kaç hafta önce ki ultrason tşkler Genişletmek için tıkla... Ay ne guzel ne kadar belirgin cikmis bebisiniz :) ama ben malesef anlamıyorum arkadaşlar yardımcı olur umarım
G gulum66 Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi elifiso #11 elifiso .!.: Ay ne guzel ne kadar belirgin cikmis bebisiniz :) ama ben malesef anlamıyorum arkadaşlar yardımcı olur umarım Genişletmek için tıkla... Senin ki daha küçük annesi gör bak sen bi kaç hafta sonra nasıl büyümüş çabuk geçiyo zaman bi bakmışsın kucağına almışsın hayırlısıyla :)
elifiso .!.: Ay ne guzel ne kadar belirgin cikmis bebisiniz :) ama ben malesef anlamıyorum arkadaşlar yardımcı olur umarım Genişletmek için tıkla... Senin ki daha küçük annesi gör bak sen bi kaç hafta sonra nasıl büyümüş çabuk geçiyo zaman bi bakmışsın kucağına almışsın hayırlısıyla :)
elifiso Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi elifiso #12 Amin cnm ins hepimiz sag salim alırız kucagimiza..benim 2. Bebeğim olcak ama herşeyi unutmuşum yeni bi heyecan bendeki çok tuhaf
Amin cnm ins hepimiz sag salim alırız kucagimiza..benim 2. Bebeğim olcak ama herşeyi unutmuşum yeni bi heyecan bendeki çok tuhaf
G gulum66 Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi elifiso #13 Amin canım benim de ikinci bebeğim o yüzden öyle yazdım ama hakkaten insan unutuyo
intmimart Mucizem benimle.. Kayıtlı Üye 9 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi elifiso #14 serramina .!.: erkek cnm Genişletmek için tıkla... Merhaba, ultrason görüntüsünden tahmin etmeniz için haftası önemli değilse, banada tahminde bulunur musunuz? 5+2 burda. Şimdiden çok merak ediyorum. Eklentiler kese.jpg 18,1 KB · Görüntüleme: 358
serramina .!.: erkek cnm Genişletmek için tıkla... Merhaba, ultrason görüntüsünden tahmin etmeniz için haftası önemli değilse, banada tahminde bulunur musunuz? 5+2 burda. Şimdiden çok merak ediyorum.
serramina Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi elifiso #15 intmimart .!.: Merhaba, ultrason görüntüsünden tahmin etmeniz için haftası önemli değilse, banada tahminde bulunur musunuz? 5+2 burda. Şimdiden çok merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Canım kıza benziyor
intmimart .!.: Merhaba, ultrason görüntüsünden tahmin etmeniz için haftası önemli değilse, banada tahminde bulunur musunuz? 5+2 burda. Şimdiden çok merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Canım kıza benziyor
intmimart Mucizem benimle.. Kayıtlı Üye 13 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi elifiso #16 serramina .!.: Canım kıza benziyor[/Q Sadece bu durumda yorumlamanız kese yuvarlaksa kız, fasulye yada elipsse erkektir şeklinde mi? :) Rabbim hayırlısını versin Genişletmek için tıkla...
serramina .!.: Canım kıza benziyor[/Q Sadece bu durumda yorumlamanız kese yuvarlaksa kız, fasulye yada elipsse erkektir şeklinde mi? :) Rabbim hayırlısını versin Genişletmek için tıkla...
D derwisch Üye Kayıtlı Üye 27 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi elifiso #17 Selam kizlar bizimkine de baksaniz rica etsem :)
Meryem 3553 Beyzan'nın Annesi Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi elifiso #18 Kızlar banada tahminde bulanabilrmisnz ve neye göre bakıyorsunuz ona göre resim atım Eklentiler IMG-20150503-WA0004.jpg 94,6 KB · Görüntüleme: 291
elifiso Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi elifiso #19 Mrb hanimlar 11+4 olduk tahminde bulunur musunuz ? Eklentiler IMAG1580.jpg 57,4 KB · Görüntüleme: 285
Meryem 3553 Beyzan'nın Annesi Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi elifiso #20 Tahmin edebilecek kimse yokmu?